Irriterande med en massa uppgifterna och sedan ingenting . Förklaringen är att jag borde gå igenom en sak. Om jag loggat in med Bank ID och skrivit mitt konto och de ville att jag öppnar igen min bank... Näytä lisää
Dom får 5 fast det kanske borde vara 4… för visst de är jä_ligt användbara och go to sajten när det kommer till alla dessa retard’s (Definition av RETARD: 1. to make something slower, Cambridge Dictio... Näytä lisää
Min upplevelse av Trust pilot är att de som skriver omdömen här är ärliga i det. Dock skulle jag önska att när ett företag replikerar tillbaks att man kan göra detsamma, men det går inte. Det som gå... Näytä lisää
Ni är bara bäst! när man sitter i skiten och är orolig så hittar man alla dessa plågoandar på ert sida med varningar och kommentare. Lite väl mycket falska mail och sms men man får svar hos er. For... Näytä lisää
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
OBS VARNING
OBS! Dåliga betyg plockas bort, denna sida hjälper bedragare att få sina telefonnummer att verka seriösa. VARNING
Oseriös sida
Oseriös sida, använder sig av mina uppgifter utan tillstånd. De besvarar en på danska och verkar inte ens förstå vad man skriver. Totalt oseriöst.
0767263639 numer den ringer men blocka…
0767263639 numer den ringer men blocka den bara för dom pratar inte enda om du svarar.
Det funkade:)
Serviceminded kontakt
The people pension is great
The people pension is the best insurance scheme I had ever seen.
Ni vet ingenting
Ni skriver ni vet vem har numret, men upplyser intet. Frågar även mig. Varför ska jag acceptera cookies och reklam om ni inte leverar något?
En utomordentlig sajt/tjänst. Femstjärnigt!
Du får snabbt adekvata faktum vem som ringt. Proffsigt! 🙂
Fantastisk app som hjälper mig som är…
Fantastisk app som hjälper mig som är egenföretagare i vardagen där man blir tvungen att svara på alla samtal. Appen sorterar snabbt bort den jag inte behöver lägga tid på!
Tack!
+46766748539
+46766748539
Killen låtsas ringa angående ett presentkort för resa. Åt Folksam?
Ljuger om att han ringt fel.
Irriterande ringare.
Kolla nummer som jag inte känner igen…
Kolla nummer som jag inte känner igen och ser att de skall blockeras
mycket bra
At jag hittade den här sidan var man kan skriva även om bedrägeri at dom åker fast.
En jättebra tjänst som hjälper mig med…
En jättebra tjänst som hjälper mig med att varna för alla "skräpsamtal" som ringer mig⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bra tjänst!
Bra tjänst!
Försök att samla så mycket information som det går.
Bra resurs.
Super bra hjälpte mig med min mammas…
Super bra hjälpte mig med min mammas framtidsfullmakt!!
Bra jobbat som vanligt
Har haft appen länge i telefonen för att kolla var det uppringda numret kom ifrån.