Aanhangwagendirect Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vlak voor onze vakantie de koppeling van onze caravan vervangen omdat de andere te veel speling had. Het oude disselslot paste niet meer in kwam ik twee dagen voor vertrek achter. Hier een passende be... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Bestellen ging erg makkelijk. De benodigde info stond ook duidelijk op de site aangegeven. Na de bestelling kreeg ik héél veel mailtjes van zowel PostNL als DHL én aanhangwagendirect. In de m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Directe en duidelijke reactie na bestelling en betaling. Wel opletten naar welk adres je de bestelling laat sturen. Bij mij werd door fout van Post-NL het naar een verkeerd afhaalpunt gestuurd.

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

snelle levering

8. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Fijn om te horen dat alles naar wens is, en snel is aangekomen! Hopelijk tot een volgende keer.

Saanut 5/5 tähteä

Goede en gedetailleerde omschrijving…

Goede en gedetailleerde omschrijving van het product, zodat je eigenlijk al vooraf kunt weten dat dit is wat ik zocht. Snel geleverd en de producten voldoen aan de verwachtingen.

30. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor de mooie woorden! Fijn om te horen dat de productomschrijving duidelijk was en de levering snel verliep. Goed dat de producten helemaal aan de verwachtingen voldoen.

Saanut 4/5 tähteä

Eerste bestelling raakte helaas zoek

Eerste bestelling raakte helaas zoek, wellicht bij PostNL. Maar er werd snel een tweede set geregeld. Helaas kwam de eerste later alsnog binnen, waardoor er een retour moest.
Product lijkt prima. Bandjes roffelen van het flinke profiel.

27. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor de uitgebreide feedback! Jammer dat de eerste zending zoekraakte, maar fijn dat de tweede set snel is aangekomen. Goed om te horen dat het product naar wens is. Hopelijk zorgen de bandjes nog voor veel veilige kilometers!

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

3. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor de positieve beoordeling! Fijn om te horen dat alles goed en snel is geleverd.

snel en degelijk

snel en degelijk
duidelijke website, erg volledig
goede kwaliteit en enorm snel
zelfs de leverancier (post nl) heeft echt moeite gedaan.

14. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Fijn dat alles snel is aangekomen! Hopelijk tot een volgende keer in onze webshop.

Saanut 5/5 tähteä

Geleverde producten waren conform…

Geleverde producten waren conform verwachting. De klantenservice was ook goed.

5. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! We waarderen deze mooie beoordeling en het vertrouwen in onze webshop, hopelijk tot een volgende keer.

Saanut 4/5 tähteä

Het bestelde artikel voldoet aan mijn verwachtingen

Het bestelde artikel voldoet aan mijn verwachting.
Op maat laten maken en past perfect.

Ik heb nog wel een opmerking over de communicatie,
Ik ben niet op de hoogte gebracht wanneer het artikel gereed zou zijn zodat ik transport kon regelen.
Geen mail en geen App.ontvangen
Heb enkele keren zelf moeten telefoneren hoe het met de bestelling stond?
Het is belangrijk dat een klant die iets af wil halen en over grote afstand moet komen goed op de hoogte wordt gehouden.

3. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Fijn om te horen dat de plaat perfect past! En bedankt voor de feedback over de communicatie, dit geeft ons de mogelijkheid dit te verbeteren voor toekomstige bestellingen. Hopelijk tot een volgende keer!

Levertijd

Levertijd , prijs kwaliteit

3. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Fijn om te horen dat alles naar wens is, bedankt voor je mooie beoordeling! Hopelijk tot een volgende keer in onze webshop.

Saanut 5/5 tähteä

Keurig verpakte en snel maar niet op maat

Keurig verpakte bestelling is snel binnen via Post.nl. LET OP
De maatvoering van beschermrekken is opgegeven in binnenmaat 140 mm. De buitenmaat is 165 mm.

Tevens is 1 rek scheef gelast. Ze passen dus niet op de Aspock montagesteun van binnenmaats 160 mm. Met wat slijpwerk wat kleiner en recht moeten maken.

30. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor je review en feedback! Dit geeft ons kans te verbeteren. Kun je ons via de klantenservice foto's sturen van de rekjes? wellicht gaat dit om een productiefout, dan lossen we dit graag op.

Saanut 5/5 tähteä

Het bestelde onderdeel paste perfect…

Het losse onderdeel paste perfect ,dankzij maatvoering op de site dit maakt het bestellen zoveel makkelijker

26. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

wat fijn om te horen dat de informatie op de website toereikend was! bedankt voor het vertrouwen en deze mooie beoordeling

Saanut 3/5 tähteä

De materialen waren goed en op tijd…

De materialen waren goed en op tijd bezorgd, echter de bevestigingsmaterialen waren niet goed. Uiteindelijk kon ik deze niet gebruiken om de spatborden vast te zetten.

27. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

bedankt voor je beoordeling! kun je contact opnemen met onze klantenservice over de bevestigingsmaterialen? we kijken graag naar alternatieve opties, niet elk spatbord zit op dezelfde manier gemonteerd. Dit kan per aanhanger verschillend zijn.

2x 5 sterren voor twee bestellingen

Vorige week voor het eerst een online bestelling gedaan en alles liep lekker naar wens. Goede informering over de status en binnen twee dagen binnen. Afgelopen weekeinde weer een bestelling gedaan, omdat ik zelf iets was vergeten en hupsakee weer 5 sterren hoor. En dat voor iemand die nagenoeg nooit een review schrijft.

2. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor deze mooie beoordeling! dit stellen we zeer op prijs, we hopen je in het vervolg nog eens te mogen verwelkomen in onze webshop :)

top service.

top service.. er was iets kapot aangekomen.. zonder moeilijk doen omgeruild

1. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Fijn om te horen dat we het op deze manier naar wens konden oplossen voor je! dank voor je positieve beoordeling.

Saanut 1/5 tähteä

Voorraadoverzicht niet op orde

Op de site van aanhangwagendirect een voorraad-aanhanger uitgezocht. We hadden de aanhanger snel nodig en de aanhanger zou direct geleverd kunnen worden. Nog wat accessoires erbij uitgezocht en mijn rijbewijs gestuurd voor de tenaamstelling. De aanhanger zou klaar worden gemaakt voor verzending. De precieze datum zou nog worden meegedeeld. Bellen ze na een week op dat er een fout in de voorraad is gemaakt. De aanhanger kon toch niet uit voorraad worden geleverd.
Ze krijgen nog één ster omdat de terugbetaling en annulering snel geregeld was.

14. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Snel geleverd, goede kwaliteit en redelijke prijs.

Tijdens vakantie m’n neuswiel van onze caravan gesloopt. Familieleden kwamen nog naar Duitsland. Snel op Aanhangwagendirect een mooi neuswiel besteld en netjes op tijd geleverd zodat zij het mee konden nemen. Prachtig wieltje voor een hele nette prijs. Prima.

31. heinäkuuta 2025

Correct bedrijf

Ze leveren heel snel in België.
De producten zijn heel goed verpakt en goed beschermd in de doos, zeker verlichting voor de aanhangwagen. Hun materialen zijn van degelijke kwaliteit.
Ik zou 5 sterren willen geven maar voor mijn aanhangwagens heb ik soms eens een nieuwe bodemplaat nodig en een bedrijf die alles levert i.v.m. aanhangwagens, levert geen bodemplaten in België, wat ik in deze tijd,met alle mogelijkheden van vervoer toch mogelijk zou moeten zijn. Dit vind ik heel spijtig.

21. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Slechte aftersales

Vorig jaar een aanhangwagen opgeknapt en voor +€500 aan nieuwe onderdelen besteld. Waaronder een neuswiel, welke net buiten de garantie periode stuk gaat. Lasnaad aan de zwengel gelost, dus duidelijk een fabricagefout.
Dit gemeld samen met foto’s, ik krijg als antwoord dat deze uit garantie periode is en ik maar een nieuwe moet bestellen.

19. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin