Arvostelu koskien yritystä Creon Kozijnen

Saanut 1/5 tähteä

De deur is prima, maar de service niet

De deur is zoals verwacht van Creon, maar de levertijd na 3 weken na bestellen met 5 weken verlengen, omdat de kerst eraan kwam is niet acceptabel. De reden is een beetje vreemd. We hebben elk jaar kerst. Houd daar dan rekening mee.
De beantwoorde mail was ook niet meewerkend. beetje jammer zo.
PS. 1 ster via de link van Creon geven geeft een foutmelding op de website. Vandaar maar via deze weg de review verzonden.

15. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Creon Kozijnen

Beste Hans,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons oprecht dat de levertijd van uw bestelling aanzienlijk is uitgelopen. In de periode van uw bestelling zijn wij overgestapt op een nieuw type profiel, waardoor onze voorraad tijdelijk onvoldoende was om binnen de aangegeven termijn te leveren. Wij begrijpen dat wij hierin zijn tekortgeschoten en dat dit voor u een vervelende situatie is geweest.

Daarnaast vinden wij het jammer om te horen dat onze communicatie niet als meewerkend is ervaren. Dit is niet de service die u van ons mag verwachten, en wij nemen uw feedback dan ook serieus.

Inmiddels werken wij enige tijd met het nieuwe profiel en zijn onze voorraden weer op peil. Hierdoor kunnen wij onze levertijden weer beter waarborgen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank voor uw waardevolle feedback.

Creon Kozijnen