Zeer vriendelijke professionele tandarts met veel oog voor de patient. De assistenten zijn eveneens zeer vriendelijk. Er wordt echt rekening gehouden met de patient zodat hij niet al te lang met een l... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Man blir alltid väl bemött. De känner en vid namn och är personliga. Och för en person som lider lite av tandläkarskräck, är de otroligt söta, professionella och förklarar alltid i detalj vad som sker... Näytä lisää
Jeg har personligt fået den bedste behandling her. Hos en ande tandlæge havde jeg fået en meget dyr besked, og derfor ledte jeg efter en 2nd opinion. Mit problem blev taget meget alvorligt, og de tog... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fantastisk oplevelse julie er den første tandlæge der har fået mig til at få lyst til at komme igen. Hun er professionel og omsorgsfuld. Hun giver mig den tid jeg har brug for , og gjorde mig tryg i... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Vi er en moderne tandlægeklinik, beliggende centralt i København, hvor vi som tandlæger prioriterer personlig kontakt, etik, faglig kompetence og individuelle behandlinger højt. Vi har mange års erfaring og holder os løbende orienteret omkring den nyeste viden inden for faget. Vi er henvisningsklinik for andre tandlæger, der ikke selv ønsker at operere eller foretage omfattende behandlinger. Vi ligger centralt placeret, tæt på Kgs. Nytorv. Dvs det er nemt med metro, flere parkeringshuse i nærheden
Yhteystiedot
Østergade 18, 4., 1100, København K, Tanska
- booking@adenta.dk
- adenta.dk
Perfekt tandbehandling.
Perfekt udført tandbehandling af tandlæge Simon Schlosser, samt behagelige medarbejdere i en rigtig god atmosfære.

Vastaus yritykseltä ADENTA Tandlæge- & Implantatklinikken
Unik høj standard på både kvalitet og service
Fantastisk at finde en tandlæge, hvor kvaliteten af arbejdet er så højt, samtidigt med at det faktisk også er en fornøjelse at komme der, pga de menneskelige kompetencer! Tak! Jeg vil aldrig benytte anden tandlæge igen efter at være begyndt hos Adenta!

Vastaus yritykseltä ADENTA Tandlæge- & Implantatklinikken
What a wonderful dentist experience I…
What a wonderful dentist experience I have had in here. I was in good hands with Julie and Mida who was so professional, informative and at the same time, they really made me feel so comfortable with their kindness. The whole clinic in it self is just overall so professional, clean and a great place. I can highly recommend it, it’s definitely not my last time here when it comes to dental treatments.

Vastaus yritykseltä ADENTA Tandlæge- & Implantatklinikken
Jeg er yderst tilfreds med klinikken og…
Jeg er yderst tilfreds med klinikken og personalet. Jeg føler mig tryg i deres kompetente hænder.
Bemærkelsesværdig god stemning og høj kvalitet
Som ny patient har mine tre besøg allerede efterladt et indtryk af, at klinikkens nøgleord må være tillidsskabende, bemærkelsesværdig god stemning og høj kvalitet.
Jeg ser frem til næste besøg, og glæde mig over, at mine tænder er i gode professionelle hænder :)

Vastaus yritykseltä ADENTA Tandlæge- & Implantatklinikken
Altid dejlig nærværende afslappet…
Altid dejlig nærværende afslappet stemning💜

Vastaus yritykseltä ADENTA Tandlæge- & Implantatklinikken
5 stjernet behandling og søde…
5 stjernet behandling og søde imødekommende medarbejdere.

Vastaus yritykseltä ADENTA Tandlæge- & Implantatklinikken
Jeg var hos adenta pga tandpine
Jeg var hos adenta pga tandpine, og jeg må sige at jeg helt sikkert kommer igen, jeg hader normalt at gå til tandlæge pga tandlægeskræk. Jeg fik en rigtig god behandling, et overslag på hvad der skulle laves og endda et kram af assistenten da jeg var møg bange.
Jeg kan varmt anbefale denne klinik
Vh Camilla

Fantastisk behandling
Fantastisk behandling på en akut tandpine - søde mennesker som gav den tid og ro der skulle til for at klare en akut tandpine.
Jeg har KUN rosende ord om Adenta, som er min tandlage fra 2019 og frem, kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä ADENTA Tandlæge- & Implantatklinikken
Jeg kan kun anbefale Adenta.
Jeg har haft den bedste oplevelse hos Adenta, de var utroligt professionelle, søde, hurtige og prisen var helt fair. Desuden havde jeg min datter med, som de også var så søde ved. Tak for rigtig en god behandling!

