Jag fick 4Him flex paket .Men jag har inte beställt någonting från Vitamail. DET KOSTTILLSKOTT ÄR FÖR MÄN MEN JAG ÄR EN KVINNA. JAG HAR BESTÄLLT 4HER 2022 MEN JAG HÄNNER ATT JAG ÄR YR I HUVUD VARJE GÅ... Näytä lisää
Tack. Ni har räddat mitt liv. Jag är så glad och nöjd med resultatet. 4her 50+, har byggd upp mitt kvinnliga brister efter 50års liv. Jag känner mig balanserad och mina slemhinnor fungera som en 20 å... Näytä lisää
Jag fick aldrig någon leverans överhuvudtaget. Vitamail skulle återkomma till mig efter leveranssökning och efter det hörde jag ingenting. Jag hade betalat för en kommande faktura eftersom jag inte v... Näytä lisää
Ett kosttillskott med aggressiv marknadsföring, överallt syns kampanjen. Lovar i princip allt, men dessvärre så blir det inte mycket förändring. Jag åt i 4 månader och nada, dyrt är det också. Köp kv... Näytä lisää
4Her regulerer din hormonelle aktivitet: Godt for den fysiske og mentale sundhed, energi og lyst.
Tanska
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ville beställa ett provpaket, nästa månad får jag 2 extra paket som jag inte förväntat mig. Blir tvingad till att betala 600kr för de säger att det inte går att returera (oöppnade packet) fixa ert system.

Vastaus yritykseltä 4her
Modtaget produkterne som planlagt i abonnement. Har taget to piller hver morgen i lidt over 1/2 år uden effekt. Havde håbet det var kommet efter så lang tid da der på brevene når pillerne kommer er anvist hvor god effekten er jo længere produkter indtages. Ved min sidste sending stod jeg havde brugt produkter i 3 mdr. Men det er 1/2 år.
Jeg vil ikke anbefale produktet til min venner kreds grundet manglende effekt.

Vastaus yritykseltä 4her
De ger effekt absolut. Är inne på min andra karta och har mycket mer ork och energi. Enda nackdelen hittills är att sömnen försämrats. Vaknar under flera långa perioder varje natt. Irriterande men konstigt nog är jag inte trött på dagen. Tidigare behövde jag uppemot 9 timmars sömn.

Vastaus yritykseltä 4her
Sjukt oseriöst företag. Gick igenom många steg men ångrade sedan köpet innan betalning (trodde jag) visade sig vara en tjänst som betalar via faktura?? Fattar inte varför swish nämns då? Sjukt förvirrande? Spännande å se om dessa mirakelpiller jag nu tvingas betala för hjälper.

Vastaus yritykseltä 4her
Hold nu stille, DEN DÅRLIGESTE retur politik, sidder nu med 2 pakker piller som på i gen måde kan/må sendes retur.
Blot fordi jeg i kampens hede og fyldt med bivirkninger, ikke nåede at afmelde i tide🥵

Vastaus yritykseltä 4her
Jeg skriver denne anmeldelse pga skuffelse på deres betaling måde. Jeg bestilte 4 her, fordi det reklamerer for hormonbalancen som jeg lider lidt af. Jeg ville prøve det og se om det hjælper mig. Jeg fik de prøve tabletter, men mærket ikke noget forskel, men tænkte det tog tid og vil gi den lidt mere tid, så istedet at opsige abonnement valgt jeg at fortsætte. Pakken kom ikke som forventet og prøve tabletter var ved at være færdig. Jeg skrev til kundeservice om den ny levering som fortalt det på vej. Den kom ikke. Jeg skulle på ferie og da jeg kom tilbage fra ferie var levering i min postkasse. Samtidig lå et brev som jeg åbnet, der stod en rykker. Jeg tænkte hmm..jeg gik ind på deres betaling side for at betale og det stod ikke 722 men 522 jeg valgte at betale de 722 for jeg tænkte det er fair jeg var på ferie, det kunne de ikke vide. Ikke ret mange dage, valgte jeg at st standser næste levering for jeg havde rigelig ikke råd til at betale ny levering så hurtigt og vidste heller ikke om jeg vil fortsætter hvis jeg stadig ikke mærke forskel. Nogle dage efter, jeg standset næste levering, fik jeg et brev at jeg ikke har betalt nok og det går til indkasso. Hvad filen for en behandling? Jeg har betalt 200 i gebyr for for sent betaling og allerede går til indkasso? Det er uretfærdigt og jeg er vred for den behandling. Deres varer er forsinket og det hører man ikke noget for, men er man forsinket på betaling får du en advarsel og så ryger du til indkasso. Så pas på derude hvis I vælger at gå i deres abonnement ordning at I ikke betaler for sent for så blev du stemplet med det samme hvis du ikke er opmærksomme at være dårlig betaler.og for det får de kun 2 stjerne for jeg kan stadig ikke mærke/se, forskel om det hjælper.
Der er ingen menneskelig forståelse der.

Vastaus yritykseltä 4her
Hvorfor er der ingen anmeldelser fra danske kvinder? Det virker en smule mistænkeligt

Vastaus yritykseltä 4her
Jeg har virkelig ikke lyst til at bestille, når der er krav på at sende sig CPR nummer ind. Hvis det virkelig er noget man skulle være 18 for, og at den info var alt afgørende, så tænker jeg, at det er noget en læge skal være ind over. Et vitamintilskud burde ikke kræve så følsom information

Vastaus yritykseltä 4her
Jeg blev fanget i et sårbart øjeblik. Det første de spørger om er dit CPR-nummer, hvilket jeg godt ved at en virksomhed ALDRIG skal bruge. Ååh nej, jeg frygter hvad det kan blive brugt til.

Det godt
Jeg vil gerne købe mere
Men jeg vil ikke skrive min cpr number
for at købe produkt .. fødsels dato er ok ikke med 4 sideste number ..🙏🏾

Vastaus yritykseltä 4her
Jeg har kæmpet i flere år med tørre slimhinder. Så skemt at jeg ikke kunne have sex med min mand selv om det var et stort ønske for os begge. Efter ca 1 mrd, havde vi sex, med glidecrem. Men det at det kunne lade sig gøre er helt fantastisk så nu fortsætter jeg bare og glæder mig over at vores intime mulighed er intakt igen
Hilsen Eva

Vastaus yritykseltä 4her
Jeg kan mærke, at mit humør ikke er så svingende.

Vastaus yritykseltä 4her
Bedre energi, sexlyst og søvn. Godt tilfreds efter 3 mdr. bestiller igen :)

Vastaus yritykseltä 4her
Da jeg kun har taget fem gå dage er det svært for mig at sige om de har nogle virkning endnu.

Vastaus yritykseltä 4her
Jeg synes om den virkning, der skulle ligge i pillens sammensætning. Jeg kan ikke sige jeg kan mærke nævneværdigt endnu - 2. uge jeg tager den, men jeg håber jeg kommer til at mærke en væsentligt forandring. Så bliver livet lidt mere værd. Hvis det også kommer inde fra. Indtil nu har livet mærket mig. Jeg vil ønske, jeg kan nå og mærke livet, før det er for sent. Jeg har brugt en del energi i at blive set og hørt og gøre nytte, hvor jeg kunne. Jeg synes selv, jeg har været sammen med for mange til nu, uden noget/nogen rigtig har kunnet røre mig og sex har kunnet give mig noget. Jeg håber 4her kan være nå at være med til at åbne gnisten og ilden i mig for alvor, så mit lukkede og sorte hårde hjerte kan åbne sig og få næring,

Vastaus yritykseltä 4her
Blivit piggare! Märktes efter ca 2 kartor.
Minus en stjärna på grund av att tabletterna är stora (har själv inte problem med det, men vet att andra kan ha svårt att svälja större tabletter)

Vastaus yritykseltä 4her
Piller virker ikke. Det er svineriet. Altid problemer med abonnement. En snyde virksomhed.
Hold Jer Væk

Vastaus yritykseltä 4her
Passe på at bruge denne side. Deres piller virker ikke (4Her) og de snyder med abonnement. En snyde virksomhed, som tvinger os til at betale abonnement og man kan ikke nå det til at afbestilt. Jeg vil afbestilt idag, den 26/01 og pakken er klar den 17/02 og det er allerede forsent😡😡😡. Det er svineriet.
Hold Jer Væk

Har lige i gang med den
Håber giver den god resultat