Towar super, dobry kontakt z obsługą klienta - pomimo „problemów” z zamówieniem (brak maila z potwierdzeniem i finalnie paczka przyszła tydzień później), wszystko w jak najlepszym porządku. Za... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Mimo bardzo długiego czasu oczekiwania dostałem za to 15% rabatu w formie zwrotu poniesionych pieniędzy także rekompensuje to ten długi czas bo poza tym wszystko było w jak najlepszym porządku.
Za każdym razem wszystko jest bezproblemowo,nawet jak zamawiam więcej rzeczy,gdzie druga część ma dłuższy czas dostawy to wysyłają dwie paczki,żeby część rzeczy była szybciej. Z reklamacjami też nie... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Firma 24MX zaopatruje entuzjastów motocrossu, enduro, oraz użytkowników motocykli terenowych w wyposażenie i części motocyklowe. Maksymalne ułatwiliśmy poruszanie się po sklepie i nieustannie staramy się by doświadczenie naszych Klientów było na możliwie najwyższym poziomie. Oferujemy szeroką gamę produktów dostosowanych do indywidualnych potrzeb w bezkonkurencyjnych cenach.
24MX
Yrityksen kirjoittama

- Darmowa wysyłka powyżej 300zl*
- Zamówienia o kwocie powyżej 300zł kwalifikowane są do darmowej wysyłki (*z wyjątkiem produktów wielkogabarytowych).
Yhteystiedot
Puola
- Info@24mx.pl
- 24mx.pl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Zdecydowanie odradzam. Sklep koszmaram zakupy w tym…
Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie! Fatalny kontakt i lekceważenie klienta.
Moje zamówienie (nr 73436168), którego głównym elementem był kask ochronny dla dziecka, miało zostać nadane najpóźniej 12 czerwca. Niestety, termin minął, a ze strony sklepu zapadła głucha cisza. Zero informacji, brak odpowiedzi na wiadomości SMS i próby kontaktu.
Dopiero po wysłaniu bardzo ostrych pism i postraszeniu sklepu Rzecznikiem Konsumentów oraz UOKiK-iem, sprawa ruszyła z miejsca i zamówienie ostatecznie dotarło. Co ciekawe, sklep tłumaczył się "aktualizacją systemów", ale brak jakiejkolwiek proaktywnej komunikacji z ich strony w trakcie opóźnienia jest nie do zaakceptowania – zwłaszcza gdy klient czeka na sprzęt mający dbać o bezpieczeństwo dziecka przed wyjazdem na urlop.
Żeby tego było mało, to nie koniec problemów. Chcę teraz odesłać jeden z zamówionych kasków, ale na stronie sklepu nie da się wygenerować etykiety zwrotu, a kontakt w tej sprawie znowu leży.
Proces zakupowy w tym miejscu to droga przez mękę, wieczne proszenie się o informacje i brak sprawnego wsparcia klienta. Jeśli zależy Wam na czasie, nerwach i sprawnym kontakcie – omijajcie 24MX szerokim łukiem.
Odesłałam produkt i oczekuję na zwrot pieniędzy. Zobaczymy jak ta sprawa będzie wyglądać. Biorąc pod uwagę jak traktowano mnie do tej pory bardzo obawiam się czy otrzymam w ogóle zwrot moich pieniędzy za odesłany produkt.
Wadliwy spaw
Wewnątrz stojaka, w miejscu gdzie trzeba włożyć jedną z końcówek był zrobiony spaw który blokował wejście przez co bez pilnika lub siły nie można było włożyć potrzebnej części
Brwk kontaktu z dzialem reklamacji
Brwk kontaktu z dzialem reklamacji. Zwrot pieniedzy jest niemozliwy od ponad 12 dni roboczych twierdza zmeilowo ze wchodza na moje konto! Ogolnie mowiac oszusci.
Poprostu tragedia
Poprostu tragedia, totalnie nie polecam paczka przyszla z 2 tygodniowym opoznieniem komunikacja z dzialem pomocy prawie zerowa tylko automatyczne odpowiedzi
28.06 dokonałem zakupu i do dnia…
28.06 dokonałem zakupu i do dnia dzisiejszego (15.07) nie otrzymałem ani kupionego produktu ani żadnej informacji. Brak jakiegokolwiek kontaktu telefonicznego ze sklepem. Generalnie nie polecam.
Szybka wysyłka.
Duży wybór
Duży wybór, fajne promocje, bezpieczne zakupy, zawsze na czas. Bez problemowe zwroty:)
Brak infolini polityka zwrotów
Wszystko mi się podoba nie podoba mi się polityka wymian na inny rozmiar uważam ze skoro zamawiam towat to go potrzebuje a cala ta polityka zwrotów uważam ze przy wymianie na onny rozmiar jesli cena jest ta sama powinny być wysyłane z automatu następne a kurier powinien odebrać paczke zwrotną przy doręczaniu a takto jestem bardzo zadowolony ps brakuje infolini telefonicznej ktora jest moim zdaniem piorytetem
Brak kontaktu ze sprzedajacym
Brak kontaktu ze sprzedajacym, opóźniona dostawa to chyba standard u nich. Sam towar dobry jakościowo, w dobrej cenie
Nic nie jestem w stanie zalatwic
Nic nie jestem w stanie zalatwic, kask nie przyszedl, a cala papierologia spadla na mnie, nie mam nawet potwierdzenia z dpd o dosatrczeniu paczki.
Ceny okej i duży wybór ale czas dostawy…
Ceny okej i duży wybór ale czas dostawy i czas zwrotu to tragedia kupiłem kask który okazał się za mały nadałem go na drugi dzień i czekam już 2 lub 3 tydzień na zwrot zero kontaktu tylko mail że zwrot musi dotrzeć do jakiegoś głównego magazynu i ani kasku ani zwrotu.
Problem dostawy
Świetne produkty, ale z dostawą jest ogromny problem wymagający naprawy.
Czas dostawy był podany przypadkowo…
Czas dostawy był podany przypadkowo czekałem dużo dłużej
Problemy techniczne
Pechowo trafiłam na problemy techniczne, realizacja zamówienia znacznie się opóźniła, nie otrzymywałam na bieżąco informacji o statusie zamówienia, nie mogłam sama śledzić zamowienia, musiałam kilkukrotnie dopytywać. Ale mam nadzieję że to były przejściowe problemy i życzę żeby się więcej nie pojawiały ;)
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.