3DFixIt Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Kanon kundeservice. vi fandt en løsning :) 3 ud af 5 ting passede til mit værktøj. Racco tavler lidt dyrt, Men lækker. Købte til finecutter passede ikke :( Købte til borehammer - slibemaski... Näytä lisää

Endnu en god oplevelse , 3D fixit havde ved en fejl sendt forkert vare til mig , da jeg gjorde opmærksom på det , kom der straks en mail , hvor de beklagede fejlen og sendte de rigtige vare afsted sam... Näytä lisää

Kanon service! Købte nogle knager til akustikpaneler, som var pæne, men de holdt desværre ikke helt så godt fast. Skrev til kundeservice, og de reagerede hurtigt – sendte nye forberedt holdere helt u... Näytä lisää

Har købt deres produkter til min værkstedstavle og er godt tilfreds med kvaliteten😊Havde lidt problemer med deres lille klip som holder emnerne på plads men løste det ved at slibe lidt her og der👍Al... Näytä lisää

1. Teollisuussuunnitteluyritys

Hos 3DFixIt løser vi hverdagens problemer ved hjælp af innovativt design og 3D printere. Vores hovedfokus er i værkstedsforbedringer og laver primært produkter hertil.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

41 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

3 ud af 5 ting passede

Kanon kundeservice. vi fandt en løsning :)

3 ud af 5 ting passede til mit værktøj. Racco tavler lidt dyrt, Men lækker.
Købte til finecutter passede ikke :(
Købte til borehammer - slibemaskine - rundsav passede fint :)
Købte 2 kasser til tavlerne til skrive redskaber. Passe efter man havede klippede de nedereste kroge af. De var printet forkert der var ikke langt nok mellem dem.

6. marraskuuta 2025
3DFixIt-logo

Vastaus yritykseltä 3DFixIt

Hej Philip

Tusind tak for din anmeldelse – og virkelig ærgerligt at høre, at du har oplevet problemer med nogle af ophængene. Vi har næsten 300 forskellige varianter i sortimentet, og selvom vi tester løbende, kan der desværre snige sig fejl ind. Når det sker, retter vi det prompte, så snart vi får besked.

Det er bestemt ikke meningen, at noget skal kræve tilpasning, og vi vil selvfølgelig gerne finde en løsning til dig med det samme. Jeg har forsøgt at ringe til dig uden held og har derfor også sendt en mail, så vi hurtigt kan få det løst.

Tak fordi du gjorde os opmærksom på det – det hjælper os med at holde kvaliteten høj.
Jeg ser frem til at høre fra dig, så vi kan få styr på det.

Med venlig hilsen
Toke – 3D-FixIt

---------------------------------

Tusind tak for opdateringen, Philip – det er virkelig godt at høre, at vi fandt en løsning, du er glad for. Skulle der være noget som helst fremover, står jeg altid klar. Mange tak igen for hjælpen med at gøre produkterne bedre!

- Toke fra 3D-FixIt

Flot arbejde!!

Stod og skulle bruge en holder til mine skruetrækkere.
3DFixIt havde den perfekte holder, og så lavet på mål til min værktøjstavle.
Den passede perfekt!!

10. marraskuuta 2025

Løsnings orienteret!

Kanon service!
Købte nogle knager til akustikpaneler, som var pæne, men de holdt desværre ikke helt så godt fast. Skrev til kundeservice, og de reagerede hurtigt – sendte nye forberedt holdere helt uden beregning og hjalp med at løse problemet. Super venlig og effektiv service! Kan varmt anbefales.

5. marraskuuta 2025