Agencja SEO ADSPECTRA ✔️ pozycjonowanie dla biznesu Arvostelua 10

2. Verkkomarkkinointipalvelu
  3. Mainostoimisto
  4. Online-markkinointitoimisto

Yrityksen kirjoittama

At Adspectra.pl, our mission is simple — to help businesses grow through effective, transparent, and data-driven digital marketing. We specialize in SEO and content strategies tailored to each client’s goals. As the founder, I’m proud of the relationships we’ve built with our clients. We believe in clear communication, measurable results, and a personalized approach to every project. Whether you’re a small business or a larger brand, we treat your success as our own. Thank you to all our partners who trust us — we’re excited to keep delivering results that matter.

Yhteystiedot

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Nieuczciwe zachowanie wobec konkurencji

Firma przejęła mojego klienta i na stronie internetowej postawionej przez moją agencję usunęła mój link poświadczający autorstwo i umieściła swój. Jest to nieuczciwe i nieprofesjonalne.

„Jeśli pozycjonujemy projekty z sukcesami, podpisujemy się pod nimi.” - w takim układzie można dodać swój link z podpisem SEO, a nie usuwać link webmastera, który stworzył stronę. Zalecam przywrócenie linków na stronach, z których je usuneliście, bo jest to łamania praw autorskich i skończy się pozwem. Nie jestem jedyną firmą, którą tak potraktowaliście.

10. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Agencja SEO ADSPECTRA ✔️ pozycjonowanie dla biznesu

Dziękujemy za kolejny wpis (Trustpilot, Gowork, Google MB).

Dla porządku warto jednak oddzielić emocje od faktów.

Informacja usunięta ze stopki nie dotyczyła działań SEO prowadzonych przez naszą agencję, lecz oznaczenia firmy wskazywanej jako twórca strony. Została usunięta na wyraźną prośbę właściciela serwisu, który nie chciał dalej promować w swojej witrynie firmy, z którą już nie współpracuje. Dysponujemy potwierdzeniem takiego stanu rzeczy.

Jednocześnie to klient zaproponował dodanie informacji o naszej firmie w zakresie działań SEO, ponieważ jest zadowolony ze współpracy i efektów pozycjonowania. Mówimy więc o dwóch różnych kwestiach: autorstwie wykonania strony oraz bieżącej obsłudze SEO.

Łączenie ich w jedną narrację może być wygodne, ale nie zmienia faktów.

Zwracamy również uwagę, że tworzenie sztucznej dyskusji wokół sprawy przy pomocy kolejnych kont nie wygląda wiarygodnie ani profesjonalnie. Gdyby rzeczywistym celem było wyjaśnienie sytuacji, wystarczyło skontaktować się bezpośrednio z klientem albo z nami i podjąć próbę merytorycznej rozmowy.

Co istotne, w publikowanych wpisach nie została wskazana ani nazwa agencji, ani osoba uprawniona do jej reprezentowania. Trudno więc traktować takie anonimowe komentarze jako transparentny i rzetelny głos w sprawie.

Przed publikacją tych wpisów nikt nie podjął z nami bezpośredniego kontaktu. Zamiast rozmowy pojawiły się kolejne komentarze w różnych serwisach, co trudno uznać za profesjonalną próbę rozwiązania sporu.

Monitorujemy każdą nową publiczną wzmiankę o naszej firmie, a sprawa została już przekazana naszym prawnikom. Publikowanie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd informacji może rodzić konsekwencje prawne.

Mimo tego nadal pozostajemy otwarci na kontakt i merytoryczne wyjaśnienie sprawy - bez anonimowych komentarzy, insynuacji i internetowych inscenizacji.

Saanut 5/5 tähteä

Jako klient agencji SEO Adspectra mogę…

Jako klient agencji SEO Adspectra mogę śmiało powiedzieć, że współpraca przebiega bardzo profesjonalnie. Widać realne efekty działań – poprawę widoczności strony, lepszy ruch i konkretne wyniki. Do tego świetny kontakt, jasne tłumaczenie strategii i poczucie, że projekt jest naprawdę prowadzony z zaangażowaniem.

5. tammikuuta 2026

Komunikacja przebiegła sprawnie

Komunikacja przebiega sprawnie, a efekty pozycjonowania widać już po kilku tygodniach. Rzetelność, terminowość i partnerskie podejście.

1. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Agencja SEO ADSPECTRA ✔️ pozycjonowanie dla biznesu

Dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasza komunikacja i partnerskie podejście spełniają Twoje oczekiwania. Jako agencja SEO stawiamy na pełną transparentność działań oraz strategię opartą na danych - dzięki temu pozycjonowanie w Google może przynosić szybkie i stabilne efekty już w pierwszych tygodniach.

To dla nas ogromna satysfakcja, że dostrzegasz zarówno rzetelność, jak i terminowość naszego zespołu. W Adspectra rozwijamy również procesy związane z pozycjonowaniem w AI, aby zapewniać jeszcze lepszą widoczność w nowej erze wyszukiwania.

Dziękujemy za zaufanie - działamy dalej!

Świetne efekty pozycjonowania – wreszcie widoczni w Google

Nasza firma od zabezpieczeń ppoż zaczęła pojawiać się wysoko w Google na lokalne frazy. Klienci w końcu nas znajdują. Współpraca bez zarzutu.

1. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Agencja SEO ADSPECTRA ✔️ pozycjonowanie dla biznesu

Dziękujemy za opinię! Cieszy nas, że działania naszej agencji SEO przełożyły się na realną widoczność Waszej firmy w Google i wzrost liczby klientów. Skuteczne pozycjonowanie lokalne oraz strategia uwzględniająca pozycjonowanie w AI to nasza specjalność.

Dzięki za zaufanie - działamy dalej!

Saanut 5/5 tähteä

Pomógł mi ruszyć z biznesem

Super pomocny gość, mega wsparł mnie w rozkręceniu mojego biznesu z tatuażami. Wszystko ogarnięte szybko, konkretnie i z dobrym vibe’em. Polecam z czystym sumieniem.

2. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Agencja SEO ADSPECTRA ✔️ pozycjonowanie dla biznesu

Dziękujemy za tak pozytywne słowa! Cieszy nas, że nasze wsparcie i strategia pozycjonowania w Google pomogły Ci wystartować z biznesem tatuażu. W Adspectra stawiamy na szybkie, konkretne działania i efektywne podejście do SEO oraz pozycjonowania w AI.

Powodzenia w dalszym rozwoju - trzymamy kciuki!

Saanut 5/5 tähteä

Współpraca z Adspectra to strzał w…

Współpraca z Adspectra to strzał w dziesiątkę! Profesjonalne podejście, świetna komunikacja i realne efekty w postaci wzrostu widoczności strony w Google. Rzetelna agencja SEO, którą z czystym sumieniem mogę polecić każdemu przedsiębiorcy szukającemu skutecznego wsparcia w marketingu internetowym.

1. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Agencja SEO ADSPECTRA ✔️ pozycjonowanie dla biznesu

Dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że nasze podejście i strategia pozycjonowania w Google przełożyły się na realny wzrost widoczności Twojej strony. W Adspectra stawiamy na rzetelność, komunikację i skuteczne działania SEO - także w obszarze pozycjonowania w AI.

Dzięki za zaufanie!

Saanut 5/5 tähteä

Z usług jakie są oferowane skorzystałem…

Z usług jakie są oferowane skorzystałem za namową partnerów biznesowych z innych miast gdyż bardzo cenią współpracę z SEO ADSPECTRA.Teraz już wiem skąd taka opinia i zgadzam się z nią w zupełności. Profesjonalizm,terminowość oraz bardzo przyjazna komunikacja to coś czego szukałem i co znalazłem właśnie tutaj . Polecam z czystym sumieniem!

2. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Agencja SEO ADSPECTRA ✔️ pozycjonowanie dla biznesu

Bardzo dziękujemy za zaufanie i tak miłą rekomendację! Cieszymy się, że nasze podejście - łączące profesjonalne SEO, terminowość i przyjazną komunikację - spełniło Twoje oczekiwania.

W Adspectra stawiamy na skuteczne pozycjonowanie w Google i nowoczesne rozwiązania w pozycjonowaniu w AI, by wspierać rozwój biznesów naszych klientów.

Polecam współpracę

Polecam współpracę. Rzetelne podejście do projektu, co miesiąc otrzymuję plan działań w oparciu o strategię, na koniec miesiąca raport z przeprowadzonych działań.
Dostrzegam zauważalny wzrost ruchu organicznego na stronie oraz wzrost w wynikach wyszukiwania.

26. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Agencja SEO ADSPECTRA ✔️ pozycjonowanie dla biznesu

Dziękujemy za rekomendację! Cieszymy się, że nasze rzetelne podejście SEO i transparentna strategia przekładają się na wzrost ruchu organicznego i widoczności w Google. W Adspectra dbamy o regularne raportowanie i skuteczne pozycjonowanie w AI, aby nasi klienci mogli mierzyć realne efekty działań.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin