Prachtig hoe Da werknemers van Adecco met een bedrijfswagen zich op gehandicapten parkeerplaatsen parkeren terwijl ze daar totaal geen recht op hebben . En wanneer ze dan uitstappen alsof doen . Prach... Näytä lisää
ADECCO GENK en met name Karen Dekeulaer : Professionele en zeer klantvriendelijke dame. Ze is zeer behulpzaam, biedt oplossingen, belt snel terug bij stellen van vragen ... Niets dan lof voor h... Näytä lisää
Heel fijne ervaring bij adecco bree. Ben zeer goed geholpen door de enthousiaste en behulpzame Caitlin Robaye. Ik voelde me op men gemak en het allerbelangrijkste, ik voelde me geen nummertje. Doe zo... Näytä lisää
Solliciteren voor een flexijob als bijrijder voor Krefel en aangeduid wanneer ik beschikbaar zijn. Dagen en weken lang niets gehoord en dan beginnen ze sturen na de zomervakantie met vraag of ik in re... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Travail temporaire. Présentation de la société, liste des agences, offres d'emploi et guide social.
Muut katsoivat myös näitä
Werkt vanuit de locatie in…
Werkt vanuit de locatie in Brabant/Limburg mee aan ondermeining.
Brengt vrouwelijke werknemers vanuit pw illegaal in gevaar met andere samenwerkende partijen.
Werkt mee aan informele beslaglegging.
Zegt niet mee te werken aan officiële klachtenmelding.
Contactpersoon destijds M.V.
Nu werkend voor een ander "jong uitzendbureau".
Geld voor meerdere contactpersonen, noemen beiden informele beslaglegging.
Werkt mee aan phishing van gewatermerkte loonstroken hiervan.
Is gemeld aan klachtencommissie van indirecte organisaties van daders, politie, huisarts.
Ik word eerst op gesprek uitgenodigd…
Ik word eerst op gesprek uitgenodigd maar daarna last minute wordt mijn gesprek geannuleerd. Ze hebben mij super slecht behandeld
Adecco pas professionnel du tout
Adecco m’a proposé un emploi bien dégradant par rapport à mes compétences. À ma suggestion de bien corriger les données , on m’a demandé de me retirer de leur liste de diffusion. Quelle subtilité.
Hulp krijgen dat bestaat niet meer
Hier heb ik het vooral over adecco deinze. Ik heb een werkongeval gehad bij Total. Mijn manager heeft me volledig in de steek gelaten. Er waren platen.op de botten van mijn knieën gevallen. Meerer onderzoeken gedaan niemand wist wat het was. Mijn. Manier zei dit zal wel overgaan. Ik heb dit ook eens gehad i. Mijn elleboog. Zei om het niet aan te geven als werkongeval wat natuurlijk heel dom was. Ik had een contract bij adecco deinze. Die hebben.niet gevraagd om te komen of te kijken naar het letsel of enige hulp aan geboden. Uiteindelijk na week 8 en dokter zoveel kwam eruit dat ik geplette botten had in mijn.knieen. heb verschillende papieren en email verzonden naar adecco dan via Federer. Moest dan naar arbeidsdokter Adecco had zelf mijn.papieren ingevuld er stonden dingen.op die ik nooit gezegd had. Arbeidsdokter met geen oor geluisterd naar mij. Behandeld als stront zowaar ik het moet zeggen. Waaruit nog een pesterij van adecco zelf een meisje die flexi deed in Total. Nu 10 maand verder na werkongeval 7 dec mag ik eindelijk naar de cm. Met alles naar dit geweest naar het acv deinze. Mevr wij kunnen niets voor jou doen was het antwoord. 🥵
Geven jobs door op zondagavond voor…
Geven jobs door op zondagavond voor maandag.... vrij laat toch?
Ik vind addeco niet gelijke kans aan…
Ik vind addeco niet gelijke kans aan iedereen geeft, op basis van je afkomst en leeftijd keur je af voor dat je kans krijgt bij een bedrijf solliciteren. Heel vaak heb ik voor verschillende sectoren gesolliciteerd altijd krijg ik antwoord helaas kom je niet in aanmerking terwijl dat ik heel vaak via andere interim bij dezelfde sector kon beginnen werken
L'humain au coeur du recrutement géré…
L'humain au coeur du recrutement géré par ses spécialistes en recrutement en CDI (contrat à durée indéterminée).
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.