Ble lovet en testperiode med "ekstra synlighet" på 180.no. Ble lovet at vi skulle ta et nytt møte når testperioden var ferdig, for å vurdere om det var verdt å fortsette med. Perioden ble automatisk f... Näytä lisää
Kom fort opp info om hvem som ringte og det kom opp rød farevarsel, hvis det var "Spam-alert". Jeg synes denne appen var nyttig og bra. Men jeg blir å avinstallere den allikevel, for jeg har ikke bru... Näytä lisää
En verdifull app hvor man raskt får svar og informasjon vedr. det man søker. Om det er feil info rettes dette rimelig raskt. Man får henvisninger til adresse og man får også risikovurderinger. Meget... Näytä lisää
Personlig imøtekommende og var svært villig til lytte til kundens behov Var villig gkrysse egne rammer og tok høflig forbehold om drøfting m nærmeste leder og er ikke noe problem.han lovet et svar... Näytä lisää
Nordens mest populære opplysningsapp laster du gratis med til Android og iPhone her www.180.no/app Ingen skjulte månedlige kostnader :-) Se opp for lignende apper som er gratis og laste ned. Trenger du hjelp til appen eller har forslag til endringer? Kontakt oss gjerne på app@180.no
Nydalsveien 36 A, 0484, Oslo, Norja
- app@180.no
- 180.no
On vastannut 3 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Det er lureri
Det er lureri!
De ringer og sier det er gratis og prøver at få deg til at kjøpe tjenester. Når man ber dem sende dette på Mail så man kan se på det og få det dokumentert, legger de på og tar den ikke når man ringer tilbake eller trykker avvis!
De vil bare ha penge og prøver alle tricks for dette.
Ikke bruk 180.no ADVARSEL.
Hilsen Anders H.
et rigtig godt værktøj mod svindel
Det er en rigtig god hjælp så man kan se om det er svindel, og de nummer man ikke kender skulle være nogle man alligevel kender
Rigtig god information
Det er nemt at slå et telefonnummer op, så man kan vurdere, om nummeret skal blokeres.
En effektiv hjælp
180 identificerer og giver bedømmelser hurtigere og mere udførligt og oplysende end andre søgemakiner
Fortum Sveriges största el bolag.
Fortum Sveriges största el bolag.
Trevlig informativ kvinna
Bra priser
Är man inte nöjd är det ingen uppsägnings tid
De fixar allt.
Man får information om el priser efterhand
Blir säkert nöjd
Tjänsten 180 punkt se synes vara hög…
Tjänsten 180 punkt se synes vara hög kvalitet. De två konkurrenterna Hitta och Eniro har det visat sig har brister. Nu kör vi i 180 !
Tack, 180 punkt se !
Bra,service
Beste app
Søker opp og opplyser om hvem nummer tilhører og om det er trygt eller svindel.
Tar også en del utenlandske nummer hvis de er rapportert inn.
Så bra å se et varsel før man svarer.
Anbefales 👍
Fik vished for at opkald fra nummeret…
Fik vished for at opkald fra nummeret var svindel
Dejligt at kunne gå ind og tjekke…
Dejligt at kunne gå ind og tjekke andres erfaring med et telefonnummer.
Altid godt at vide hvem der ringer
Altid godt at vide hvem der ringer
BEDRÄGERI…
Bra att man kan kolla vem som har ringt /dålig av telefoni bolag att tillåta bedrägeri om det finns så mycket spärr att kunna använde direkt hos dem
Comviq drabbat jämnt av bedrägeri, vet inte dem andra bolag som Tele Telia 3 OSV
Ukjent nr
Ukjent nr. Knitrende lyd når jeg svarer så da tenker jeg svindel med en gang.
Fremragende
Jeg kunne straks se, at det nummer jeg søgte på, var et mistænkeligt nummer markeret med ADVARSEL
En hyggelig og oplysende samtale om…
En hyggelig og oplysende samtale om foreningen og dens gøremål.
Jeg blev klogere på mange ting og er helt klart nyt medlem her.
Mine varmeste anbefalinger.
Kom med og gør en forskel 😉
God app så man kan se hvem der har…
God app så man kan se hvem der har ringet
Fin og absolut brugbar info
Fin og absolut brugbar info, omkring hvem som ringer.