Abbeylab Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De bestellingen worden altijd keurig en snel geleverd! Het ontvangst van je bestelling is elke keer weer een kado 😃 De producten zijn goddelijk, puur echt een ware weldaad voor je lijf om dit te geb... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Heerlijk eerlijke producten. Alleen als je iets op maandag besteld en op de site staat voor 16:00 uur besteld zelfde dag verzonden en dat het pas op donderdag komt is jammer. Maar kan aan DHL liggen.

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een steeds gevoeligere en drogere huid met inmiddels veel roodheid in mijn gezicht. Door er maar vanalles op te blijven smeren werd het er niet beter van. Ik kwam Abbeylab tegen, las het verhaa... Näytä lisää

1. Yrttikauppa

Yrityksen kirjoittama

99,8% natuurlijke, handgemaakte huidverzorging die wérkt. Onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in ons eigen kruidenLAB, tussen de eeuwenoude muren van de Abdij van Postel. Alle producten van AbbeyLAB bevatten 100% natuurlijke en pure ingrediënten, verkregen uit kruiden, bloemen, essentiële oliën en planten omdat we weten dat onze huid daar het beste op reageert. Samengesteld vanuit eeuwenoude receptuur, aangevuld met de kennis van nu om de meest uitgebalanceerde concentraties te verkrijgen met gegarandeerd resultaat. Alle producten zijn daardoor puur, met een hoge concentratie actieve ingrediënten. We geloven heilig in de kracht van de natuur. Dat is dan ook het enige wat we gebruiken in ons kruidenLAB. Zonder zooi, zonder poeha, mét resultaat.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

42 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

De eerste die écht werkt!

De natuurlijke deodorant is de eerste (!) die voor mij écht werkt en dus ook de laatste, never change a winning team 😉 Ook de moisturizer, oogcrème en miracle oil doen mijn huid zichtbaar goed, zelfs beter dan de (veel duurdere) crème die ik jarenlang gebruikte.

Het feit dat alles volledig natuurlijk is, vind ik een enorme plus. Inmiddels heb ik alweer een nieuwe bestelling geplaatst, inclusief de Winter Healing Balm, die nu ook bij mijn favorieten hoort. Die gebruik ik voor mijn lippen, maar ook op schralere plekjes op mijn handen in deze tijd van het jaar 👌🏽

Kortom: ik kan niet meer zonder Abbeylab!

13. marraskuuta 2025

versturen als cadeautje:

aanrader: ik verstuur het ook als cadeautje naar vriendinnen als ze jarig zijn.
liefdevol verpakt en een prachtig product waar 'de jarige' heel blij mee zijn!

22. syyskuuta 2025

Fantastisch product!

Fantastisch product!

Altijd aan het struggelen naar het zoeken van een nieuwe gezichtscrème.
Sophie, een vriendin van mij en de eigenaresse van dit merk, gaf me een sample mee om haar product eens te testen.

Fantastisch resultaat, top spul en nooit meer hoeven zoeken naar iets anders.

More simple, more better! :)

16. heinäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 4/5 tähteä

Heerlijke creme

Heerlijke creme. Ruikt naar cederhout. Smeert goed weg, trekt niet heel snel in bij mij. Misschien kan de geur iets te overheersend zijn

23. kesäkuuta 2025
Abbeylab-logo

Vastaus yritykseltä Abbeylab

Bedankt Liesbeth! 💚

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin