Deres arbejde er virkelig fantastisk, og deres troværdighed er 100 %. Jeg ønsker dem fortsat stor succes og håber, de bliver ved med at gøre et så godt og professionelt arbejde.
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg har brugte ADAM REPAIR på VALBY mindste 4-5 gange , den gang lørdag skulle have mit batteri i mine iPhone, ( skulle have en NY Batteri , men skulle hentes af selve HAMselve på vej inde til ar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Her oplever man professionalisme lige fra man træder ind ad døren i butikken i Valby. Fik udført større reparation af min iPhone efter at anden reparatør havde lavet mere skade end gavn. Skarpe pris... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kompetent personale, utrolig konkurrence dygtige på prisen. Et batteriskifte på min mac havde kostet min.4.500,- i humac butikken ifølge dem selv. Jeg blev anbefalet til adam repair på reddit, og de... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Adam Repair har stor erfaring med reparation af alle mærker til mobiltelefoner, det vil sige Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Google Pixel, Nokia, Xiaomi og mange flere. Deres kunder oplever ofte at det blot tager 20-60 minutter at reparere selv indviklede dele på deres mobiler, og det er noget der til dels skyldes den nye teknologi, og til dels deres erfaring og ekspertise. Når det gælder stationære eller bærbare computere samt tablets oplever Adam Repair ofte kunder der bringer deres Macbooks, iPads, Lenovo eller HP bærbare, samt de fleste mærker af computer dele, fra Intel og Nvidia til AMD, Acer og Asus.
Yhteystiedot
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg havde kommet til at smadre min…
Jeg havde kommet til at smadre min Macbook skærm. Tjekkede nogle forskellige sider ud, men endte med Adam repair, hvilket jeg er super tilfreds med. Jeg kom med dem og fik den fikset med det samme. Super god kundeservice med imødekommende medarbejdere.

Fantastisk service og kvalitet
Jeg havde et problem med min iPhone, og jeg var meget bekymret for at få den repareret. Men Adam Repair gav mig en fantastisk service og kvalitet. De var meget professionelle og hurtige til at løse problemet. Jeg var imponeret over, hvor let og smertefrit hele processen var. Jeg kan varmt anbefale denne virksomhed til alle, der har brug for en pålidelig og professionel telefonreparation.

Super og hurtig service
Super og hurtig service, 5 x stjerner fuldt fortjent

Very good service
Very good service, very fast, very secure and trustable. 10/10 i would highly recommend it.

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS
Very good price and service.i would…
Very good price and service.i would definetly recomend it

Super god service
Super god service, hurtigt reparation, og venlig personale. Hurtig nemt og dejligt. Helt klart en anbefaling.

Adam nonrepair
Adam nonrepair. Måske kan de fikse andres devices, de kunne i hvert fald ikke fikse min computer. Oven i det var der ikke bare mangel på service, der var ingen service.
Batteri skift; 5 ud af 5 stjerner
Hej, fik skiftede min Oneplus 8 pro's batteri, og var mega tilfreds med det flotte arbejde det udførte. Vil helt sikkert anbefale dem til andre i fremtiden. Hvis jeg har problemer i fremtiden kommer jeg nok igen.

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS
Vi har haft den bedste oplevelse hos…
Vi har haft den bedste oplevelse hos Adam Repair i Valby.
Vi har fået lavet både MacBook Pro ny skærm, samt en nulstilling og opdatering af MacBook.
Alt bliver klaret hurtigt og med et smil, til de billigste priser jeg kan finde i Kbh og omegn.
Stor ros.

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS
Samsung damaged with water and cracked screen
I went to Adam Repair in the morning with my Samsung phone.
My mobilephone was water damaged and the screen was broken. It was completely unusable by me. He fixed it for me within the hour.
I went in the afternoon of the same day to collect it.
He explained me very clearly the problems that he solved.
Pickup was quick and the cost of the service very honest
I Can recommend Adam Repair

My iPhone 11 Pro Max needed new screen
My iPhone 11 Pro Max needed new screen.
I was lucky to find this shop that right away changed my screen.
Got good price and extra screen protect in the offer.
Thank you for the good service!

Super effektivt og professionelt
Super effektivt og professionelt. MacBook Air var gået død men på lidt over 1 time blev alt nulstillet og det er som om jeg har fået en ny MacBook. Kan så meget anbefales og jeg kommer helt sikkert igen.
Min mobil gik i stykker aftnen inden
Min mobil gik i stykker aftnen inden, og grundet mit arbejde, så er jeg meget afhængig af min mobil. Det skulle gå stærkt. Mobilen var fikset på mindre end 1 time, og fik endda en ny panser glas monteret på for en god pris.
Rigtig god service! Kan klart anbefales!
Mohammed- far til Adam
Mohammed som er far til Adam. Og har opkaldt sin forretning efter sin søn. Er vildt dygtig og hjælpsom. Han arbejdede længe og ihærdigt på at få min vandskadede telefon til at virke. Mohammed er fra Jordan og jeg rejser ofte til Jordan. Han gav mig et tip til hvor jeg måske kunne få mine data hevet ud af min
ødlagte telefon i Amman. FANTASTISK service. SUKRAN Mohammed 🙏 Louis abu Charlie

Fremragende service
Skærmen på min Huawei P9 var blevet smadret og jeg fik den skiftet hos Adam Repair. Selvom der var problemer med at få den nye skærm til at fungere, hvilket jo kan ske, skiftede de flere gange skærmen ud med en ny skærm uden problemer og uden at jeg skulle betale ekstra for det. Rimeligt nok, men servicen var helt i top, så derfor fem stjerner!

Fair og dygtig ekspedition
Min oplevelse hos Adam Repair gav et smil på læben. Adam er sød og dygtig og ikke mindst rimelig. Jeg vil ikke gå andre steder hen for at reparere min Macbook.

Super service.
Super service.
Fik skiftet skærm. Pris og kvalitet som aftalt. Ringede tilbage så snart ipad var klar..
Kan kun anbefale

Perfekt og hurtig repation

Fantastisk service
Fantastisk service! Anbefales til alle jeg kender!

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS
Super service, meget imødekommende, reparere med det samme, hurtigt, billigt. Efter reparation var der en minimalfejl på skærmen, som de starts udbedrede, trods jeg tænkte at det var lige meget.
Sjældent at jeg anbefaler nogen, men da jeg gik derfra tænkte jeg, at dem vil jeg gerne anbefale til andre. Helt klart mit nye fortrukne sted til reparation af iPhone.

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.