Hebben doodleuk een foute lader verzonden, besteld een 29,4 volt in de doos een 24 volt. Na melding van dit ongemak deed men of hun neus bloedde, zo van wat is nu het probleem ? Na nogmaals uitgel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Ik heb al vaker bij accu.nl besteld zonder problemen en ook nu heb ik uiteindelijk mijn bestelling compleet ontvangen. echter werd 1 type batterij niet met eerste levering mee gezonden. ik heb vervol... Näytä lisää
Accu.nl is dé specialist op het gebied van accu’s, adapters, en power supplies. Iedereen kan bij ons terecht. Resellers, particuliere en zakelijke klanten. Onze experts staan u graag bij in uw zoektocht naar het juiste product of bij vragen.
De Voorde 17-19, 5807EZ, Oostrum, Hollanti
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Snelle levering. Lange bedenktijd voor eventuele retour.
Uiteindelijk had ik de acculader niet nodig omdat de oude het toch deed.
Snelle reacties op mijn mail en snel het geld teruggestort.
Top dus!
Een oplader besteld voor de Dyson DC 34 kruimeldief . Bleek niet te passen. Kosteloos retour verstuurd, en het gehele bedrag na een paar dagen weer op mijn rekeningnummer ontvangen. Zeer tevreden over de afhandeling. 😃😃. Top.
Gisteren een oplader voor een Surface Pro 3 besteld. Vandaag ontvangen en werkt prima.
Al een behoorlijke tijd is de accu van mijn oude Makita schroef/boormachine niet meer tot leven te brengen en dan is het toch zonde om zo’n duur apparaat maar niet meer te gebruiken en af te danken. Dus op zoek naar een andere accu dan maar.
Een originele is moeilijk te vinden, dus wordt het online speuren naar een equivalent. Zo ben ik bij Accu.nl uitgekomen, die een zeer ruim assortiment heeft.
Er blijken echter meerdere types te zijn voor dit model boormachine, zodat ik eerst contact heb gezocht met de helpdesk. Vrijwel direct een mailtje teruggekregen met het verzoek een paar foto’s te sturen van het apparaat en de defecte accu. Daags daarop ontving ik een vriendelijk mailtje met goed nieuws; men kan de juiste accu leveren. En ook nog eens voor een goede prijs.
Snelle service. Hulde!
Op 7 mei 2020 dus de gereedschapsaccu besteld, alsmede een oplaadbare batterij met soldeerstrips voor een scheerapparaat. De accu was op voorraad, maar de oplaadbare batterij had een levertijd van 5 dagen, zoals vermeld bij de producten.
Daarna ging het echter minder vlot; de verwachte leverdatum werd steeds opnieuw met een aantal dagen verlengd, maar van enige communicatie (op de site valt te lezen dat men een bericht stuurt wanneer e.e.a. langer gaar duren dan verwacht) was geen sprake. Mijn eerste mail daarover werd beantwoord met een standaardtekst en ook de tweede mail, na weer een extra 2 weken, leverde eenzelfde standaardantwoord op. En steeds maar weer zag ik op de orderstatus de verwachte leverdatum naar achteren verschuiven.
Ongeveer een maand later nog maar eens gemaild (telefoon wordt niet beantwoord), maar nu bleef het angstig stil. Twee maanden later idem dito.
Inmiddels was ik op het punt beland de order te annuleren en mijn geld terug te vragen, maar ik had de artikelen toch nodig dus heb nog even gewacht.
Uiteindelijk kreeg ik mijn spullen twee en een halve maand na de besteldatum dan toch eindelijk thuisgestuurd.
De artikelen zijn goed, het eerste contact ook, maar de communicatie over de order laat heel veel te wensen over. Dat kan veel beter Accu.nl!
Een ordinair dropshipbedrijf. Stelletje parasieten, alsof mensen zelf geen bestellingen op AliExpress kunnen doen. Dit soort praktijken moeten gewoonweg verboden worden.
geloof niks wat de mensen zeggen die 5 sterren gaven het is oplichterij en de mensen die dit 5 sterren gaven zijn bots niet vertrouwen!
Ik zou er niet bestellen. Bestelling ruim 2 weken geleden gedaan, betaald. Geen mails gekregen, geen spullen gekregen, tot op heden geen contact gekregen. 40 euro foetsjie. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar. Wel automatische mails dat ze snel contact opnemen.
Goed product. Goede prijs. De volgende dag geleverd. Veel winkels doen zich voor als een NL bedrijf. Dit is er een.
Heb al jaren een monitor staan waar de adapter van kwijt is. Toen heb ik accu.nl gevonden en bij hun een product aanvraag geplaatst. Binnen een dag kreeg ik reactie met een link. Deze besteld, volgende dag in huis en werkt perfect.
Goede service en duidelijk en concreet antwoord gekregen op mijn vraag.
Op 7 Mei (2020) een bestelling gedaan (€ 48). Goederen zijn nog steeds niet geleverd. Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar. Vorige week email gestuurd maar nog steeds geen reactie. Alleen een geautomatiseerde email. Erg jammer. Ik zou persoonlijk op dit moment even wachten met bestellen bij dit bedrijf. Hopelijk komt het allemaal goed.
