Super blij met onze grote hoekbank. Het bedrijf is ons geadviseerd door een interieur styliste en we zijn zó tevreden, de bank past door de modules precies in onze woonkamer, hij zit lekker stevig en... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vandaag kwam onze prachtige bank van 4x6 binnen, wat een feest! Wat een fijne service, mooie kwaliteit en precies zoals wij in de winkel hadden samengesteld. Ook de communicatie over de levertijden wa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het concept van 4x6 is heel makkelijk om je bank uit te kiezen in de showroom. Je hebt 6 opstellingen en type banken zodat je al snel ziet wat bij je past. Ook de grote stalen stoffen zijn fijn om de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Een fris, jong bedrijf met prachtige banken. Voldoende keuze maar niet overweldigend. Communicatie goed en levertijd zoals van te voren aangegeven. Tot nu toe erg tevreden met (zit)kwaliteit van de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
4x6 sofa is een Nederlands meubelmerk en dé specialist in modulaire banken. Ons concept is simpel: 6 modulaire modellen, 24 kleuren en vaste prijzen. Naast onze webshop waar je met de configurator jouw droombank kunt ontwerpen, hebben we een showroom in Naarden. Hier staan onze stylistes voor je klaar voor uitgebreid advies en kan je alle 6 modellen rustig uitproberen. Van schuiven met de losse elementen, puzzelen met de miniatuurtjes en onze 24 stoffen groot in het echt bekijken: bij 4x6 sofa wordt het kopen van een bank leuk én overzichtelijk.
Yrityksen kirjoittama
Europees geproduceerd, erkend en bekroond

Nikkelstraat 7, 1411 AC, Naarden, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
We hadden een fijn en makkelijk contact met 4x6sofa. Het was makkelijk om een afspraak te maken in de winkel, het persoonlijk contact was ontzettend fijn. Er werd de tijd voor ons genomen en we hebben echt veel verschillende banken en opstellingen mogen proberen. Ze werken met kleine miniatuur modellen waardoor je heel veel kan proberen en het ook even kan zien. De bank werd zelfs eerder geleverd dan afgesproken, de levering was vlot en ook heel makkelijk om te plannen. Ook de klantenservice die we konden bellen, nadat we toch even paniek hadden over de kleur waren heel behulpzaam en snel te bereiken. Kort om een fijne winkel, goede en persoonlijke service en een top bank!

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Naar aanleiding van mijn bericht op 9 januari heeft 4x6 Sofa het probleem van mijn doorgezakte bank verholpen dus keurig opgelost. Kan niet meer op de review reageren dus daarom een nieuwe.
Hartelijk dank voor de oplossing 4x6 sofa, ik waardeer het enorm en zit weer goed op mijn mooie bank👌🏼

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Ik heb een prachtige bank gekocht in Naarden bij 4x6 Sofa. Zeer vriendelijk en fijn geholpen eerlijk is eerlijk. Helaas binnen een paar weken moest de bank al opgevuld worden en nu na nog geen 2,5 jaar is de bank compleet doorgezakt over het hele gedeelte en ik ben de enige die er voornamelijk op zit en weeg ook geen 150 kilo 😉. Zo jammer want vind de bank nog steeds heel mooi maar krijg er vreselijk pijn in m’n rug van helaas dus moet nu al op zoek naar een andere😔

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Vandaag is onze bank geleverd, veel sneller dan verwacht! We zijn ontzettend blij met het resultaat. Ons bezoek aan de showroom was al een fijne ervaring. Het team neemt de tijd, geeft geen opdringerig advies, en helpt je rustig de beste keuze te maken. We zijn echt super tevreden met onze nieuwe bank!

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle en prettige communicatie

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Heel vriendelijk ontvangst in de showroom, goed geholpen. De banken zelf zijn allemaal heel mooi, met alle mogelijke indelingen. We zijn ook erg tevreden met de bank die we uiteindelijk gekozen hebben. Levering etc liep allemaal heel soepel.

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Ze dachten goed mee met het uitzoeken van de juiste bank voor ons

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Goede service en uitleg in de winkel, goede prijs/ kwaliteit verhouding. Komen afspraken na. Levering ook heel goed en netjes. Goed te bereiken voor vragen. Aanrader.

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Super goed verlopen en helemaal naar wens echt een aanrader

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Goed geholpen bij het uitzoeken van de bank. Daarna goede communicatie betreft de levering. En de bank is echt fantastisch mooi en superkwaliteit.

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Prettig advies in de winkel, levering van de bank precies in de te verwachten week, bank zit heerlijk

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Het gehele traject van keuze maken in de showroom tot aan het bezorgen en installeren van onze hoekbank top!

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Medewerkers hebben goed meegedacht. Ik twijfelde erg over het feit of ik nu voor kleur wilde gaan. Dolblij met mijn keuze en geniet er nog dagelijks van. De vlekkenspray was niet meegeleverd, na 1 keer te hebben gebeld is deze ook meteen de volgende dag bezorgd. Top service en hele mooie bank

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Goede ervaring! altijd fijn contact, open & eerlijk en veel met dezelfde mensen contact zodat ze weten waar het overgaat!

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Fijne service, zorgvuldige en duidelijke voorbereiding van de bestelling, heldere communicatie, snel geleverd, mooie bank uiteraard!

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Fantastisch geholpen bij 4x6sofa! Snelle levering en zo gelukkig met mijn prachtige, heerlijke bankstel! Dank jullie wel.

Vastaus yritykseltä 4x6 sofa
Geweldige bank! Zit en ligt 😉 heerlijk! Goede service aflevering toen bleek dat er iets stuk was, meteen geregeld. Super!