AdamRepair ApS Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Deres arbejde er virkelig fantastisk, og deres troværdighed er 100 %. Jeg ønsker dem fortsat stor succes og håber, de bliver ved med at gøre et så godt og professionelt arbejde.

Jeg har brugte ADAM REPAIR på VALBY mindste 4-5 gange , den gang lørdag skulle have mit batteri i mine iPhone, ( skulle have en NY Batteri , men skulle hentes af selve HAMselve på vej inde til ar... Näytä lisää

Kompetent personale, utrolig konkurrence dygtige på prisen. Et batteriskifte på min mac havde kostet min.4.500,- i humac butikken ifølge dem selv. Jeg blev anbefalet til adam repair på reddit, og de... Näytä lisää

1. Puhelimen korjauspalvelu
  2. ja myös
  3. Käytetyt tietokoneet
  4. Matkapuhelinkauppa
  5. Tietokonekorjaaja

Adam Repair har stor erfaring med reparation af alle mærker til mobiltelefoner, det vil sige Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Google Pixel, Nokia, Xiaomi og mange flere. Deres kunder oplever ofte at det blot tager 20-60 minutter at reparere selv indviklede dele på deres mobiler, og det er noget der til dels skyldes den nye teknologi, og til dels deres erfaring og ekspertise. Når det gælder stationære eller bærbare computere samt tablets oplever Adam Repair ofte kunder der bringer deres Macbooks, iPads, Lenovo eller HP bærbare, samt de fleste mærker af computer dele, fra Intel og Nvidia til AMD, Acer og Asus.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

41 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Her oplever man professionalisme lige…

Her oplever man professionalisme lige fra man træder ind ad døren i butikken i Valby. Fik udført større reparation af min iPhone efter at anden reparatør havde lavet mere skade end gavn. Skarpe priser, kvalitets dele, udførsel af reparation mens du venter.
What”s not to like 😊
Mange anbefalinger herfra.

29. marraskuuta 2023

Hej Carsten Hornsleth
Tak for din positive anmeldelse! Det er glædeligt at høre om den professionelle service og kvalitetsreparation af din iPhone. Vi sætter pris på dine rosende ord og anbefalinger. Hvis der er mere, vi kan gøre for dig, er vi her for at hjælpe! 😊

Bedste computersted!

Super sted til at få fikset ALT med sin computer! De er hurtige, effektive, super venlige og hjælpsomme - og billige! Pris aftales på forhånd, bliver det dyrere, bliver man først ringet op. Og jeg har oplevet, at det ved afhentning af computer så faktisk er blevet billigere end aftalt. :-) Sublim, god, solid service, og de er til at stole på. Varmt anbefalet. Jeg er også blevet lånt en paraply en dag, hvor regnen væltede ned. Se, det er kundeservice!! :-)

10. marraskuuta 2023

Hej Andreas Dawe,
Det er fantastisk at høre om din positive oplevelse! Tak for at dele din tilfredshed med stedets hurtige, effektive, venlige og hjælpsomme service til rimelige priser. Det er altid godt at vide, at der er et pålideligt sted at henvende sig til. Skulle du have flere spørgsmål eller behov, er vi her for at hjælpe!

Jeg er super tilfreds med Adam Repair

Jeg er super tilfreds med Adam Repair. Glimrende og velfungerende! God service og god løsning af mine problemer så mange tak.

19. marraskuuta 2023

Hej Vian,
Vi er glade for at høre, at du er super tilfreds med Adam Repair! Tak for de rosende ord om glimrende service og effektiv løsning af dine problemer. Hvis der er mere, vi kan gøre for dig, er du velkommen til at give besked.

Professionel og ekstremt god service!

Det har været en fornøjelse at få min MacBook Pro fikset hos Adam. Han arbejder omhyggeligt og hurtigt, og alt dette til rimelige priser. Jeg kan varmt anbefale Adam til elektroniske reparationer. Her møder du ikke kun et venligt smil, men også hurtige og effektive løsninger.

15. marraskuuta 2023

Hej Inanna Hibba,
Tak for din positive anmeldelse! Vi sætter pris på dine rosende ord og glæder os over, at du er tilfreds med Adam Repair’s omhyggelige og hurtige arbejde til rimelige priser. Vi ser frem til at betjene dig igen, hvis du har brug for yderligere assistance.

Efter et fald på gulvet

Efter et fald på gulvet, blev min Samsung flip4 repareret til fuldstændig ny ... vil næste mene, at den er bedre i dag !!
- Alle mine ting lå som de plejer på mobilen !

