Ble lovet en testperiode med "ekstra synlighet" på 180.no. Ble lovet at vi skulle ta et nytt møte når testperioden var ferdig, for å vurdere om det var verdt å fortsette med. Perioden ble automatisk f... Näytä lisää
Kom fort opp info om hvem som ringte og det kom opp rød farevarsel, hvis det var "Spam-alert". Jeg synes denne appen var nyttig og bra. Men jeg blir å avinstallere den allikevel, for jeg har ikke bru... Näytä lisää
En verdifull app hvor man raskt får svar og informasjon vedr. det man søker. Om det er feil info rettes dette rimelig raskt. Man får henvisninger til adresse og man får også risikovurderinger. Meget... Näytä lisää
Personlig imøtekommende og var svært villig til lytte til kundens behov Var villig gkrysse egne rammer og tok høflig forbehold om drøfting m nærmeste leder og er ikke noe problem.han lovet et svar... Näytä lisää
Nordens mest populære opplysningsapp laster du gratis med til Android og iPhone her www.180.no/app Ingen skjulte månedlige kostnader :-) Se opp for lignende apper som er gratis og laste ned. Trenger du hjelp til appen eller har forslag til endringer? Kontakt oss gjerne på app@180.no
Nydalsveien 36 A, 0484, Oslo, Norja
- app@180.no
- 180.no
On vastannut 3 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Svært nyttig
Man får en følelse av å ha blitt lurt
Jeg hadde en svært negativ opplevelse med 180.no, og føler meg lurt av deres forretningspraksis. Da jeg først ble oppringt, hørtes det ut som om de ringte fra Brønnøysundregistrene. Jeg visste ikke engang at selskapet mitt var registrert før de kontaktet meg. De hadde også svært god tid til å vente på at jeg skulle stå opp fra sengen, uten å tilby å ringe tilbake på et bedre tidspunkt. Dette er tydelig en bevisst strategi for å lure sårbare, nystartede selskaper. Jeg ble bedt om å bekrefte noen opplysninger, og før jeg visste ordet av det, hadde jeg inngått en avtale. Det er fort gjort å misforstå under samtalen, og jeg er ikke den eneste – mange andre har opplevd det samme.
Da den første fakturaen kom i posten, stod det ingenting om perioden avtalen gjaldt for, så jeg antok at det var en årsavtale. I en e-post jeg mottok samme dag, lå det en annen variant av fakturaen som nevnte mer om avtaleperioden, men da jeg betalte fakturaen, regnet jeg med at jeg ikke hadde oversett noe.
Etter seks måneder fikk jeg plutselig en ny faktura på 8000 kr. Jeg kontaktet 180.no for å avslutte avtalen, men en selger overtalte meg til å gå med på en ny avtale til en lavere pris. Da jeg senere så nærmere på detaljene, oppdaget jeg at fordelene i pakken var redusert, og at avtalen jeg hadde signert for, egentlig var på 22 500 kr inkl. mva uten rabatt. Med en rabatt på 70 prosent, var ikke den nye avtalen mye billigere enn den forrige.
180.no kjører også en praksis hvor du får et introduksjonstilbud med 70 prosent rabatt, men videre avtaler gir kun 40 prosent rabatt. Dette ble ikke gjort klart under samtalen, og jeg føler at selgeren bevisst forsøkte å skjule denne informasjonen. Det er jobben deres å lure deg, og de klarte det til og med andre gangen jeg hadde kontakt med dem.
Jeg ble også fortalt at jeg hadde fått en SMS som varslet om at avtalen ville bli fornyet automatisk, men denne informasjonen lå altfor langt nede i SMS-en, som så ut som en vanlig nyhetsoppdatering fra 180.no. Ingen e-post ble sendt for å informere om dette. Jeg føler dette var bevisst villedende, og at de prøver å skjule viktig informasjon.
Ved å google 180.no fant jeg ut at det er mange andre som har blitt lurt på akkurat samme måte som meg, og det har pågått i mange år. Det er veldig kjipt å inngå en avtale med et selskap man ikke visste hadde så mange "shady" sider. Jeg vil sterkt advare andre mot å inngå avtaler med 180.no, da deres forretningspraksis virker å være designet for å villede kundene sine.
Startet egen bedrift og fikk fantastisk…
Startet egen bedrift og fikk fantastisk tilbud av 180.no. kun 10.000,- I året! Skulle få hjelp med markedsførelse, google side, Facebook side og alt mellom himmel og jord.
Bare synd at de ikke holder det de lover og at du må lage alt selv (men du får æren av å ringe inn og spørre om tips). IKKE KJØP!!!
Kan dessverre ikke si at jeg fikk noe…
Kan dessverre ikke si at jeg fikk noe ut av å jobbe med 180.no i ett helt år, en anger på å gi dem pengene mine. Men lekse lært!
Veldig kjekt å kunne sjekke alle disse…
Veldig kjekt å kunne sjekke alle disse tlf nr som ringer for tiden som kun er svindel 👌🏻
Seriøs nummeropplysning i Norge
Veldig kjekt å se hvem som ringer
Veldig kjekt å se hvem som ringer, og å kunne legge til en kommentar om nummeret.
Farlig
Fikk først beskjed om at det var Nordea Bank
prøvde igjen senere og han sa nr.var feil at det ble brukt,var ikke lett og skjønne han.Det var ukjent nr, og ikke mulig og søke opp.
Alt for dårlig på å oppgi hvem som…
Alt for dårlig på å oppgi hvem som ringer. Mange 'ukjente' nummer. For opptatt av uinteressante kommentarer fra brukerne.
Kjenner personen godt og 180 appen er…
Kjenner personen godt og 180 appen er god.
bra app gjör jobben sin
Don't use their services
Don't use their services, it's a scam!
Lies about hundreds of thousands of views, when after analyzing their home page there are only a few thousand. They scam you for money without offering anything in return. Nobody using their page!!! Just check statisticks.
The man on the line lies, cheats, and does not inform about the terms of the contract. He says the contract costs nothing and is just waiting for the word YES. But Afrer then he talks about the high costs, and when after a while you say that you don't want this offer, the man says that you have already signed the contract and there is nothing he can do. He cannot even send the recorded conversation (although he did not inform at the beginning of the conversation that he was recording it). CHEATERS AND LIARS
Meget bra app
Fordi det gir raskt opplysning om…
Fordi det gir raskt opplysning om nummeret som ringer, og kommer straks med advarsel dersom nummeret ikke er troverdig.
Mulig spoofing!
Fint å søke opp nummer som ringer for å se om andre også har rapportert nummeret evt.
Godt oppslagsverk
Pålitelige!!!!
Nice to know who's calling :)
Nice to know who's calling :)
Stoler på dere.:)
Nummeropplysningen stopper ALLE usikre…
Nummeropplysningen stopper ALLE usikre nummre.