Aanhangwagendirect Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vlak voor onze vakantie de koppeling van onze caravan vervangen omdat de andere te veel speling had. Het oude disselslot paste niet meer in kwam ik twee dagen voor vertrek achter. Hier een passende be... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Bestellen ging erg makkelijk. De benodigde info stond ook duidelijk op de site aangegeven. Na de bestelling kreeg ik héél veel mailtjes van zowel PostNL als DHL én aanhangwagendirect. In de m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Directe en duidelijke reactie na bestelling en betaling. Wel opletten naar welk adres je de bestelling laat sturen. Bij mij werd door fout van Post-NL het naar een verkeerd afhaalpunt gestuurd.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

195 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Zou willen dat alle webshops zo correct…

Zou willen dat alle webshops zo correct handelen als Aanhangwagendirect
Krijg je nog video filmpjes met handige tips ook
Je moer in kleine ruimtes vast maken met ducktape is goud 👍

30. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Wat goed om te horen dat u zo tevreden over ons bent! Wij proberen altijd goede uitleg te geven, dus het is fijn om te horen dat de filmpjes u goed hebben geholpen!

Goed bedrijf

Goed bedrijf komt afspraken na en levert goede service

23. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor de mooie woorden! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de service goed bevallen is. Graag tot een volgende keer!

Saanut 5/5 tähteä

Prima producten tegen scherpe prijzen.

Snelle correcte levering. Kwaliteit prima.

24. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Fijn dat alles naar behoren is en dat u zo te spreken bent over zowel de levering als de kwaliteit! Bedankt voor de review!

Keurig bedrijf.

Mooie site, snel besteld, goede prijs en snelle en correcte levering.
Product top.

28. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat u zo tevreden bent over ons bedrijf, en dat alles goed is aangekomen! bedankt!

alles vlot verlopen

28. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles goed en vlot is verlopen. Graag helpen we u weer bij de volgende bestelling!

Goeie kwaliteit

Snelle levering.
Goeie prijs kwaliteit verhouding.
En de wielen zijn goed rond ook niet altijd zo!

26. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor de mooie review!

Fijn om te horen dat de levering snel verliep en dat de prijs-kwaliteitverhouding goed bevalt. En inderdaad: goed ronde wielen zijn essentieel, dus mooi dat dat ook helemaal in orde is 👍

Graag tot een volgende keer!

Saanut 5/5 tähteä

Artikel zoals bescreven op tijd…

Artikel zoals bescreven op tijd geleverd. Perfect

19. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het product en de levering!

Snel

Snel, goed verpakt geleverd. Netjes gedaan.

18. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles snel en netjes verpakt is geleverd. We doen ons best om elke bestelling zo goed mogelijk te verzorgen. Graag tot een volgende keer! 😊

Saanut 4/5 tähteä

Alles werd direct verstuurd en dat gin…

Alles werd direct verstuurd en dat gin zeer goed.
Helaas bezorgd postnl niet zoals het moet en geeft spullen af bij onbekende buren 4 deuren verderop!

10. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u zo tevreden bent over ons!

Mooi spul

Mooi spul, snel geleverd

4. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en dat de levering snel was. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!

Saanut 5/5 tähteä

Goed verpakt en een goede prijs

Goed verpakt en een goede prijs. Snel geleverd toppie

5. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de verpakking, prijs en snelle levering. We hopen je snel weer terug te zien!

Led lichtbalk besteld

Led lichtbalk besteld, inderdaad plug and play.
Ziet er allemaal goed uit.
Blij mee

11. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat alles er goed uitziet. Veel plezier ermee!

Zeer correct geholpen

27. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Goed om te lezen dat je naar wens geholpen bent, mochten we in de toekomst nogmaals ergens mee kunnen helpen horen wij het graag!

Top kwaliteit spul!

3. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor deze positieve beoordeling! Hopelijk tot een volgende keer in onze webshop.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin