24MX Nederland Arvostelua

2 903
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

They forgot one item in my order at first, but send it over very quickly and a nice professional response when I send an email about it. Would definitely order again!

Saanut 5/5 tähteä

Top! Super klantgericht. Pakket (met lawine sneeuwschep) was niet door pakketbezorger op mijn adres bezorgd en er is op mijn melding bij 24mx direct actie ondernomen om dit op te lossen door een nie... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 3/5 tähteä

Mijn bestelling is 2 weken onderweg geweest, lag ruim een week in een depot. Na een klacht is er eindelijk actie ondernomen en is het verder gegaan maar heb nog een week op moeten voor het bezorgd we... Näytä lisää

1. Ulkoilu- ja urheiluvaatekauppa
  2. Asusteet
  3. Moottoriurheilumyymälä

Yrityksen kirjoittama

24MX is een bedrijf dat ernaar streeft uitrusting en onderdelen te leveren voor de motorcross, enduro, motorfiets en pit bike. Wij streven ernaar om een heel nieuwe ervaring te bieden tijdens het winkelen, evenals een niet te evenaren assortiment tegen ongelooflijke prijzen.

24MX

Yrityksen kirjoittama

Geen verzend-kosten boven €150*
De levering is gratis bij bestellingen vanaf €150,00 euro of meer. Niet geldig bij bestelling van grote of zware artikelen!
60 dagen zichttermijn
U kunt uw bestelde producten of retourneren tot 60 dagen na de aankoop zolang de producten ongebruikt zijn en in de originele verpakking worden teruggestuurd.

Erinomainen

(2 903)

321 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Hebben heel veel op cross gebied en de prijzen zijn ook goed

Hebben heel veel op cross gebied, prijzen en de kwaliteit zijn ook zeer goed. Enigste min puntje is dat de levering wat langer duurt ( week / 1.5 week ongeveer) als je zonder haast spullen nodig heb is dit geen probleem.

Stickers en oliën van goede kwaliteit
Kortingen zijn ook goed.

Verzendingen worden goed in gepakt en alleen geleverd als je tekent voor ontvangst!

27. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Erg lang voor er is

Erg lang voor er is
En track en trace code werk niet
Slecht ervaring met mx jammer genoeg best niets meer
Onderdelen passen voor geen meter

30. huhtikuuta 2026

Goeiemiddag,

bedankt voor uw review!

U gaf aan dat het lang duurde vooraleer u uw pakket had ontvangen maar we zien dat u de bestelling reeds binnen 4 werkdagen had ontvangen. Aangezien onze pakketten uit ons magazijn in Polen verstuurd moeten worden, lijkt 4 werkdagen ons echter niet mis.

Mocht u modelspecifieke onderdelen ontvangen die niet passen op uw motor, mag u deze altijd retourneren voor een terugbetaling zonder dat we retourkosten aanrekenen. Dit indien dit echter is geaccepteerd door onze technische dienst natuurlijk.

Langzaam

Duurde 4 weken voor een bestelling binnen was. Niet eens even een mail gehad van dat het vertraging heeft.

26. huhtikuuta 2026

Goeiemiddag,

bedankt voor uw review!

Jammer om te vernemen dat uw pakket pas 19 dagen nadien bij u werd afgeleverd. We zien echter dat de heuptas vertraging had opgelopen bij onze leverancier. Onze excuses alvast voor deze onaangename situatie en bedankt voor uw geduld.

Saanut 1/5 tähteä

Wacht al dagen op me geld

Wacht al dagen op me geld, nog niks terug gekregen

21. huhtikuuta 2026

Goeiemorgen,

bedankt voor uw review!

We zien dat de terugbetaling van uw bestelling reeds verwerkt werd op 06/05 voor een bedrag van 84,98 €.

Saanut 4/5 tähteä

I ordered three products for my son's…

I ordered three products for my son's birthday . Ordered around the 10th of April '26. Everything was delivered on time for his birthday on the 23th. Quality f the goods was fine. However I had to return them because they did not fit. Now around three weeks later still no refund, only a mail that the goods are received, nothing more. This is taking way to long. Wondering if my money gets returned, really want to buy him a new present. Update: money indeed got returned om the 4th of may. I missed because it went to my cc. Thanks for your response. Happy to be able to get right product

10. toukokuuta 2026

Good afternoon,

Thank you for your review.

We did indeed receive your return on 04/05. The refund was subsequently processed on 05/05 for an amount of €151.02. This was done under the name PIERCE / ADYEN NV / HAEGERSTEN / XLMOTO / 24MX, our parent company.

Kind regards,

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin