Arvostelu koskien yritystä Exact

Saanut 1/5 tähteä

Niet beschikbare aangiftemodules C en M en daarmee veroorzaakt bedrijfsverlies

Ik wil mijn grote ongenoegen uitspreken over het feit dat de aangiftemodules C en M voor buitenlandse belastingplichtigen en migratieklanten binnen het Exact Fiscaal-systeem nog steeds niet beschikbaar zijn. Dit is onacceptabel en heeft ernstige gevolgen voor mijn kantoor. Deze situatie zorgt er dagelijks voor dat ik tijd verlies en omzet mis. Ik betaal abonnementskosten aan Exact, terwijl de software de noodzakelijke functionaliteiten niet biedt. Het is ondertussen 25 februari en nog steeds is er geen zicht op een oplossing of concrete planning voor de beschikbaarheid van deze modules. Intussen blijft Exact pogingen tot verkoop van andere producten doen, terwijl hetgeen waarvoor ik betaal — namelijk een complete werkende aangiftesoftware — niet correct functioneert. Ik vind dit schandalig en onacceptabel. Ik verwacht dat Exact haar klanten serieus neemt.

25. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Exact

Beste Sylwia,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht om te horen dat de aangiftemodules C en M op dit moment nog niet beschikbaar zijn en dat dit voor jouw kantoor grote gevolgen heeft. We begrijpen heel goed hoe kritisch deze functionaliteiten zijn in deze periode en hoe frustrerend het is wanneer je daarop moet wachten.
Dit is niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

Ik zal je review doorgeven aan mijn collega's van Exact Online en zij zullen contact met je opnemen hoe we dit kunnen oplossen.

Haizin