Naast dat het product super handig is en echt een oplossing biedt is de service en hulp geboden ook van 5-sterren. Wij hadden een uitdaging en die was niet lichtzinnig, na goed contact voelden we... Näytä lisää
Deze plugin is absoluut van toegevoegde waarde voor mijn website. Ik ben echt blij met de plugin. Eerst had ik alleen tekstlinkjes naar producten, maar nu kan ik de bezoeker vanuit één stukje code all... Näytä lisää
Maak zelf al enkele jaren gebruik van de kennis en producten van Affiliate Held. Sinds een paar jaar hun plugin die me heel veel werk bespaard en mijn bezoekers naar de beste pagina leid en mijn o... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
🇳🇱 Krachtige Nederlandse WordPress tools.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
TOP plugin voor affiliate websites
Echt een TOP plugin voor affiliate websites. Geen gedoe meer met productprijzen up to date houden. Daarnaast is alles erop ingericht om iemand zo snel mogelijk van de juiste informatie te voorzien en dan te laten doorklikken. Er zijn ook veel mogelijkheden om het qua design aan te passen naar jouw smaak en wat bij je website past. Bij eventuele problemen of vragen reageren ze super snel en zijn heel echt klantgericht. Super tevreden!
Ontzettend handige plug in om affiliate…
Ontzettend handige plug in om affiliate producten weer te geven.
Affiliate held is erg gebruiksvriendelijk, en het maakt het proces van affiliate producten toevoegen / aanbieders vergelijken veel efficiënter.
Daarnaast is de support boven verwachting. De documentatie is kraakhelder. En ze reageren snel op vragen.
Super handige plugin!
Werkt uitstekend! Super handige plugin! Ook het support is super goed! Ga zo door!
Mega tevreden en aanrader!
Ik ben heel erg tevreden over Affiliate Held. Ben daar via Google bij terecht gekomen en ervoor gekozen het te proberen. Heel even puzzelen, maar werkt perfect en ben er heel erg blij mee! Artikelen op mijn blog optimaliseren moet ik nog doen, maar ik ben er blij mee. Ook de service is super te noemen. Absoluut aan te raden voor verschillende websites, bijvoorbeeld affiliate websites maar ook product reviews!
Geweldige software!
Ik heb Affiliate Held op een van mijn sites gezet, die normaal 1-5 sales per maand deed. Direct daarna is het aantal sales enorm gestegen, met achter elkaar 1-2-3-2-1-1 sales.
Had dit echt niet verwacht. Tool is gebruiksvriendelijk, maar bekijk wel even de video vooraf zodat je weet hoe je er mee aan de slag moet. Groot plus punt is hun community, waar je resultaten kunt delen en vragen kunt stellen. Deze is nog niet heel actief, maar ik verwacht dat dit binnenkort gaat veranderen omdat veel meer mensen deze tool gaan gebruiken.
Als je serieus met affiliate marketing…
Als je serieus met affiliate marketing aan de slag wilt gaan, dan is Affiliate Held een must have. Het geeft je veel styling opties zodat de producten of diensten die je promoot extra laat opvallen. Het toevoegen en het beheren van affiliate producten is supereenvoudig en vooral snel.
Een plugin die zeker aan te raden is
Een plugin die zeker aan te raden is. Je kunt makkelijk en snel verschillende netwerken integreren. Daarnaast is het toevoegen van affiliate links nog nooit zo makkelijk geweest. Het design werkt ook goed mee voor meer omzet/
Vanaf de introductie van de plugin…
Vanaf de introductie van de plugin maken wij reeds gebruik van Affiliate Held om een up2date overzicht te genereren van de producten op onze pagina's. De plugin werkt geweldig, is enorm gebruiksvriendelijk en de support van Jari en Dennis is top!
Tool voor je affiliate website
Als je in de markt bent voor een affiliate website die producten van verschillende aanbieders promoot, dan heb je Affiliate Held nodig. Affiliate Held maakt het gemakkelijk om producten van allerlei winkels te vinden en te promoten, allemaal op één plaats. Met hun gebruiksvriendelijke interface is het vinden en promoten van affiliatieproducten een fluitje van een cent. Zeer tevreden en aan te raden! Dank ook voor de uitmuntende service.
Even wennen; maar een fijne plugin
Even wennen; maar een fijne plugin! Pas zijn er nog wat verbeteringen doorgevoerd; fijn dat er ontwikkeld blijft worden.
De support is heel actief en persoonlijk; bedankt!
Top plugin - meer dan het geld waard!
Enige tijd geleden heb ik de plugin Affiliate Held aangeschaft. Een must have plugin voor elke affiliate website / blog als je het mij vraagt. De plugin bespaart veel tijd, is makkelijk in gebruik en biedt veel mogelijkheden. Zelf aan de slag gaan met de plugin wordt door de duidelijke documentaties erg gemakkelijk gemaakt. De plugin Affiliate Held heeft mijn affiliate website mede dankzij de toegevoegde waarde van de schema opmaak direct een zichtbare boost in de zoekmachine gegeven. Heel erg tevreden dus, een echte aanrader!
