24MX Nederland Arvostelua

2 904
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

They forgot one item in my order at first, but send it over very quickly and a nice professional response when I send an email about it. Would definitely order again!

Saanut 5/5 tähteä

Top! Super klantgericht. Pakket (met lawine sneeuwschep) was niet door pakketbezorger op mijn adres bezorgd en er is op mijn melding bij 24mx direct actie ondernomen om dit op te lossen door een nie... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Hebben heel veel op cross gebied, prijzen en de kwaliteit zijn ook zeer goed. Enigste min puntje is dat de levering wat langer duurt ( week / 1.5 week ongeveer) als je zonder haast spullen nod... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Just as one would expect, but often don’t get; good and detailed product information, delivery according to forecast. Cannot say anything negative. Good experience.

1. Ulkoilu- ja urheiluvaatekauppa
  2. Asusteet
  3. Moottoriurheilumyymälä

Yrityksen kirjoittama

24MX is een bedrijf dat ernaar streeft uitrusting en onderdelen te leveren voor de motorcross, enduro, motorfiets en pit bike. Wij streven ernaar om een heel nieuwe ervaring te bieden tijdens het winkelen, evenals een niet te evenaren assortiment tegen ongelooflijke prijzen.

24MX

Yrityksen kirjoittama

Geen verzend-kosten boven €150*
De levering is gratis bij bestellingen vanaf €150,00 euro of meer. Niet geldig bij bestelling van grote of zware artikelen!
60 dagen zichttermijn
U kunt uw bestelde producten of retourneren tot 60 dagen na de aankoop zolang de producten ongebruikt zijn en in de originele verpakking worden teruggestuurd.

Erinomainen

(2 904)

321 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Great!

Fast delivery and the quality is always good.

2. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä 24MX Nederland

Good to hear that you are satisfied with your shopping experience. Thanks!

Snel en betrouwbaar.

De helm en handschoenen voor me zoontje was in de zelfde week als besteld al binnen, vanuit zweden top geregeld geen gezeur en gedoe. We zijn er blij mee.

Groeten Cees uit Utrecht, Nederland.

2. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä 24MX Nederland

Wat fijn dat de helm en handschoenen zo snel geleverd zijn! We zijn blij te horen dat alles goed geregeld was en dat jullie tevreden zijn met de aankoop. Bedankt voor de feedback!

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit, snelle levering, voldoet aan verwachting

1. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä 24MX Nederland

Fijn om te horen dat onze snelle levering en prijs-kwaliteitverhouding aan de verwachtingen voldoen! Dank voor de feedback.

Excelent service

Product was as advertised and the price was really fair. Shipping took just a bit longer, but still fairly fast!

1. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä 24MX Nederland

Good to hear that you like our competitive pricing. Thanks!

Saanut 2/5 tähteä

Shipping was shit

30. marraskuuta 2025

Good afternoon,

thank you for your review!

Because of the busy period regarding Black Friday, Sinterklaas and upcoming Christmas, we see that your parcel was delayed with our transporter for a couple of days.

Therefore you have been provided with a discount code for your next order as a compensation.

Thank you for your patience!

Best regards,

delivery tire machine Proworks road

delivery tire machine Proworks road

The item was used and has some bald spots. That's a shame.

damage was handled very well

27. marraskuuta 2025

Good afternoon,

thank you for your review!

We have just contacted you via email to find a suitable compensation for the damaged item that you received.

Best regards,

Saanut 2/5 tähteä

One of the stickers has a misprinted…

One of the stickers has a misprinted name one it. (an extra T on the abd of the name)
The others are okay tough, so might take a black marker an wipe the extra leter out.
Thats is a little disapointment, the case itselfs looks good as far i can see.

26. marraskuuta 2025

Goeiemiddag,

bedankt voor uw review!

We hebben u zonet gecontacteerd via e-mail om deze klacht alsnog te kunnen oplossen. Alvast onze excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groeten,

Saanut 4/5 tähteä

Ik had een verkeerd huisnummer op…

Ik had een verkeerd huisnummer op gegeven. Dus het paket kon niet worden afgeleverd. En ze hebben direct een nieuw paket op gestuurd

20. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä 24MX Nederland

Fijn dat er direct een nieuw pakket is verzonden nadat er een verkeerd huisnummer was opgegeven. We waarderen uw feedback en zijn blij dat het probleem snel is opgelost.

Saanut 5/5 tähteä

Precies de kwaliteit die ik verwacht

20. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä 24MX Nederland

Fijn dat onze service en kwaliteit aan uw verwachtingen voldoen. Dank voor uw feedback.

All good

All good service

16. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä 24MX Nederland

Good to hear that you are happy to shop at our store. Thanks!

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit. Nette levering en goeie service!

16. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä 24MX Nederland

Fijn dat u tevreden bent met de kwaliteit, levering en service. We waarderen uw positieve feedback enorm!

Superservice van 24MX

Voor onze kleinzoon een BMX-bril gekocht. Bleek 2 dezelfde besteld te hebben. 24MX heeft mij een mail gestuurd met de vraag of dit de bedoeling was. Hebben een bestelling geannuleerd en het bedrag wordt teruggestort. Wat een superservice van deze webwinkel.

4. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä 24MX Nederland

Wat fijn dat onze service zo goed is bevallen! We zijn blij dat we behulpzaam konden zijn met de bestelling van de BMX-bril voor uw kleinzoon. Dank u wel voor de feedback.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin