Affiliate Held Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Naast dat het product super handig is en echt een oplossing biedt is de service en hulp geboden ook van 5-sterren. Wij hadden een uitdaging en die was niet lichtzinnig, na goed contact voelden we... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Echt een TOP plugin voor affiliate websites. Geen gedoe meer met productprijzen up to date houden. Daarnaast is alles erop ingericht om iemand zo snel mogelijk van de juiste informatie te voorzien en... Näytä lisää

1. Ohjelmistoyritys
  2. Ohjelmistotoimittaja

Yrityksen kirjoittama

🇳🇱 Krachtige Nederlandse WordPress tools.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

5-sterren product + service!

Wij hadden een uitdaging en die was niet lichtzinnig, na goed contact voelden we ons gehoord en kregen we de oplossing die we zochten. Echt mega fijn!

Wij zijn super kieskeurig en hebben veel ervaringen met partijen / tools / oplossingen. Het is écht zeldzaam vandaag de dag hoe Affiliate Held met hun klanten omgaat, in uiterst positieve zin natuurlijk.

10. maaliskuuta 2025

4 sites in 2 weken

In twee weken heb ik 4 websites startklaar. Ik vind jullie cursus zoooo top en alles zo helder uitgelegd! Want mijn expertise is tekstschrijven en niet website bouwen maar het lukt toch, dus veel dank daarvoor!

6. syyskuuta 2024

Van eng naar leuk

Dankzij de cursus en de bemoedigende woorden van Jari ben ik veel meer zakelijke mogelijkheden gaan zien en heb ik die ook durven/kunnen aangrijpen. Het resultaat tekent zich inmiddels af op mijn bankrekening :) Ik zag er tegenop omdat ik dingen als onderhandelen en een prijskaartje plakken op wat ik doe erg moeilijk vind, maar nu ben ik het zelfs leuk gaan vinden.

1. heinäkuuta 2024

Veel toegevoegde waarde

Deze plugin is absoluut van toegevoegde waarde voor mijn website. Ik ben echt blij met de plugin. Eerst had ik alleen tekstlinkjes naar producten, maar nu kan ik de bezoeker vanuit één stukje code alles laten zien wat belangrijk is: afbeelding, prijs en aanbieders. De functie om meerdere webshops te vergelijken op basis van de prijs is mijn favoriet. Hierdoor weet de klant zeker dat het geen miskoop is. Als ze dit zelf moesten uitzoeken, waren ze zeker 10 minuten bezig geweest.

14. heinäkuuta 2024

Heel erg tevreden!

Ik heb via affiliate held de plugin en het thema aangeschaft voor 2 van mijn websites en ben daar zeer tevreden over. Je kan het uiterlijk van je website vooraf instellen zodat je je kan concentreren op het schrijven van blogs. Het werkt perfect! Ook heb ik de cursus affiliate 101 aangeschaft omdat ik vond dat ik op sommige punten toch niet genoeg kennis had en ook daar ben ik heel erg tevreden over. Duidelijke uitleg in tekst en beeld/film en handige tips. En niet te vergeten de super goede en snelle antwoorden op je al vragen. De prijzen van de aangeboden producten zijn ook goed te doen en je krijgt er levenslange klantenservice bij. Super service!

12. kesäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Gebruiksvriendelijke plugin die doet wat ‘ie beloofd

De plugin van Affiliate Held is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te installeren. Binnen no-time heb je een mooi weergegeven prijsvergelijking van jouw gewenst product. Goede werking met het zoeken op EAN nummers, waardoor je veel tijd bespaart. Prijswijzigingen worden automatisch bijgewerkt en regelmatig ververst. Als affiliate marketeer kun je niet zonder.

1. maaliskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Goede duidelijke down to earth cursus

Ik heb de cursus van Affiliate held gevolgd en vond het een goede duidelijke down to earth cursus! Je wordt echt aan de hand meegenomen en alles is lekker praktisch - hou ik van!

Ook in de community ben ik snel geholpen met een technishe vraag die ik had; top!

12. maaliskuuta 2024

Super tevreden!

Ik ben meer dan tevreden over de software van Affiliate Held. Ik maak al een tijdje gebruik van zowel het thema als de plugin en ben daar ontzettend blij mee. Het bespaart een hoop tijd en alles is mooi vorm te geven. Zeker het geld waar! Sinds kort ben ik ook aan het experimenteren met de AI plugin, ook dat lijkt op het eerste oog een hele fijne tool.

Verder ben ik erg te spreken over de goede klantenservice. Omdat veel dingen voor mij nieuw waren (en soms nog zijn) heb ik best wel wat vragen gesteld aan de affiliate helden. Ze staan altijd snel voor me klaar om me op weg te helpen. Heel erg bedankt!

25. tammikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Topervaring met de producten van…

Topervaring met de producten van Affiliate Held. Ik heb de Affiliate Marketing 101 cursus gevolgd en de Affiliate Held plugin geïnstalleerd op mijn website. Het is de investering meer dan waard!

In de cursus wordt alles heel duidelijk uitgelegd en je krijgt ook een eerlijk beeld over wat affiliate marketing inhoudt.

De Affiliate Held plugin is ideaal als je meer uit affiliate marketing wil halen. Zelf vind ik het heel fijn om inzicht te hebben in de statistieken van mijn affiliatelinks en vind ik de productweergaves die je ermee kunt maken echt een grote aanwinst voor mijn website.

Ik ben fan!

16. tammikuuta 2024

Top notch support

Ik gebruik de Affiliate Held plugin en had een probleem met het gebruik van wat Gutenberg blocks van GenerateBlocks in mijn beschrijvingen van de producten. Dennis was fantastisch met zijn support en leverde een php snippet waarmee ik alles werkende kreeg. En dat zelfs op een zaterdag! Echt top support en evenzo plugin. Aanrader!

