Ik heb een paar maanden via adecco gewerkt bij een bedrijf in terborg. Ben nog nooit bij adecco geweest. Ik werd gebeld en er werd gezegd dat ik een dag er op op sollicitatie gesprek mocht komen bij d... Näytä lisää
Deze review is puur ter informatie voor de mensen die een sms bericht ontvangen van Adecco. Het bedrijf Adecco zit hier niet achter, je hebt te maken met phising. REAGEER NIET, blokkeer het nummer e... Näytä lisää
1 ster is al teveel! Het bedrijf weet niet wat integriteit betekent. Informatie doorspelen, ook nog foute informatie, naar het bedrijf waar je werkt zodat je ontslag krijgt. Officieel klacht wordt... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Adecco is jouw uitzendbureau. Met de beste vacatures voor vast en tijdelijk werk. Met persoonlijke aandacht en goede loopbaantips. Kom langs of meld je aan.
Riethofstrasse 40, 8152, Opfikon, Sveitsi
- adecco.nl
Very bad company
Very bad company, payments delay every week
De datechecker werkte niet voor me en…
De datechecker werkte niet voor me en kreeg constant te horen dat tie werkte. En dat ze niks konden doen en ik me paspoort naar ze toe gestuurd. En niks alleen dat ze niks meer konden doen. En dit is de persoon die ik mee contact had Kinga Rychta
Ik wacht al sinds 11 december 2024 op…
Ik wacht al sinds 11 december 2024 op salaris.
Zouden uiterlijk 19 januari betalen, vervolgens maar 1 dag betaald. In plaats van een een hele week + reiskosten.
Wat een *** bedrijf Adecco Den Bosch
Twijfel je tussen adecco of een ander…
Twijfel je tussen adecco of een ander uitzendbureau? Kies aub voor een ander bedrijf. Heb nog nooit zo iets slecht meegemaakt als Adecco.
The worst agency ever!
Ga niet werken voor dit uitzendbureau
Ga niet werken voor dit uitzendbureau, ze sjoemelen met je uren betalen je niet of veel te laat uit en zijn niet te bereiken en onvriendelijk
Wat een vreselijk bedrijf echt nooit…
Wat een vreselijk bedrijf echt nooit mee in zee gaan. Zodra ze je in beeld krijgen dwingende telefoontjes. Ze moeten zeker mensen schreeuwend binnen halen.
Gelijk al twijfel bij dit uitzendbureau.
Na de reviews te hebben gelezen te hebben, al mijn gegevens te hebben verwijderd.
Slave traders and greedy sons of b
Slave traders and greedy sons of b. Everything is fine if you make money for them. Be ready to get manipulated, gaslit, get confused, get silent treatment, or any other form of abuse resembling this, when you start speaking out for yourself and start asking critical questions (like a pay raise (for instance in case of inflation), or about your rights, or about regulations, or how you're being treated). Oh this is especially true when you cost them money, for instance in case of work related incidents (like a burnout, or being overworked). I have nothing positive to say about this sh t company
Work for Thuisbezorgd through Adecco
I’m a Thuisbezorgd delivery driver in Nijmegen working through Adecco and work for Thuisbezorgd is great but not with this agency. Currently they have the worst conditions of employment for TB. Money is paid two weeks after you start ( other agencies have it weekly), Bonus money is paid whenever they want. Communication with the office does not exist and if you have any issues their decision is to ignore you until the problem is solved or you have to try solve it by writing or calling to the main office. In conclusion: I do reccomend work for Thuisbezorgd but not through Adecco
Zeeeerrr matig bedrijf dit
Zeeeerrr matige same werking van het bedrijf koppert en Adecco en echt heel naar aangesproken door mevrouw elke x en vermoede al dat ik mijn vog niet zou krijgen met haar voor oordelen zeer matig alemaal gelukkig wat nieuws voor het stoppen van werk verband Haha😁
Good agency!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.