Schnelle Lieferung, schöne Farben, gute Qualität und problemlose Retoure. Ich bin 1,70m groß, wiege 70kg und trage normalerweise L. Die Bib hat in L gepasst, das Trikot habe ich in XL behalten, was ic... Näytä lisää
Lieferung nach Österreich hat ca. 5 Tage gedauert. Qualität vom Trikot ist super. Ich trage normalerweise 40/42 oben und habe XL gewählt bei 168cm Größe. Unten habe ich normalerweise 42/44 und e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Supersnelle levering aan mooie prijs. Erg goede broek waardoor ik na paar eerste lange ritten meteen deze tweede broek bijbestelde. Dat zegt genoeg, me dunkt! Bedrijfsmissie bereikt, lijkt me!... Näytä lisää
Geweldig zadeldek. Maakt het fietsen comfortabeler. Het verhelpt niet mijn hele zadelpijn, maar het voelt al veel beter dan zónder! Kwaliteit is uitstekend en de prijs heel redelijk! Degelijk gemaakt,... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Acelera hoef je geen compromissen te sluiten als het gaat om performance wielerkleding, onze wielershirts en wielerbroeken zijn ontworpen om altijd de beste prestatie te bieden. Prestatie door acceleratie.
Deymanstraat 18-K, 1091 SE, Amsterdam, Hollanti
- +31850047990
- support@acelera.cc
- acelera.cc
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Really nice trousers for cycling.
Bin überrascht von der guten Qualität…
Bin überrascht von der guten Qualität der Artikeln. Schnelle Lieferung und Gute Rückabwicklung einer möglichen Lieferung… bestelle gerne wieder bei ihnen.
schnelle Abwicklung
schnelle Abwicklung, Gute Ware, angemessene Lieferzeit
Postieve ervaring
Snelle levering. Heel scherpe prijs.
Intussen de fietsbroek al enkele keren kunnen uitproberen. De zeem is echt heel goed. Voor mij zat ze echter net iets te strak rond de dijen. Na enkele wasbeurten lijkt ze wel voldoende gestreched zodat dit beter aan voelt.
Die Trikots sitzen unglaublich gut
Die Trikots sitzen unglaublich gut. Bin begeistert auch von den Taschen am Rückem. (Ein hellgrün-mintfarbenes trikot wäre noch schön)
Snel en betrouwbaar met goede kwaliteit.
Ik had een te grote fietsbroek gekocht en retour aangeboden. Omdat deze retour al 12 dagen onderweg was heb ik Acelera een mail gestuurd.
Peter heeft mij hiermee heel snel geholpen. En had ik het aankoopbedrag de volgende dag al weer terug op mijn rekening.
Dat noem ik nog eens service.
Zeer betrouwbaar en goede producten van super kwaliteit.
Hartelijk dank.
Tevreden
Maten zijn juist, prijs kwaliteit is goed, correcte en héél snelle levering.
Supersnelle levering aan mooie prijs.
Supersnelle levering aan mooie prijs.
Klein minipuntje van kritiek: logo is redelijk opzichtig aanwezig en de fietsmakkers dachten daardoor dat ik gesponsord werd door een bank of een zorginstelling.
Prima pakje voor de lage prijs.
Ik ben tevreden met mijn nieuwe fietspakje van Acelera. 1) Intermediate dames fietsshirt korte mouw: Normaal draag ik XS als shirt, maar nu heb ik S en dat past goed. Fijn dat de kraag heel 'laag' is. Mouwtjes zijn ook mooi (niet aero, maar wel gewoon strak)
2) Fietsbroek pro 2.0 dames zeem bretels
Als broek heb ik normaal S, en nu ook, en dat past goed. Ik vind zelf de pijpjes wel wat aan de korte kant, dat is een persoonlijke voorkeur. De bretels en zeem zijn prima. Het stukje stof dat aan de binnenkant tegen het zadel schuurt geeft wel al na 2 keer gebruik van die losse 'draadjes' elastiek. Niet heel heftig, maar had wel gehoopt dat dat iets meer kon hebben.
Klare Empfehlung
Alles super. Lieferung nach Deutschland ging schnell und die Produkte haben eine gute Qualität. Preis - Leistung sehr gut 👍 habe zwei trikots und die arm sleeves gekauft
Aussergewöhnlicher Kundenservice
Die Qualität der Waren ist in der Regel sehr gut. Der Versand ist sehr schnell. Was jedoch außergewöhnlich gut ist, ist der Service. Ich habe einen gekauften Artikel bewertet und da ich ein Problem hatte, habe ich "nur" 3 Punkte gegeben. Schon nach kurzer Zeit (es waren Stunden) habe ich eine Mail erhalten, dass bereits ein Ersatzprodukt unterwegs ist. Wohlgemerkt, ich habe keinen Ersatz gefordert und "nur" eine Rezession geschrieben, die scheinbar sehr schnell gelesen wurde.
Site is overzichtelijk, bedrijf betrouwbaar.
Site is overzichtelijk, bestellen en betalen gaat gemakkelijk. Product voldoet aan omschrijving, door DHL binnen 2 dagen geleverd.
Tevreden klant
Meerdere malen al iets bestelt op deze site. Prijs/kwaliteit zeer tevreden van. Bestelling wordt steeds snel geleverd.
Kleding wel een maatje groter besteld dan normaal.
Liebe die Farben
Liebe die Farben, zeitloser und figurschmeichelnder Schnitt, gute Qualität und faires Preis/Leistungsverhältnis.
snel en prima prijs kwaliteit…
snel en prima prijs kwaliteit verhouding!
Zeer goede klantenservice
Zeer goede klantenservice. Kleding deels teruggestuurd ivm maat en ondanks dat het product nog niet binnen was al mijn geld terug gekregen.
Love the clothes
Love the clothes, though my top always flips up at the back, even though it’s my size. The white writing goes off pretty quickly in the washing machine, even though I only washed it at 30 degrees. But wearing the clothes makes me feel good so no regrets.
Dårligt dårligt fik aldrig mine varer
Dårligt dårligt fik aldrig mine varer, nu håber jeg bare, jeg får pengene igen - fup

Vastaus yritykseltä Acelera Cycling Couture