Jag fick 4Him flex paket .Men jag har inte beställt någonting från Vitamail. DET KOSTTILLSKOTT ÄR FÖR MÄN MEN JAG ÄR EN KVINNA. JAG HAR BESTÄLLT 4HER 2022 MEN JAG HÄNNER ATT JAG ÄR YR I HUVUD VARJE GÅ... Näytä lisää

Tack. Ni har räddat mitt liv. Jag är så glad och nöjd med resultatet. 4her 50+, har byggd upp mitt kvinnliga brister efter 50års liv. Jag känner mig balanserad och mina slemhinnor fungera som en 20 å... Näytä lisää

Jag fick aldrig någon leverans överhuvudtaget. Vitamail skulle återkomma till mig efter leveranssökning och efter det hörde jag ingenting. Jag hade betalat för en kommande faktura eftersom jag inte v... Näytä lisää

Ett kosttillskott med aggressiv marknadsföring, överallt syns kampanjen. Lovar i princip allt, men dessvärre så blir det inte mycket förändring. Jag åt i 4 månader och nada, dyrt är det också. Köp kv... Näytä lisää

1. Vitamiinit ja lisäravinteet

4Her regulerer din hormonelle aktivitet: Godt for den fysiske og mentale sundhed, energi og lyst.

1,9

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Jeg er utrolig glad for produkter.

Jeg er utrolig glad for produkter.
Har fået min energi tilbage og mit humør stiger med det 😀

11. heinäkuuta 2022

Hej Lone
Tak for dit feedback.

Vi er rigtig glade for at høre du har en god virkning af produktet, så det bare med at fortsætte! :)

Bad customer services

Bad! Bad! Bad! Bad! Bad! Bad!

Bad customer service. It was for my girlfriend. Unfortunatly, I was late to terminate the subscription, the customer service guy (Rasmus) was telling me to sell it to other customers.
A suggestion for 4her
Sometimes user friendly services make a better product not the product itself sepcially when the products benefit is unobservable in a short period. P

8. heinäkuuta 2022

Hej.
Tak for dit feedback.

Vi kan desværre ikke fremsøge dig med disse oplysninger.
Dog er vi utroligt kede af du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Når man har et abonnement hos os, skal man altid huske at opsige 30 dage før næste forsendelse, hvis dette ikke overholdes, kan vi desværre ikke gøre meget.

Meget dårlig oplevelse

Meget dårlig oplevelse. Tog dem i 2 månder , opsagde mit abonoment. Det var så for sent. Da det skulle opsiges 4 uger inden næste forsendelse.
Så fik jeg et brev om at jeg var kommet i inkaso, og jeg kan ikke se jeg har fået en rykker.
Næste forsendelse er endnu ikke kommet. Og jeg er færdig med at tage første forsendesle.
Jeg har fået brev om at jeg skal betale næste forsendelse.
Så jeg kommer ikke til at kunne tage pillerne kontinuelig, når de ikke er kommet endnu.
Og 4 her anbefaler de taget fast, i 6 månder.
Og de bliver ikke leveret til tiden

30. kesäkuuta 2022

Hej Heidi

Vi er kede af du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Da du d 08.07.22 ringede ind til os, angående inkassosagen, valgte vi at trække 700kr fra din sag, her har du fået en service i ekstremt høj klasse!
Vi valgte at trække de 700kr, udelukkende fordi at vi tror på at du ikke havde modtaget den første rykker, selvom vi kan se denne er sendt ud.
Det inkassobrev du har fået, gør sig ikke gældende længere, ligesom vi fortalte i opkaldet.

Grunden til at du ikke har fået pakke nummer 2 til tiden, er fordi du har haft et udestående hos os, når en kunde har et udestående, giver det ikke mening for os at sende nye pakker ud som skal betales.
Dette er ligeså meget for kundens skyld, så det udestående der er, ikke vokser.
Pakken blev sendt ud, da dit udestående var trukket, altså betalt, af Vitamail.

Vi føler at vi er gået mere end en ekstra meter for at hjælpe dig, bedst muligt i denne sag.

Vh Vitamail.