13. tammikuuta 2024

Echt een aanrader

Ik heb de cursus affiate marketing 101 bij hen afgenomen en het was een hele fijne cursus. Alles wordt super duidelijk aan je uitgelegd en je wordt stapsgewijs helemaal wegwijs gemaakt in affiliate marketing. Dus mocht je er zelf aan willen beginnen dan raad ik het zeker aan om deze cursus af te nemen. Naast het feit dat de cursus heel duidelijk is, mag je ook altijd vragen stellen en contact opnemen zodat ze je kunnen helpen wat superfijn is. Jari heeft me zelfs even gebeld om te checken of alles goed ging en duidelijk was. Kortom super fijne gasten die je alles willen uitleggen!

29. joulukuuta 2023

Zeer tevreden klant

Maak zelf al enkele jaren gebruik van de kennis en producten van Affiliate Held. Sinds een paar jaar hun plugin die me heel veel werk bespaard en mijn bezoekers naar de beste pagina leid en mijn omzet een enorme boost geeft.

Daarnaast sinds kort ook bezig met hun Affiliate Marketing 101 cursus voor de puntjes op de i op het gebied van affiliate marketing.

Ze hebben enorm veel kennis en hoop nog lang gebruik te mogen maken van hun ervaring en kennis op het gebied van affiliate marketing.

24. marraskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Na 6 coaching sessie steeg mijn omzet met 40%.

Ik heb 6 coaching sessies met Jari gehad en daardoor is mijn omzet gestegen met 40%.

Jari neemt alle tijd om je goed te begeleiden tijdens het coachingstraject. Hij evalueert je website, stelt goede vragen en helpt je met het implementeren.

1. syyskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Jari is een echte Affiliate Held en ik ben blij dat ik in zijn keuken mee mocht kijken

Jari is niet alleen ván Affiliate Held, hij ís ook een echte affiliate held. Het is heel simpel, iedereen kan vandaag nog een affiliate website bouwen. Maar een website bouwen die ook daadwerkelijk geld oplevert, dat is nog niet zo makkelijk.

Ik heb een coachingstraject van 6 sessies bij Jari gevolgd en ik heb zo veel geleerd. Wat wel, wat niet, waar moet je op letten en hoe doe je het praktisch. Met Jari die over mijn schouder meekeek en tips gaf en verbetervoorstellen. En het werkt. Mijn website levert eindelijk weer op.

Wat ik ook heel fijn vond is dat Jari tussendoor altijd op mijn vragen reageerde. Soms kort, maar vaak uitgebreid met complete analyses waar ik ook alweer zoveel van geleerd heb.

Kortom: die 6 sessies waren hun investering meer dan waard. Ik ben dan ook heel blij dat ik het gedaan heb en dat ik mee heb mogen kijken in 'de keuken' van Jari.

Als ik 1 dingetje mag noemen wat me opviel en wat niet zo lekker liep: het was bijzonder hoe vaak Jari en ik elkaar verkeerd begrepen in mailwisselingen. Dat vond ik ook best moeilijk. Maar de grap was dat als we elkaar dan vervolgens live spraken dan was de kou al heel snel uit de lucht en begrepen we elkaar weer prima.

10. heinäkuuta 2023

Affiliate Held Plugin

Groot voordeel van het gebruik van deze plugin is dat het mij enorm veel tijd bespaard. Afbeeldingen worden automatisch opgehaald, affiliate links worden automatisch aangemaakt en aangesloten adverteerders worden automatisch gekoppeld.

Verder is het mooi dat er ook veel opties zijn om de weergave te stijlen hoe jij dat wil. En een dik pluspunt is dat er 2 Nederlandse gasten achter zitten die ook binnen een dag reageren op vragen.

9. lokakuuta 2023

AI tool; weer een top product van Affiliate Held

Na mijn goede ervaringen en inkomsten met de Affiliate Held plugin, schrijf ik sinds kort ook teksten met de AI tool.
In eerste instantie vroeg ik mij af of ik dit product veel zou gebruiken, aangezien ik een reiswebsite heb waar veel over de beleving wordt geschreven. Maar niets is minder waar; ik ben zeer enthousiast over de AI tool!
Het schrijfskelet verzint top titels en kopjes. Ook ideaal als je eens wat minder inspiratie hebt ;)
Daarnaast verbaas ik me over de kwaliteit van de teksten die er bij ieder kopje geschreven worden en is de herschrijf functie zeer handig bij product reviews va bijv. bol.com of Decathlon.
Al met al weer een top product van Affiliate Held!

4. syyskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Binnen een maand al ruim terugverdiend

We hebben een aantal affiliate websites die we op de klassieke manier opschalen, maar Jari kwam met een nieuwe methode. We hebben veel samenwerkingen op eenmalige betalingen, maar het was niet bij ons opgekomen om daar een abonnementsvorm aan te hangen. Geniaal en simpel, maar zorgt er wel voor dat we nu met nieuwe en kleine domeinen al recurring business hebben. No brainer dus, gewoon aanschaffen!

23. elokuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Complete plugin & thema en een uitstekende support

Zowel de plugin en het thema aangeschaft en zou ze beiden van harte aanraden. Zowel de plugin als het thema is eenvoudig in gebruik. Ondanks de eenvoud heb je nog steeds voldoende mogelijkheden en styling opties. Ik doe al jaren affiliate marketing en zou zowel de plugin als affiliate plugin aanraden voor beginners en gevorderden. Wat ook fijn is, en iets wat zeker niet bij alle plugins / thema ontwikkelaars het geval is, is de snelle support. Kortom, een uitstekende investering!

5. heinäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin