Treatments® Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Heerlijk product ik gebruik altijd de foam voor onder de douche en handzeep. Nu had ik ook de olie voor in een diffuser, heerlijk huis ruikt helemaal lekker!

Saanut 5/5 tähteä

Treatments, naam zegt het al. Heerlijk geuren, fijn als cadeau to geven en of ontvangen. Mijn favoriete geuren zijn Uyuni en Mahayana. Reeds omani ontdekt en deze is ook even heerlijk. Mijn doc... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We hebben hier ondertussen tweemaal gekocht, met name de Samoa huisaroma. Prijs-kwaliteit uitstekende deal, levering was snel (binnen de twee dagen in België geleverd). Alles prima in orde dus, we z... Näytä lisää

1. Kosmetiikka ja hajuvedet
  2. ja myös
  3. Kosmetiikan tukkumyymälä
  4. Kosmetiikkamyymälä

Yrityksen kirjoittama

Welkom bij Treatments® – Een Wereld van Geur, Luxe en Ontspanning Stap binnen in de wereld van Treatments®, waar geur, textuur en beleving samenkomen in een unieke zintuiglijke reis. Een plek waar de tijd even stilstaat. Waar geuren fluisteren, texturen u omarmen en elk detail met zorg is samengesteld om u onder te dompelen in pure ontspanning. Een Nederlandse creatie van hoogwaardige kwaliteit Treatments is geboren en volledig geproduceerd in Nederland, met de productielocatie gevestigd in Dordrecht. Al onze producten zijn vrij van parabenen en van hoogwaardige kwaliteit – ontwikkeld om zorgeloos te genieten van een luxueuze wellnesservaring.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

12 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Koop geen navulflessen want die zijn…

Koop geen navulflessen want die zijn aangelengd met water. Navulvloeistof handzeep gekocht en navulvloeistof badschuim. Beide flessen bevatten een zeer aangelengde waterige substantie. Niet te vergelijken met de gewone fles met zeep, die is wel gewoon dik. Jammer!

24. elokuuta 2026
Treatments®-logo

Vastaus yritykseltä Treatments®

Beste,

Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de navulproducten.

Zou u ons uw ordernummer kunnen mailen? Dan kijken we graag even met u mee welke producten u precies heeft ontvangen.

We hebben namelijk verschillende soorten navulproducten. Onze Classic geuren Mahayana, Ceylon, Uyuni en Shinshiro zijn Hand Wash Foam. Deze formule is bewust erg vloeibaar, omdat de vloeistof in combinatie met de dispenser uit de originele verpakking wordt omgezet in schuim.

Bij onze andere geuren, Zhejiang, Omani en Samoa, bieden we Hand Wash aan in een meer gelachtige variant. Deze is dus van nature dikker van structuur.

We horen daarom graag uw ordernummer, zodat we kunnen controleren welke variant u heeft ontvangen en u verder kunnen helpen.

TREATMENTS®

Heerlijke producten

Heerlijk product ik gebruik altijd de foam voor onder de douche en handzeep.

26. heinäkuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Waar is de mooie zwarte Uyuni fles gebleven?

Ik bestel altijd Uyuni foaming shower gel. Fantastische geur en de chique zwarte fles met goudkleurige dop en letters staat samen met de kaars en geurstokjes prachtig in mijn badkamer. Wat een schok toen ik de doos opende en 2 st. verschrikkelijke blauwe flessen toegestuurd heb gekregen. Bij de bestelling stond de zwarte fles aangeduid... Heel jammer... totaal niet mijn kleur

6. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Pakket was per ongeluk teruggestuurd. Alles goed en snel geregeld om het weer te versturen. Top bedankt !

30. maaliskuuta 2026

Altijd een heerlijk ervaring

Treatments, naam zegt het al.
Heerlijk geuren, fijn als cadeau to geven en of ontvangen.
Mijn favoriete geuren zijn Uyuni en Mahayana.
Reeds omani ontdekt en deze is ook even heerlijk.
Mijn dochter van 13 haar kamer met de heerlijke geur van Verona.

25. heinäkuuta 2025

Uitstekende prijs-kwaliteit

We hebben hier ondertussen tweemaal gekocht, met name de Samoa huisaroma.
Alles prima in orde dus, we zullen hier nog bestellen.

6. marraskuuta 2025

Puur genieten

In de zomer naar de Veluwse bron geweest en geïnspireerd door alle geuren daar, heb ik nu meerdere producten besteld. Mooie flessen en de geuren zijn fantastisch!
Een cadeau voor mezelf, wat ik vaker ga doen

8. lokakuuta 2025

Top service

Ik had een bestelling gedaan bij Zorya Cosmetics. Dat waren blijkbaar oplichters (of failliet). Treatments zelf bood aan de spullen alsnog kosteloos op te sturen.

Wat een service, dat zie je niet vaak meer tegenwoordig! 5 sterren

14. lokakuuta 2025

UYUNI

Ik had een kaars UYUNI gekregen en wat een heerlijke geur.Toen heb ik heb ik me parfum D'intererieur UYUNI besteld en wat is dat een heerlijke geur

18. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin