Varning för missledande information
Varning för missledande information. Jag upptäckte att samma skor säljs med olika priser och olika beskrivningar, vilket känns som ett sätt att lura kunder. Ett exempel är modellen Clean 90 där ena annonsen säger att skorna är i kalvskinn och en annan säger 100 % läder, men det är exakt samma produkt. När jag själv kontrollerade med tillverkaren fick jag veta att de använder samma material på alla dessa skor, så beskrivningarna stämmer inte.
Det verkar som att de sätter ett högre pris på samma sko och sedan visar större rabatt för att få det att se ut som ett bättre erbjudande. Samtidigt skriver de att man ska kolla material och produktinformation, men informationen är olika trots att det är samma modell. Det känns oseriöst och vilseledande mot kunder.
Jag tycker inte man ska behöva dubbelkolla med tillverkaren för att veta vad man köper. Som kund förväntar man sig korrekt information och ärliga priser. Var försiktiga när ni handlar, eftersom det här känns som ett sätt att lura folk med falska beskrivningar och rabatter. ⚠️❌😡