Arvostelu koskien yritystä Grip500.nl

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb op 25-11-2025 mijn banden retour…

Ik heb op 25-11-2025 mijn banden retour gestuurd Tot op heden heb ik mijn geld nog steeds niet ontvangen. Ik heb meerdere keren contact geprobeerd te zoeken, maar zonder resultaat.

Daarnaast heb ik een negatieve review geplaatst op hun website, maar deze werd direct verwijderd. Dat zegt voor mij genoeg. Zo houden ze hun score kunstmatig hoog (4.9), terwijl negatieve ervaringen blijkbaar niet zichtbaar mogen zijn.

Ik vind dit absoluut geen betrouwbare manier van werken. Mensen moeten hier goed over nadenken voordat ze bestellen.

25. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Grip500.nl

Beste klant, het spijt ons te horen dat u nog geen terugbetaling heeft ontvangen voor uw op 25-11-2025 geretourneerde banden en dat u geen bevredigend antwoord hebt gekregen op uw eerdere pogingen tot contact. Om dit zo snel mogelijk op te lossen, verzoeken wij u vriendelijk om een ticket aan te maken via uw account op onze website, zodat ons serviceafter-sales team uw dossier met prioriteit kan behandelen.

Wat betreft de verwijdering van uw review: onze moderatie richtlijnen bepalen welke content zichtbaar blijft. Uw feedback nemen wij echter zeer serieus en gebruiken we om onze service te verbeteren.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en danken u voor uw geduld.