I’m writing this review because I have been in dispute with the Company due to my Debit Card being used without my permission (Fraud) today I was on website on web chat and Sasky has helped me by acce... Näytä lisää
I was duped to subscribe to this company. I was straight on the chat & conversed with HARRY who was super helpful & sorted it out for me in a timely manner.
La clôture du compte que je ne me souvenais avoir ouvert, s'est bien passée.
An atendido mi reclamo y me piden disculpas por lo ocurrido, también dicen que me devolverán mi dinero
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Yes.Thank you by.Raj
Gracias euge x la ayuda
Gracias por la ayuda Kenny
Money has been taken from my father's…
Money has been taken from my father's bank account without his consent. We think it's linked with other unauthorised payments which have also been taken from his account. All based Cyprus
Buena atención al cliente por parte de Paula
Jamal me a ayudado a resolver mi…
Jamal me a ayudado a resolver mi problema muy bien gracias
Almost certainly a scam
Almost certainly a scam. Offered a gift if I completed a survey. Only pay for postage. Paid £1.63 then asked to verify my card by paying €2. Why Euros?. Didn't complete transaction but then took £6 from my account. Broke my own rule "if it looks too good to be true...., it probably is"