Reparationen tog under 1 time og prisen holdte som forud aftalt !!
- Langt under en nypris !!

Varm anbefaling herfra !! :)

25. lokakuuta 2023

Hej Lars.
Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at din Samsung Z Flip 4 fungerer bedre nu. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Fantastisk Service

Fantastisk Service. God til at forklare hvad problemet var, Fik udskiftet Ram + 8 giga ekstra til en super god Pris. Kan kun Anbefales

20. lokakuuta 2023

Hej Allan,
Tak for din positive feedback! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og priser. Vi sætter stor pris på din anbefaling!

Super god service og rimelige priser

Super god service og rimelige priser. Forstår samt løser udfordringerne hurtigt

9. lokakuuta 2023

Hej Rasmus.
Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og priser. Tak for at vælge os.

Rigtig god og seviceminded

God, kompetent og serviceorienteret. Og tilmed til super priser

4. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS

Hej Peder Kim.Det er altid dejligt at høre! Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere hjælp, er jeg her for at assistere dig.

Kunne klare det, andre ikke kunne

Var først forbi en anden reparatør med min telefon, hvor skærmen var knækket, men de kunne ikke redde den. Hos Adam repair sagde han straks, at det kunne han sagtens og satte en midlertidig skærm på, så jeg kunne overføre alle data på telefonen til en ny. Alt blev gjort inden for en time og jeg kunne vente og være til stede imens. Høflig og fleksibel betjening. Meget tilfreds kunde!

15. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores service. Vi værdsætter din støtte og ser frem til at hjælpe dig i fremtiden.

Hurtig, billig, venlig, tæt på

Hurtig, billig, venlig, tæt på - what's not to like?

21. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS

hej MSJensen, Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, du nød vores hurtige, billige og venlige service. Vi ser frem til dit næste besøg!

Utrolig god service og kvalitet til…

Utrolig god service og kvalitet til gode priser.
Fik skiftet skærmen på min iPhone og er meget tilfreds.

12. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS

Hej Zaiga, Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og kvalitet. Tak for din positive anmeldelse!

Bedste service jeg nogensinde har fået

Bedste service jeg nogensinde har fået! Min iPhone 14 pro var gået i stykker i forbindelse med arbejdet - og jeg skulle på ferie to dage efter. Telefonen var ordnet på en time, fik både cover og skærmbeskyttelse på. Super sød mand, og fik kvittering på det hele.

10. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS

Tak for din feedback! Vi sætter stor pris på dine rosende ord og er glade for, at vi kunne hjælpe dig med din iPhone 14 pro.

Det lyder som en fantastisk oplevelse, du havde med reparationen af din iPhone 14 Pro! Det er altid dejligt, når kundeservice og reparationsteamet går ud over forventningerne for at sikre, at kunderne får en problemfri oplevelse. At få telefonen fikset på så kort tid og endda med tilføjelsen af et cover og skærmbeskyttelse viser virkelig en høj grad af kundepleje.

Husk altid at dele din positive oplevelse med venner og familie samt på online anmeldelsesplatforme. Dette hjælper ikke kun virksomheden med at opbygge et godt omdømme, men det anerkender også det gode arbejde, som medarbejderne har lagt i at give dig en sådan god service.

All in all a very positive Experience!!

I went to Adam´s shop today for the first time after checking out Trustpilot´s reviews and I must admit that he deserves all the positive reviews and the stars!!
He knew his products and he gave me some useful tips for my new iphone!
I was very satisfied with the customer service I received
All in all a very positive experience

4. toukokuuta 2023

Hi Amalia
Thanx a lot for perfect review.we are so happy to hear that.
Best regards
Adam Repair

God og høflig betjening

God og høflig betjening, han skiftede en tænd/sluk knappen på min iPad på en time hvor 2 værksteder jeg var på ville ombytte det hele for 8600 kr virkelig god service

9. maaliskuuta 2023

Super oplevelse

Super oplevelse, god service og billigere end andre.
Skal siges jeg kom ind fra gaden, alt var på lager og min skærm blev skiftet på en halv time samsung s22 ultra 🙏😊
Andre skal først bestille reservedele og rep typisk 1 dag.
Så Adam repair kan varmt anbefales 👌

7. maaliskuuta 2023

Jeg har fået skiftet skærm

Jeg har fået skiftet skærm, og dermed fået lagt panserglas af Adam Repair.

Kan stærkt anbefales! Super god kvalitet!

Benytter iPhone 13 Pro

5 stjerner herfra

23. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse.