MiljøExperten A/S Arvostelua 174

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Ikke muligt at få et tidpunkt for hvornår de kommer ud, blot et 3 dages interval. De oplyser ikke prisen, men sender blot en regning efter på noget som på ingen måde er aftalt. Vi mått... Näytä lisää

Fantastisk service: Skulle have fundet en potentiel olietank som stod opført på BBR. Udbad mig tilbud fra miljøexperten, de svarede på få timer. De sendte en mand ud, og undersøge grunden... Näytä lisää

Vanvittig god service og super god information hele vejen igennem. De forskellige montør som har været på vores opgave, var effektive og meget imødekommende.

Da jeg bad dette firma om at undersøge tilstande af en gammel og blændet olietank, modtog jeg meget hurtig et rigtig godt og professionelt tilbud, der klart fortalte, hvad der skulle gøres. Arbejdet b... Näytä lisää

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Opgravning af tanke i forbindelse med hussalg

I forbindelse med mit hussalg stillede køber krav om opgravning af 2 olietanke. Den ene af tankene var placeret et sted på grunden, hvor der var meget vanskelige adgangsforhold, men det lykkedes MiljøExpertens medarbejder Torben at få tanken gravet op og området reetableret, så det så præsentabelt ud, inden huset skulle overdrages. Så tak for god service til Torben og de øvrige medarbejdere på kontoret, som jeg var i kontakt med under forløbet.

26. elokuuta 2024

Kompetent viden

Ringede til Miljø eksperten for at få rådgivning omkring en sløjfet nedgravet olietank. Ham jeg snakkede med tog sig god tid til at forklare mig en masse om dette og besvarede alle mine spørgsmål. Han virkede meget kompetent. Tak for god service.

26. elokuuta 2024

Ekspres jordprøver ved olietank - fantastisk service

I forbindelse med salg af mit hus, kom køberne i sidste øjeblik med et krav om jordprøver ved en nedgravet sløjfet olietank. Det var på et kritisk tidspunkt, da jeg havde købt lejlighed og mit køb afhang af om salget af mit hus gik på plads.
Min bror ringede til MiljøExperten og fortalte om min situation og samme dag kom en tekniker og tog jordprøver. Dagen efter kom resultatet telefonisk og den efterfølgende dag modtog vi dokumentation af jordprøverne.
Vi kunne simpelthen ikke have fået en bedre service og uden deres hjælp var der en stor sandsynlighed for at mit køb af lejlighed var gået i vasken.
Jeg kan på det varmeste anbefale MiljøExperten, alle vi har været i kontakt med har været utrolig flinke og serviceminded - bedre service kan man ikke få.

14. elokuuta 2024

Rådgivning helt i top

I forbindelse med huskøb skulle vi indhente information omkring en olietank beliggende på grunden, afblændet af MiljøExperten. Vi har fået fantastisk rådgivning af Henning, der fandt alle sagens dokumenter frem og gav os en meget objektiv vejledning. Helt igennem fornemt.

12. elokuuta 2024

Kan man give 6 stjerner

Kan man give 6 stjerner, så skal Miljøeksperten have det.
Jeg fik tømt olietank, efterfølgende sløjfet den og tilsidst foretaget boreprøver.
Jeg har været meget nervøs for udfaldet men fik saglige og reelle svar fra Stef hver gang jeg ringede, og det skete nogle gange, i de uger det stod på.
Altid venlig, tålmodig og med et glimt i øjet / stemmen.
Ham som tog jordprøver var også
Meget omhyggelig og kompetent.
Slutteligt vil jeg anerkende Miljøeksperten for deres hurtige behandling.
Tak for en virkelig god oplevelse/ behandling.
I får mine varmeste anbefalinger.

16. heinäkuuta 2024

Hurtig service og imødekommende…

Hurtig service og imødekommende medarbejdere :) vil klart anbefale dem til andre! Fik lavet en gensløjfningsattest på nedgravet olietank. De kom indenfor en uge og fik den både tjekket og efterfølgende tømt og sløjfet korrekt.

27. kesäkuuta 2024

MiljøExperten A/S gør det godt

MiljøExperten A/S gør det godt - faktisk meget tilfredsstillende. De har travlt men overholder alle aftaler og kommunikerer åbent og ærligt om status og plan.
Jeg kan kun anbefale MiljøExperten A/S.

10. kesäkuuta 2024

6 stjerner til Miljøeksperten

De var hurtige på vores hastesag, nærmest fra dag til dag. God kommunikation hele vejen og venlige folk i “marken” og i telefonen.
6 stjerner herfra, da de gjorde det ekstra for os!!

26. huhtikuuta 2024

Kvalitet til tiden!

For os var tiden en faktor, da købernes rådgiver stillede krav om gen-sløjfningsattest. Det levede Miljø-Experten til fulde op til igennem hele forløbet!

30. huhtikuuta 2024

Fantastisk service

Fantastisk service:
Skulle have fundet en potentiel olietank som stod opført på BBR.
Udbad mig tilbud fra miljøexperten, de svarede på få timer.
De sendte en mand ud, og undersøge grunden på få dage.

Arbejdet blev udført med den mest omhyggelige metodik.

Grundet lidt miskommunikation med kommunen blev det til lidt ekstra skriveri - angående attest for sløjfning. Dette tog selskabet sig af.

En helt fantastisk oplevelse. Kan varmt anbefale selskabet.

22. huhtikuuta 2024