2Cheap.nl Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

De materialen die ze aanbieden zijn echt van misleidend slechte kwaliteit.. ik kocht bijvoorbeeld 1 verlengkabel zogezegd van 2,5mm² (bouwkabel) en deze blijk maar 1,5mm²..

Saanut 5/5 tähteä

Sinds 1 jaar diverse keren besteld via 2cheap. Snelle levering, goed verpakt. Product is conform omschrijving en foto's. Bij 1 levering schade aan aantal fragiele glazen onderdelen: gebeld, ( na vijf... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Slecht om eind november batterijen te leveren die als einddatum 2-2023 hebben! Oké de prijs was iets lager t.o.v. de normale prijs in de winkels maar had ik dit vooraf geweten had ik ze zeker elde... Näytä lisää

1. Tavaratalo
  2. Sekatavaramyymälä

Yrityksen kirjoittama

2Cheap hét online warenhuis in huis & tuin Wanneer u op zoek bent naar onderdelen voor de aanhangwagen, auto, caravan of mountainbike, dan bent u bij 2Cheap aan het juiste adres. Voor de juiste prijs en kwaliteit kunt u hier terecht voor aanhangwagen-, auto-, caravan- of fietsonderdelen. Kwaliteit tegen een scherpe prijs Als webwinkel weet 2Cheap hoe belangrijk een tevreden klant is. Het maakt niet uit om wat voor product het gaat; een achterlicht of een boormachine, de service die u van ons kunt verwachten is altijd even hoog. Wanneer u tijd heeft, bekijkt ons ruime assortiment aan producten! of Like onze facebook om op de hoogte te worden gehouden van de laatste trends en nieuwe artikelen.

Keskitasoinen

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 21 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

43 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Levertijd volgens opgave dus op tijd binnen. Na montage niet anders dan een compliment voor de kwaliteit. Voor dat ietsje meer bestel ik liever hier dan bij Temu of andere chinese sites, waar je altijd moet afwachten of het wat is.

11. syyskuuta 2025

Fietsonderdelen besteld bij 2Cheap.nl

Fietsonderdelen besteld bij 2Cheap.nl. Alles keurig binnengekomen binnen de aangegeven levertijd. Alleen een fietsstandaard was een andere dan besteld (en niet passend voor mijn fiets). Gebeld en snel en keurig te woord gestaan. Juiste standaard alsnog geleverd en de verkeerde mocht ik houden.

7. heinäkuuta 2025

Top service

We hadden verschillende fietsonderdelen besteld. Het werd snel geleverd alleen bij de kettingkast zaten de bevestiging onderdelen niet bij.
Een mailtje gestuurd en de volgende dag werd er een kettingkast met bevestiging materiaal geleverd.
Toppie

20. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, product gekocht via Bol.com , pakket zou geleverd zijn maar ik heb niets ontvangen . We hebben een camerabel en er is op de bezorgdatum niemand geweest. Via mail kreeg ik te horen dat ze het gingen uitzoeken , telefonisch zijn ze niet bereikbaar ondanks dat ze op de site openingsuren hebben vermeld. Verder is er geen track en trace beschikbaar dus niet te traceren waar het gebleven is.

16. huhtikuuta 2025
2Cheap.nl-logo

Vastaus yritykseltä 2Cheap.nl

Wat vervelend om te horen dat je je bestelling niet hebt ontvangen. We begrijpen dat dit erg frustrerend is.

Zou je ons hierover een e-mail willen sturen via klantenservice@2cheap.nl? Dan kunnen we dit direct verder voor je uitzoeken en kijken hoe we het zo goed mogelijk kunnen oplossen.

- Team 2Cheap

Saanut 1/5 tähteä

2Cheap.nl komt afspraak niet na

2Cheap.nl komt afspraak niet na, ik zou (en dat staat zwart op wit) binnen 48 uur mijn geld terug krijgen, echter dat wordt 4 tot 6 weken en Klantenservice maakt zich daar helemaal niet druk om, ze leggen liever de schuld bij iemand anders.

Dit is voor mij de reden om nooit weer bij dit bedrijf te bestellen!

16. huhtikuuta 2025
2Cheap.nl-logo

Vastaus yritykseltä 2Cheap.nl

Beste,
Dankjewel voor je feedback. We snappen heel goed dat je ontevreden bent als je geld niet op tijd terugkomt.

Normaal verwerken we een terugbetaling binnen 48 uur — dat is ook bij ons gebeurd. Alleen in het geval van deze specifieke betalingsoptie kan het daarna nog enkele weken duren voordat het bedrag ook écht zichtbaar is op je rekening.

Helaas hebben we hierover verwarrende informatie gegeven en dat spijt ons. In dit geval ligt de vertraging bij de afhandeling door de kaartuitgever of bank, iets waar wij helaas geen invloed op hebben.

Nogmaals onze excuses voor de onduidelijkheid.

Team 2Cheap

Kruiwagenwiel goed en goedkoop

Kruiwagenwiel op vrijdag besteld; 2cheap leverde zaterdags het wiel al. Zeer goed verpakt (alleen door het smijten bij DHL was er een scheur in de verpakking ontstaan waardoor een plastic onderdeel was afgebroken. Gelukkig paste dit onderdeel van het oude wiel ook. Door 2cheap werd hiervoor€ 1,50 op mijn rekening teruggestort. Mooie oplossing (hoewel dit niet nodig was geweest).

28. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin