Tijdens Canada/USA beurs kennis gemaakt met Dominique. Zij luisterde goed naar onze wensen en maakte een road trip rondom Las Vegas voor ons. 5 Nationale parken op deze route. We kregen een persoonlij... Näytä lisää
Dominique heeft een geweldig Vegas programma voor ons samengesteld. We hebben erg genoten van de shows in Vegas (o.a. Lady Gaga en U2 in The Sphere), ijshockey wedstrijd gezien en geweldige restaurant... Näytä lisää
Afgelopen oktober met een groep naar Las Vegas geweest. Alles was tot in de nopjes geregeld van vlucht tot hotel. Vooraf werd ons duidelijk aangegeven waar we rekening mee moesten houden bij reizen n... Näytä lisää
Wat hebben we een geweldige Route66 roadtrip gemaakt, met dank aan Dominique van 80travel. Alles was perfect geregeld, alles mooi gebundeld in een roadbook, waar allerhande tips instonden voor ond... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
80Travel is een zelfstandig reisagent en levert de volgende diensten: - compleet verzorgde vakanties - accommodaties - vluchten - autoverhuur - VIP services Alles word per vakantie op maat gemaakt en met 24/7 contact mogelijkheden
Oostzaan, Hollanti
- 0641431269
- info@80travel.com
- 80travel.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
De beste reisagent voor de VS? Stop met zoeken, je hebt haar gevonden.
Wil je naar de Verenigde Staten en ben je op zoek naar een reisagent die er voor jou is?
Die samen met jou je droomreis samenstelt?
Waar jij centraal staat en niet of je genoeg geld oplevert?
Een reisagent die vanuit eigen passie werkt en niet alleen maar denkt aan winst maken?
Iemand die echt is?
Zoek niet verder, je hebt haar gevonden: Dominique van der Geer van 80Travel. Ik kan me geen betere reisagente bedenken en wensen. Dankzij haar hebben we een waanzinnige roadtrip door de Verenigde Staten gemaakt. Alles was top geregeld en ze stond altijd voor ons klaar.

Prachtige West Coast route gemaakt
Prachtige West Coast route gemaakt, tot in de puntjes uitgewerkt naar onze wensen. Veel tips en & tricks gekregen waardoor onze droomreis betaalbaar was en er het beste uit kunnen halen.
Bedankt!

Super roadtrip geboekt via 80travel
Super roadtrip geboekt via 80travel. Persoonlijke werkwijze van Dominique is top. Mooi boekje gekregen met alle reisdocumenten en daarin zaten ook nog wat leuke tips. Prijs kwaliteit is super. Nog nooit zo goedkoop een usa vakantie geboekt en toch in de top hotels gezeten.
Over een jaar of 2 weer een mooie trip boeken!

Super fijn bedrijf
Super fijn bedrijf! Goed geholpen vanaf begin af aan. Hebben een top vakantie gehad.

Best service!
Excellent – no reservations, I would recommend this company to anyone.
Title of your review

Vastaus yritykseltä 80travel
We can always count on 80travel!
Thank you 80travel for organizing our wonderful Hollidays. You find the best accommodations for the best prices! Even the most complicated round trips are more than perfect!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.