Latterlig kundeservice

Latterlig kundeservice!!

De siger fri prøveperiode man kan få pengene tilbage hvis det ingen effekt har! Jeg er kun halvvejs igennem og har altså ikke kunne mærke nogen effekt og har lige fået en rykker?!!! Hvad ligner det?! Sindssygt dårlig kundeservice! Skal aldrig bruge dem igen!

12. kesäkuuta 2022

Hej Stine

Vi er kede af du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Dog er det ikke rigtigt at vi har reklameret med at man kan få penge tilbage ved ingen effekt, dette ville ikke give mening, da et kosttilskud naturligvis virker forskelligt fra person til person.

Vi kan se du har fået en rykker, dette er sket da du ikke betalte prøvepakken til tiden.

Vi ikke se at du har kontaktet os før, derfor må vi forholde os uforstående overfor at du synes vores kundeservice er latterlig, når du ikke har gjort brug af denne.

Virkelig dårlig kundeservice

Opdatering: efter svaret herinde er der ingen svar på min dialog på mail! Det virker desværre som om svaret her kun er givet for offentlighedens skyld. Jeg har spurgt ind til noget, jeg endnu ikke har fået svar på…
Min oplevelse: Virkelig dårlig kundeservice, hvor vi aldrig fandt en løsning på trods af mange henvendelser fra min side, med et dårligt standardsvar fra deres side hver eneste gang. Virker som om, det er robotter, der arbejder der, jeg er desværre virkelig uforstående over for det de selv kalder for “beste kundeservice”
Ikke engang et navn på den man skriver med og samme “hav en god dag” svar på alle de henvendelser, der alligevel ikke svarede på det, man spurgte om. Det er en ommer!

7. kesäkuuta 2022

Hej Lea

Vi er kede af du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Vi kan se at vi har valgt at gå med den løsning du foreslog, dette har bestemt ikke været nogen god handle for vores virksomhed, men her har vi prøvet at gøre dig tilfreds, vi har sendt dig en mail omkring dette, men har aldrig fået svar tilbage.

Vh Vitamail

Er generelt i MEGET bedre humør og…

Er generelt i MEGET bedre humør og almen tilstanden bedre på alle måder

14. toukokuuta 2022

Hej Anni
Tak for dit feedback.

Vi er glade for at høre dit humør er blevet bedre, sådan skal det være :)

Er rigtig godt tilfreds med 4Her

Er rigtig godt tilfreds med 4Her
Venlig hilsen Jonna

9. toukokuuta 2022

Hej Jonna
Tak for dit feedback.

Vi er glade for du er tilfreds med produktet, så det bare med at fortsætte!

Vh Vitamail

Jeg har fået mere energi

Jeg har fået mere energi, men nu har jeg afmeldt dem- jeg får slet ikke det ud af dem, som jeg forventede. Jeg syntes også det er mange penge for noget der ikke virker

24. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä 4her

Mange tak for den fine feedback :)

Synes ikke rigtig der er nogen ændring…

Synes ikke rigtig der er nogen ændring eller virkning endnu..

14. huhtikuuta 2022

Hej Tina
Tak for dit feedback.

Det er vi kede af at høre, der skal typisk gå 4-6 måneder for at man mærker en fuld effekt af produktet.

Vh vitamail.

En anelse for amatør!!!

En anelse for amatør!!!
Forstår ikke hvordan man kan "købe" deres produkt via instagram på en meget fin kampagne, uden at de sender noget efterfølgende!
Har skrevet et par gange om hvornår jeg skulle have modtaget produktet, men nu er der slet ingen respons.
Dårlig kundeservice!

4. huhtikuuta 2022

Hej Nancy
Tak for dit feedback.

Vi er kede af at har haft en dårlig oplevelse hos os.

Vi kan desværre ikke finde dig i systemet med disse oplysninger.

Du er mere end velkommen til at ringe til os på 89 87 88 12 (man–fre 10–16)
Eller sende en mail på
E-mail: kundeservice@vitamail.dk

Så vil vi rigtig gerne hjælpe med at finde en god løsning.