Arvostelu koskien yritystä Sunweb.dk

Saanut 1/5 tähteä

SNYD & BEDRAG

Hotel Asia Beach Resort & Spa 5 stjerner ?????
Falsk markedsføring og reklame, alt for mange gæster til alt for lidt plads, kamp om parasoller, solsenge, borde til spisning, kø på alt osv. poolen var virkelig ulækker fordi rensningen ikke kunne følge med(når den virkede), fejl på stort set alt, trappegelændere, lys på trappen, elevatorer, alacarte restauranter var lukkede og havde været det hele sæsonen, strømmen faldt tit ud, derfor tog vi trappen. Det værste hotel jeg har været på i Tyrkiet, LÆS for guds skyld evalueringerne på SunWeb's hjemmesiden INDEN i beslutter jer, alle de fejl og mangler har været der i lang tid, og derfor er det SNYD & BEDRAG :^((((

19. heinäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Sunweb.dk

Kære Jan Jacob,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er oprigtigt kede af at høre, at hotellet ikke levede op til dine forventninger. Det er slet ikke den standard, vi stræber efter, og vi forstår, at det må have været skuffende. Da vi ikke har haft kontakt med dig under rejsen, vil vi meget gerne høre mere om, hvad der gik galt, så vi kan tage hånd om sagen og forbedre os. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte via vores kontaktformular med dit bookingnummer, så vi kan undersøge det nærmere og tage en dialog om din oplevelse.

Vi tager din feedback meget seriøst og vil sende den videre til vores team for at sikre, at vi kan lære af den og skabe bedre rejseoplevelser fremadrettet. Vi håber, at du trods alt fik nogle positive øjeblikke på ferien, og vi vil gøre vores bedste for at rette op på oplevelsen, hvis du giver os chancen igen.

Solrige hilsner
Team Sunweb