Op 11 april een batterij besteld voor mijn HTC Desire. Op de website staat dat een bestelling, voor 23:00 gedaan, de volgende dag wordt geleverd. Na vijf dagen ben ik gaan informeren wanneer ik mijn bestelling tegemoet kon zien. Dat zou pas begin mei worden. Toen werd het 9 mei en ging ik maar opnieuw informeren. Want je hoort gewoon niets van hun kant. Helaas krijg ik nu geen reactie meer terug dus nu maar proberen om mijn geld terug te vorderen... lang genoeg gewacht en geduld is op. Niet eens 1 ster waard in mijn geval :-(
Ongelooflijk , Accu.nl !!! Bestelde de Yanec accu om 18.34 uur gisteren , kreeg meteen de geweldige follow-up van Postnl en werd de volgende morgen om 11.48 uur bezorgd ! Maar zulke logistisch-bliksemsnelle levering , hoe kan dat ???!!! Nou , die Beek & Donkers weten wat " snelle jongens" betekent !! En dan heb ik het nog niet over die "nobody-beats-our-price"-mentaliteit. Lag 18% lager dan alle andere accu-en batterijen jongens. Nou, ik "flirt" niet meer met die anderen.
Mijn " baby" woont in Brabant ! Waar ik trouwens ook vandaan kom. Houdoe , Accu.nl ! Excellent !
Zwaar waardeloos houden je wat aan het lijntje. Staat dat product op voorraad is,begrijp ook nog wel met het corona gebeuren dat het iets langer duurt.
Maar 2 wkn wachten op een accu is not done. En dan nog niet weten of hij geleverd wordt.
Gelukkig geld terug gekregen.
Super tevreden met accu.nl!
Had blijkbaar de verkeerde accu besteld voor mijn laptop (savonds om 9 besteld en de volgende dag in huis) gemaild dat deze niet paste, snel antwoord, overleg voor een andere (zelfde prijs) en de omruiling was die middag nog geregeld.
Volgende dag de andere (juiste) ontvangen en hij doet t prima, ik ben zeer tevreden!
Snelle reacties van het bedrijf, meedenken en goedkoop.
De geleverde accu bleek niet te functioneren ondanks dat hij voor mijn type geschikt zou zijn.
Gebeld, antwoord: Ja komt vaker voor. Helaas u heeft hem niet binnen 30 dagen uitgeprobeerd dus:
vette pech, weg € 30,-.
Enige maanden na aankoop ging de laptop accu stuk..
dit gemeld en direkt dezelfde dag een accu opgestuurd gekregen.
De andere kon ik kosteloos retourneren.
Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt.
Ik vind dat dit een dikke pluim waard is..
Juist omdat dit geen accu is van honderden euro's maar slechts tientjes.
Dank Jo
Online Order ID..........: SO19185666
Ik had er dus ook beter aan gedaan,eerst deze site te gaan lezen,en niet naar Kiyoh.
Jammer voor een bedrijf,dat je zo slecht te boek staat,en daar komt nu dus weer een slechte bij.
Gisteravond 2-8-2019 voor ruim 50 euro een bestelling gedaan.
Om 20uur45 werd het bedrag van de rekening afgehaald voor ordernr: SO-19181988 .Tijdens het plaatsen van de order, zag ik dat order geleverd zou worden op 3-8-2019 , tussen 9 en 15 uur.
Ook op de site stond nog,bestellingen gedaan voor 23 uur, de volgende dag thuis.
Ik heb de order aangemaakt,zonder een account aan te maken.
Ben gelijk na aanmaken order weg gegaan,want ik moest nog ergens heen.
Kijk ik vanmorgen op de mail,heb ik een bericht dat ik mijn automatisch aangemaakte account moest activeren.Afgelopen middag dat maar gedaan,en zie ,na de gehele dag gewacht te hebben op PostNL , dat mijn zending pas a.s. dinsdag verstuurd wordt.
Order gelijk maar geannuleerd,want daar heb ik niks aan.
Maandag vertrekken we voor een bootreis van 4 weken,dus morgen maar even naar de Makro in Groningen.
Waarom koop ik bij webshops? Gemak ,het wordt thuis bezorgd dus geen kosten voor benzine etc.
Nu dus wel,want moet morgen dus alsnog naar de Makro om het daar maar te gaan kopen. Weg mijn gemak,en alsnog kosten voor benzine.
Accu punt NL, hier blijkt maar weer,dat u een onbetrouwbare partij bent,die veel beloofd,maar niets nakomt.
Dit was de eerste en gelijk de laatste bestelling.
Ik hoop dat u de gelden die geincasseerd zijn,netjes terug betaald,en niet alsnog een andere beoordeling die hier ook al is geuit, ook nog bijkomt. Voordat ik het vergeet, zending niet alsnog verzonden,U verzend het nu voor eigen risico.
En voor mij geld in het vervolg weer,beter eerst gaan kijken op internet wat de ervaringen zijn,en dan pas ergens betellen.Er blijkt maar weer,dat er veel kaf onder het koren zit.
Wat een super slecht bedrijf. Ik had twee accu's besteld die beide op leverbaar stonden. Na een week niets gehoord en dus gaan mailen. Blijkt een van de accu's zes weken levertijd te hebben, dus was er maar niets bezorgd. Maar ook niets gecommuniceerd. Na klacht van mijn kant werd de eerste accu eindelijk na tien dagen bezorgd en zou de tweede uiterlijk eind mei bezorgd worden. Begin juni niets gehad en niets gehoord, weer klacht ingediend, krijg ik zonder enig verder commentaar mijn geld terug, na ruim zeven weken wachten. Nooit meer zaken doen met deze amateurs
accu voor robotstofzuiger besteld.(neato XV15)
aan de prijs te zien leek het om een set van 2 te gaan..helaas dus.
op moment van schrijven adviseer ik robotreinigers.eu
een set accu's voor 40,- incl verzenden.
conclusie prijs is te hoog, kwaliteit moet dan wel bijzonder goed zijn.
Dat laatste zie je natuurlijk niet aan het product af.
accu voor mijn laptop besteld. Was volgende dag keurig in huis. Kwaliteit van de accu moet ik nog beoordelen, maar levering en service is gewoon goed.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.