Na aansluiten
Na aansluiten, ging in principe alles goed. Maar na een paar maanden kreeg ik ineens een aanmaning+incassokosten thuis gestuurd dat ik niet betaald heb. Het zou toch via auto.incasso gaan zou je denken?! (Rekening is correct ingevuld, heb al gecheckt) Als t niet gelukt is zou je tenminstens een berichtje moeten krijgen zou je denken?! Nee hoor niks, zogenaamd hebben ze 2x geprobeerd om te incasseren, maar lukte niet, dus na x aantal dagen krijg je een boete. Zo verdienen ze aan je. In de tussentijd, proberen ze je zogenaamd te bereiken via email, maar ik heb totaal niks ontvangen?! Na 2 maanden, als alles te laat is, kunnen ze je ineens wel bereiken. Rarara,, hoe kan dat??! Dit was iig nooit bij tmobile gebeurd. Is dat een toeval?! Bij de klantenservice proberen ze je wijs maken dat dit je eigen verantwoordelijkheid is, maar zo luidt t niet toen ik deze abonnements had afgesloten. Als ze nou gwn beter hadden gecommuniceerd met je (telefonisch, email, sms, brief) dan was dit allemaal niet gebeurd. Maar dat is dus niet gebeurd, dus kan je ook alleen maar concluderen dat dit hun manier is om geld te verdienen.