Goed verzorgd ontbijt. Cadeau gegaan aan mijn ouders. Ze waren aangenaam verrast. Ze konden er 2 keer van eten en alles was vers. Ook werd het geheel mooi op tijd bezorgd.
Hallo, Voor 12 1/2 jarig-huwelijk 2 VIP-ontbijten en 2 kinderontbijten laten bezorgen bij onze kinderen. Niets dan lof ............zeer uitgebreid en ze konden gewoon niet kiezen!! Meer dan... Näytä lisää
Op 15 maart waren ik en mijn vriendin 4 jaar samen en voor het begin van deze mooie dag hebben wij genoten van een heerlijk ontbijt. Alles was goed warm, een heerlijke gevarieerde ruime keuze a... Näytä lisää
Als verassing voor het huwelijksfeest van mijn ouders een ontbijt besteld. Dit overtrof mijn verwachtingen! Alles was super vers, heel uitgebreid, en precies op tijd geleverd door een hele aardige me... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Ontbijtservice 123 Ontbijt is de lekkerste ontbijtservice van Nederland. Eenvoudig en snel een ontbijtje voor uzelf of iemand anders bestellen. Leuk en verrassend om cadeau te geven!
Hollanti
- 123ontbijt.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ieder jaar weer een verrassing!
Ik bestel al vele jaren voor de verjaardag van mijn partner een ontbijtje voor 2. Het is altijd super, verse producten en een goede service.
Perfect, compleet en ruim voldoende..!
Service was op tijd, het zag er prima en netjes verpakt uit en er was ruim voldoende. Al met al keurig verzorgd!
Erg betrouwbaar en zeer ruim ontbijt!
Zeker de moeite waard, orgineel cadeau ook!
Heerlijk genoten!
Genoten van het heerlijk bestelde ontbijtje, geslaagd cadeau!
Geweldig
Heerlijk ontbijt, mijn ouders waren vol lof. Het was veel, lekker, alles vers en de eitjes, koffie en thee waren heerlijk warm.
Toppie
Dikke 10 alles was weer lekker en netjes op tijd afgeleverd.
Nogmaals bedankt
lekker eten, en een leuke presentatie
Het ontbijt is altijd netjes op tijd, goede en verse producten. Altijd leuk gepresenteerd met bepaalde thema's bijv. Valentein.
Meerdere malen bij jullie besteld en altijd even tevreden.
Je maakt je zorgen komt het wel goed,en het komt goed
perfect geregeld,prima op tijd en het melden van de bezorger
dat hij geland was, was helemaal perfect
aanbevelings waardig bedankt
Onze kinderen waren enthousiast.
Ik heb het niet gezien dus kan ik hierover niet oordelen.
Misschien is het een idee om het onderzoek naar de ontvanger te sturen.
Zeer matig, kan een keer gebeuren, hopelijk
Wij zijn niet tevreden. Kleine broodjes voor de kinderen waren keihard en droog. De bestelling kwam ongeveer 45 te laat. Eitjes waren koud. Het was een leuk idee, maar wij maken er niet vaker gebruik van. Het geheel kwam op ons een beetje amateuristisch over.
zeer goed
ruim voldoende met zeer veel verschillende beleg
Ze vonden het fantastisch
Het was een verrassing voor 12.5 jarig huwelijk en ze vonden het heerlijk!
Het was grandioos!
We beoordelen het ontbijt en service met een dikke 9
Heerlijk ontbijtje
Ik had het ontbijt om zondag morgen besteld en hij kwam mooi op tijd aangeleverd. De broodjes waren heerlijk, het beleg was goed en meer dan genoeg! Het fruit stelde helaas niet zo veel voor, ik vond het iets te weinig. Ook kreeg ik twee kleine bekertjes met gekookt water waar je dan zelf thee of oploskoffie mee kon maken. Daarnaast vond ik dat het bekertje sinassappelsap een beetje klein was, maar wel erg lekker.
Oftewel een heerlijk ontbijtje, maar ik zal wel zelf koffie zetten!
Aan de late kant, ontbijt simpeler dan verwacht
Ik had tussen 9 en 10 uur ontbijt besteld, het was er om 10.05 uur... Op zich niet heel erg te laat, maar dan zit je toch al ruim een uur zenuwachtig te wachten. Ook de inhoud viel wat tegen, vooral de aankleding, kregen een beetje hotellobby gevoel. En ik heb erg gelachen om 'de boodschap' die je erbij kon laten leveren: een sneu wit opgerold a4tje met net niet in het midden, in net lullige kleine letters, jouw prachtige boodschap erop geprint.
iedere dag een heerlijk ontbijt !
Werkelijk niets op aan te merken, zelfs het meest eenvoudige ontbijt wordt heerlijk aangeboden door een superleuke, enthousiaste medewerker !
prima
echt het valentijns ontbijt was zeer uitgebreid meer als voldoende en zag er leuk/mooi uit. voor de persoon voor wie ik dit heb geregeld was ook zeer verrast.
nee echt dit is ook voor een andere gelegenheid voor herhaling vatbaar.