Vakmanschap en topservice bij Belisol! ⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs heb ik nieuwe kozijnen laten plaatsen door Belisol en ik kan niet anders zeggen dan dat ik dik tevreden ben. Vanaf het eerste moment verliep alles vlekkeloos.
De highlights van de dag:
Stipt & Vriendelijk: De monteurs kwamen netjes op tijd aan en stelden zich keurig voor. Na een gezamenlijk kopje koffie zijn ze direct voortvarend aan de slag gegaan.
Oog voor detail: Voordat er ook maar iets gesloopt werd, hebben ze alles netjes afgeplakt. Mijn laminaat werd perfect beschermd tegen vuil en beschadigingen.
Vakkundige montage: Het verwijderen van de oude kozijnen gebeurde zeer professioneel. Tussendoor werd er constant opgeruimd, zodat de rommel beperkt bleef.
Goede sfeer: Onder het genot van een gezellig muziekje werd er hard gewerkt. Natuurlijk was er ook even tijd voor een welverdiende lunchpauze (ook belangrijk!).
Prachtige afwerking: De nieuwe kozijnen zijn vakkundig geplaatst en tot in de puntjes afgewerkt.
Alles ging zeer professioneel en de monteurs verstaan hun vak echt. Ik raad Belisol aan iedereen aan! De volgende ramen worden hier in ieder geval zeker weer besteld en geplaatst.
Vastaus yritykseltä Belisol - Kozijnen en Deuren