Frakten drar tyvärr ner helhetsintrycket
Det är verkligen bra att det finns en second hand-butik som denna. Att kunna handla begagnade saker är både hållbart för miljön och snällt för plånboken. Sortimentet var varierat och välorganiserat, och det kändes som att alla produkter hade valts ut med omsorg. Det jag beställde stämde exakt med beskrivningen och bilderna på hemsidan, vilket inte alltid är en självklarhet när man handlar second hand på nätet. Produkten var i mycket gott skick och jag är jättenöjd med mitt köp.
Det enda negativa jag upplevde var leveranskostnaden. Fraktavgiften var oväntat hög, och jag hade ärligt talat inte genomfört köpet om det inte vore för att jag fick en engångskod för gratis frakt. Det gjorde det möjligt att prova tjänsten utan extra kostnad, vilket jag verkligen uppskattar. Men tyvärr känns det inte troligt att jag kommer att lägga en ny beställning i framtiden om leveransen fortsätter att vara så dyr. Det blir helt enkelt inte prisvärt, särskilt när varans pris i sig är lågt.
Sammanfattningsvis: Fantastisk idé och fint utbud – men frakten drar tyvärr ner helhetsintrycket.