Zeer tevreden over Affiliate Held!
Sinds een paar maanden gebruik ik Affiliate Held en ben zeer tevreden! Na eerst de plugin te hebben geprobeerd heb ik uiteindelijk het volledige pakket voor 10 websites besteld. De gebruiksvriendelijke plugin is zeer geschikt om de producten van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Via de EAN code laad je de producten in en voeg je heel gemakkelijk toe aan je pagina of bericht. Als een product geen EAN code heeft dan is het product alsnog handmatig toe te voegen. De stylingopties zijn ook zeer uitgebreid, in een mum van tijd heb je een prachtige layout. Met de uitgebreide documentatie en video's is de gebruiksvriendelijke plugin eenvoudig te installeren. Als je er niet helemaal uitkomt dan heb je via de mail een supersnelle reactie en wordt het probleem opgelost. Voor mij is de plugin niet alleen heel handig maar ook tijdsbesparend. Kortom, zeer tevreden!
Een tevreden klant
Wij van onlinegolfercaddy.com waren bezig met het schrijven van een aantal script die automatisch alle prijzen zou ophalen van onze affiliatie partners.. de API calls van de diverse partijen waren niet altijd even makkelijk en door wat zoek en speur werk kwamen wij terrecht bij AffiliatieHeld. De plugin heeft letterlijk al het werk voor ons uit handen genomen. De heren van AffiliatieHeld zijn daarnaast ook nog erg behulpzaam en passen feedback direct toe in de software van AffiliatieHeld.
Al met al raden we deze plugin zeker aan voor 'affiliatie sites'!
Musthave plugin voor je blog
Affiliate Held is een enorme aanwinst voor mijn blog. Dankzij de plugin kan ik makkelijk van één product verschillende aanbieders laten zien, producten visueel mooi integreren op de blog en vergelijkingen van diverse producten overzichtelijk in een artikel laten zien. Daarnaast zijn de statistieken en voorraadinformatie aan de achterzijde handige managementinformatie. Het team van Affiliate Held is betrokken, helpt waar nodig en maakt met de feedback de plugin elke keer nog een stukje beter en veelzijdiger.
De plugin Affiliate Held is een…
De plugin Affiliate Held is een perfecte uitkomst voor mijn website. Via de plugin kan ik niet alleen eenvoudig doorlinken naar affiliate websites, het ziet er bovendien erg mooi uit op de site, waardoor mijn bezoekers zin krijgen om erop te klikken!
Daarnaast een dermate hoog service level en hoge betrokkenheid mijn projecten. Ze vinden het nooit erg om een vraag te beantwoorden en je krijgt altijd een zeer uitgebreid antwoord terug!
Kortom: erg blij dat ik Affiliate Held gebruik!
Super handige affiliate tool
Affiliate Held is een handige plugin waarmee je makkelijk producten toe kan voegen aan je website. Het is in het begin even zoeken waar alles zit maar als je dat onder de knie hebt dan bespaart het je een hoop tijd. Daarnaast blijven je prijzen en voorraadinformatie up-to-date en met de prijsgrafieken hebben ze een mooie voorsprong op de concurrentie. Daarnaast ook erg goede support en regelmatig nieuwe handige functies waar je soms niet eens van wist dat je ze miste. Dus ben je met affiliate marketing bezig? Dan is Affiliate Held een aanrader om producten op je website in te laden!
Prettige plugin om producten met…
Prettige plugin om producten met actuele prijzen op je WordPress site te verwerken. De support is ook erg goed, feature requests worden snel opgepakt. Aanrader!
Affiliateheld hebben wij inmiddels…
Affiliateheld hebben wij inmiddels draaien op meerdere websites. De tool kost wat tijd om onder de knie te krijgen, maar als je immers het allemaal door hebt kan je niet meer zonder!
Lukt je het niet kan je altijd een beroep doen op de geweldig support.
Affiliate Held is een super plugin!
Affiliate Held is een super plugin! Voorheen was ik aan het stoeien om producten op mijn websites netjes te laten zien. Telkens weer de prijzen opnieuw controleren. Dit nam ontzettend veel tijd in beslag. Ook had ik hiervoor meerdere plugins nodig.
Affiliate Held neemt dit allemaal uit handen. Het is even 1x alles koppelen maken en de lay-out stylen, en daarna kun je aan de slag! Dankzij de uitgebreide documentatie is dit ook makkelijk te doen.
En niet geheel onbelangrijk om te vermelden: de service van Jari en Dennis is top! Als ik een vraag heb, dan krijg ik heel snel een reactie met een duidelijke uitleg.
Blij met de plugin Affiliate Held
De plugin Affiliate Held is een uitkomst voor mijn website. Via de plugin kan ik niet alleen eenvoudig doorlinken naar affiliate websites, het ziet er bovendien erg professioneel uit op de site.
Daarnaast is het erg prettig werken met de mensen achter Affiliate Held. Heb ik een vraag, dan wordt die altijd op zeer korte termijn beantwoord door Jari en zijn team. Top!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.