Heerlijk relaxed en ongedwongen sfeer.
2x duo massage en in de tijd dat het ene duo kon mochten, heerlijk gebruik gemaakt van het zwembad en sauna!!

Vastaus yritykseltä Euthalia
Welkom bij Euthalia Wellness! Bij Euthalia Wellness staat uw ontspanning en welzijn centraal. In onze sfeervolle wellness bieden we een breed scala aan hoogwaardige massages, gezichtsbehandelingen en complete all-inclusive wellnessarrangementen. Of u nu komt voor een diepe ontspanningsmassage, een rustgevende duo-massage of een compleet verzorgde dag met sauna zwembad en jacuzzi voor uzelf of samen: wij zorgen voor een vertrouwde, warme en professionele omgeving waarin u (beiden) even helemaal tot rust komt. Wat vond u van uw bezoek aan ons? Wij horen heel graag hoe u uw ervaring hebt beleefd! Laat een review achter en help ons om onze service en gastvrijheid te blijven perfectioneren. Mocht het onverhoopt niet helemaal naar wens zijn geweest, dan verzoeken wij u vriendelijk om eerst contact op te nemen via management@euthalia.nl. Zo krijgen we de kans (wij zijn ook maar mensen :-)) om eventuele onvrede weg te nemen alvorens u tot een definitief oordeel komt. Genoten van uw rustmoment? Delen mag uiteraard!
Diepenveenseweg 131, 7413 AN, Deventer, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Vastaus yritykseltä Euthalia
Wat een heerlijke, ontspannende massage. De masseurs weten precies wat ze doen en zorgen dat je ontspannen huiswaarts gaat. Heel fijn en echt een aanrader. Daarnaast ook een heerlijk zwembad, jacuzzi en sauna.

Vastaus yritykseltä Euthalia
Dit is een beleving die meer dan 5 sterren verdiend!

Vastaus yritykseltä Euthalia
Ik heb enorm genoten van de massage, ze wist precies wat ze deed.

Vastaus yritykseltä Euthalia
Het was echt een fantastische ervaring.
Mijn vriendin en ik hadden een hamam massage gekozen. Eerst heerlijk genieten in de sauna en het zwembad en daarna een heerlijke massage.
We zijn weer helemaal herboren.
Ook het ontvangst en de gastvrijheid was ook ontzettend fijn.
Wij komen zeker terug!

Vastaus yritykseltä Euthalia
Great massage in beautiful new, private wellness, we enjoyed our stay and will definitely return

Vastaus yritykseltä Euthalia
Had a wonderful experience! ❤️ The place was very clean, modern, and beautifully maintained. The sauna and pool were perfect for relaxing, and the hot stone massage was absolutely amazing. The staff were very friendly, welcoming, and professional, with great communication throughout. Everything was perfect from start to finish — highly recommended! ✨

Vastaus yritykseltä Euthalia
Na een stressvolle week kwam ik precies op het juiste moment terecht bij Euthalia Wellness. Vanaf het eerste moment voelde ik me ontzettend welkom en op mijn gemak. Ik heb heerlijk kunnen ontspannen in de sauna, even gezwommen en daarna genoten van een uitgebreide hamambehandeling.
Nabila stelde me volledig op mijn gemak en zorgde ervoor dat de hele behandeling ontzettend ontspannen en rustgevend aanvoelde. Ik heb er echt enorm van genoten en merkte pas achteraf hoeveel ik dit even nodig had 💆🏻♀️
Een absolute aanrader!
Ik kom hier zeker nog eens terug ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vastaus yritykseltä Euthalia
Wat een fijne plek om even helemaal tot rust te komen! Bij Spa Wellness Deventer hangt vanaf het moment dat je binnenstapt een heerlijke, ontspannen sfeer. Ik werd ontzettend vriendelijk en gastvrij ontvangen.
De faciliteiten zijn top, met als absolute favoriet de hele mooie, grote jacuzzi! Heerlijk ruim, comfortabel en perfect op temperatuur. Echt een geweldige plek om even volledig te ontspannen en tot rust te komen.
Al met al een fantastische wellness-ervaring. Een absolute aanrader als je even wilt opladen en genieten!