180.no Nummeropplysningen AS Arvostelua 1 117

TrustScore 4/5 tähteä

3,8

Ble lovet en testperiode med "ekstra synlighet" på 180.no. Ble lovet at vi skulle ta et nytt møte når testperioden var ferdig, for å vurdere om det var verdt å fortsette med. Perioden ble automatisk f... Näytä lisää

Kom fort opp info om hvem som ringte og det kom opp rød farevarsel, hvis det var "Spam-alert". Jeg synes denne appen var nyttig og bra. Men jeg blir å avinstallere den allikevel, for jeg har ikke bru... Näytä lisää

En verdifull app hvor man raskt får svar og informasjon vedr. det man søker. Om det er feil info rettes dette rimelig raskt. Man får henvisninger til adresse og man får også risikovurderinger. Meget... Näytä lisää

Personlig imøtekommende og var svært villig til lytte til kundens behov Var villig gkrysse egne rammer og tok høflig forbehold om drøfting m nærmeste leder og er ikke noe problem.han lovet et svar... Näytä lisää

Nordens mest populære opplysningsapp laster du gratis med til Android og iPhone her www.180.no/app Ingen skjulte månedlige kostnader :-) Se opp for lignende apper som er gratis og laste ned. Trenger du hjelp til appen eller har forslag til endringer? Kontakt oss gjerne på app@180.no

3,8

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

1 t. arvostelua

On vastannut 3 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Anbefales

Jeg er veldig fornøyd med denne Appen,
og jeg har brukt denne i alle år.

Anbefales

19. helmikuuta 2025

Bare lurer deg

Bare lurer deg, kjøp av produkt på ha navnet på en telefonkatelog er tull. Google og alle søkeselskaper virker for dette. Ikke gå i avtale. Har du gått i avtale få den vekk og uheldig å fått inkasso. Be om å få rabatt og aldri singer igjen. 180 forteller i mindre enn 50 søkte på området og ikke 50 som besøkte deg. På google mye mer mulighet

På 180 kan du se hvor mange søker i ditt område. Statestikk på nettsiden deres forteller at området mitt har fått mindre enn 50 har søkt på området i månden, ikke forteller hvor mange har sett deg. Men du ser jo hvor mange av dem kjøper etter å lagt ut profil på 180, har fått ingen på helt år. Ingen selskaper har blitt stor for være på telefonkatelog. Du trenger å nå ut ved å få navnet ditt kjent, du trenger at andre skal bruke produktet ditt, og folk snakker videre om produktet ditt. Slik med sosiale medier eller google eller møte andre mennesker. Ikke vent. Søker etter ny nettside på google vil google liste alle bedriftene i nærområdet til kunden og her kan du betale annonse og være øverst på google i området i et helt år og du får flere 100 som går inn på siden. Det at noen skal søke opp 180, og gå inn på siden for søke etter ny nettside. Si opp avtalen fort som mulig. Ikke gå avtale med dem. Klag og få rabatt.

5. helmikuuta 2025

Personlig imøtekommende

Personlig imøtekommende og var svært villig til lytte til kundens behov
Var villig gkrysse egne rammer og tok høflig forbehold om drøfting m nærmeste leder og er ikke noe problem.han lovet et svar ila ett par dVer helt ok.stro.m er bl
Ift en handelsvare allerede fra midten av 90 tallet og d må vi forholde oss til enheten vi liker d eller rimen d et helvetes dyst som er bygd opp .strøm fra et jo samme her på Agder eller Rogaland no2!!skal bli spennende å se hva dere ender
Kortreist eller Langfeldt strøm.ha hA ha!! Mvh OSS ♨️

28. tammikuuta 2025

best

best. lett. trygt. hjelpsom app. anbefaler folk å bruke den

28. tammikuuta 2025

Super fin service, tak for hjelpen.

Super fin service, det er en stor hjelp at man kan slå op numre og så enten give en anmeldelse af nummeret hvis man tok en telefon men med uønsket tidsspild eller ret og slet sé hva andre har erfart. Tak 180.no

14. tammikuuta 2025