Vastaus yritykseltä ADENTA Tandlæge- & Implantatklinikken
ADENTA reklamerer med at de kan hjælpe…
ADENTA reklamerer med at de kan hjælpe med din tandlægeskræk og har en smertefri behandling. Jeg fik fjernet tandsten i de fordybede lommer pga. paradontose. Det var en time i smertehelvede. Der blev skrabet og skrabet under mit tandkød. Jeg klagede gentagne gange over smerten, men fik kun tilbudt lidt bedøvende creme, som ikke gjorde den store forskel. Til gengæld gav hun mig et spejl, så jeg kunne se hvor slemt det stod til. Det eneste jeg kunne se var, at min mund var fyldt med blod. Med hensyn til tandlægeskrækken blev der ikke taget hensyn til noget som helst. Tandlægen og assistenten skændtes lidt frem og tilbage henover hovedet på mig, mens alle de skarpe redskaber blev lagt ud foran mig. Hvis du som mig har tandlægeskræk eller er bange for smerter, så bliv langt væk fra ADENTA.
Opdateret svar:
I stedet for at forsøge at underminere jeres kunders troværdighed og intimidere dem i telefonen, så burde i tage imod kritikken og holde hvad i lover i forhold til jeres reklamer. Grunden til mine gentagne udeblivelser, er min tandlægeskræk, som i kun har været med til at forværre.

Dårlig service.
Dårlig service.
Jeg har flere gange oplevet dårlig service hos Adenta. Sekretæren kunne ikke oplyse mig om priser, jeg kom hver gang ind til en ny tandlæge uden at blive informeret om det. Generelt meget lidt nærværende, servicemindet og lyttende. For lidt information - både ved skranken og inde ved tandlægen.

Behandling med bidskinne
Jeg er ked af at vi i ikke kunne finde en løsning der fungerede godt for mig som patient igennem det år ca. jeg var hos jer. Alt godt.

Vastaus yritykseltä ADENTA Tandlæge- & Implantatklinikken
Altid smilende og venlige tandlæger og…
Altid smilende og venlige tandlæger og assistenter, rigtig god behandling. Kan kun varmt anbefale dem.

Vastaus yritykseltä ADENTA Tandlæge- & Implantatklinikken
Jeg er kommet hos Adenta gennem mange …
Jeg er kommet hos Adenta gennem mange år, for det er simpelthen den mest professionelle, ærlige og gode behandling, jeg får. De er så grundige og søde, selv når jeg kommer med stor tandlægeskræk eller græder af frygt 😊 Jeg er altid i trygge hænder og vil varmt anbefale dem til alle.
BEHANDLING I TOPKLASSE
BEHANDLING I TOPKLASSE
Har fået 6 implantater , trukket 12 tænder ud, over en periode på 7 måneder. På mit første møde med Simon Schlosser hvor jeg nøje fik alt forklaret om forløbet ,var så profesionelt og venligt at jeg med det samme var klar over at det var her jeg skulle behandles . Jeg har hele vejen igennem følt mig meget tryk i Simons hænder. Det skal også lige nævnes at de er fantastiske til at følge op både morgen og aften. En stor tak til hele personalet som alle er så venlige og imødekommende .
Jeg kan kun give klinikken men bedste anbefaling.
Tusinde tak for alt.
Professionelle og imødekommende
Jeg er meget tilfreds med Adenta - kun roser herfra. Jeg glæder mig faktisk hver gang det er tid til eftersyn. Hele personalet er så søde og imødekommende og Julie dygtig og saglig samtidig med at hun giver en personlig betjening.
Uprofessionel, chokerende og skuffende behandling
Jeg er desværre enormt skuffet over de tandbehandlinger, jeg fik foretaget hos Adenta Tandlæge- og Implantatklinikken. Jeg føler, at jeg ikke blev ordentligt vejledt, informeret og behandlet. Jeg har efter tandlægeskift fundet ud af, at mine tænder er blevet fejlbehandlet og forsømt. Flere af mine tænder er ikke blevet behandlet for rodspidsbetændelse og har fået uberettiget tandudtrækninger. Jeg havde tillid til jeres kompetencer, hvorfor jeg aldrig satte spørgsmålstegn ved jeres behandlinger. Jeg er ked af, at jeg nu skal igennem en masse behandlinger for at udbedre skaderne. Jeg har som følge heraf fået tandlægeskræk.
Derudover er jeg dybt skuffet og forarget over, at da jeg foretager anmeldelse til Tandlægeforeningens Tandskadeerstatning, får jeg besked fra jer om, at I ikke længere vil behandle mig. Dette er jeg uforstående overfor, særligt hvis I mener, at I ikke har forårsaget skader på mine tænder. Det er trist og utrolig uprofessionelt.
Absolut kongerigets bedste 🙄
Absolut den mest kompetente tandlægeklinik som der ikke findes nogen anden over eller ved siden af.
Toppen af toppen - super proffesionel , erfaren indsigt og utroligt imødekommende personale.
12 ud af 10 mulige stjerner
Håber inderligt andre i branchen vil lade sig inspirere til at følge jeres standard (c:
De bedste i København!!!
Arbejder til daglig med online markedsføring og er med tiden blevet specialist i markedsføring af tandlæger. Jeg ville normalt kunne få en næsten gratis behandling, men har efter at have mødt 30-40 tandlæger, aldrig mødt nogen som er så kompetente og sætter patienten i centrum på den måde som Adenta kan. Kan på det varmeste anbefale både Julie og Simon. Det findes sikkert billigere, men med garanti ikke bedre!
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.