Arvostelu koskien yritystä Jenny Fashion

Saanut 1/5 tähteä

Jas is een overhemd uit het leger

Geen geld terug maar te goed, kleden uit China, jenny-mode is tussen handelaar en goed verdient. Zomerjas bleek een overhemd te zijn van dik katoen. Dus wilde het terug sturen en geld terug. Nou nee dat kan niet je iets anders uitzoeken van hun site. Ze spreken hun eigen tegen, dus het klopt niet en trap er niet in.
100% geld krijg je niet terug, je kunt voor hetzelfde geld iets anders uitzoeken. Mijn vertrouwen is echt op nul, en na verder onderhandelingen en vele mailtjes later is mijn vertrouwen echt op.

Jenny-mode, hou op om mij via trustpilot lastig te vallen. Ik verander niets en haal hem niet weg. Kijk zelf op de site van de politie daar staan jullie tussen. Trustpilot moet mensen die langer bekent zijn ook geloven en uitzoeken hoe het zit. Ik ga en wil niet meer onderhandelen. Van 20%, 50% en 70% vergoeding. Ik hoef niets meer van jullie

18. kesäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Jenny Fashion

Hoi Gerda,

We hebben je een e-mail gestuurd waarin we in detail op je probleem ingaan. Controleer je inbox voor een bericht van onze klantenservice. We hopen deze kwestie naar tevredenheid op te lossen en een oplossing te bieden die voor jou werkt.

Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht en we waarderen je begrip en geduld.