ZZUPER Arvostelua 55

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,3

Saanut 3/5 tähteä

Ik zit al een tijdje bij hun maar als ik nu dit lees ga ik toch wel twijfelen ...dus als je korter als een jaar iets heb keren ze niks uit ? Ze laten je toch niet 7 of 10 maanden zonder inkomen zitten... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bedroevende klantenservice Per post ,per mail , per telefoon niemand heeft een reactie gegeven Ongelofelijk wat een bedroevende organisatie is zzuper zo zuper zijn dus niet Niet aan te raden... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fijn zo'n betaalbaar alternatief voor een AOV. Andere verzekeringen zijn een rib uit je lijf. Elke maand weer. Als ondernemer hoop je nooit arbeidsongeschikt te worden. In theorie is een AOV in dat ge... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kaupallinen vakuutusyhtiö

Yrityksen kirjoittama

ZZUPER biedt een unieke verzekeringsdienst, speciaal ontworpen voor zelfstandige ondernemers. Het kernproduct, het 'ZZUPER Vangnet', richt zich op het bieden van financiële zekerheid bij gezondheidsproblemen, functieverlies of ernstige aandoeningen, door een substantiële eenmalige uitbetaling te doen in plaats van de gebruikelijke maandelijkse uitkeringen. Dit biedt zelfstandigen een kosteneffectief, transparant en ongecompliceerd alternatief voor traditionele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

3,3

1 tähti

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Goede prijs/kwaliteit, beter dan volledige AOV's

Prima! Goede prijs voor wat je krijgt. Zeker voor de jongere ondernemers. De kans dat je volledig arbeidsongeschikt raakt voor je 50ste is zo klein dat de dure aov's die tot de pensioendatum betalen en daarom ook 4-8 zo duur zijn per maand lijken mij het niet waard.

Afsluiten ging soepel. Omdat ze nog nieuw zijn hebben ze bijvoorbeeld nog geen jaarlijkse betaling of inlogportaal op de website waarmee je je verzekering aan kunt passen. Ik ga ervan uit dat dit nog komt.

1. toukokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Premie berekening aangevraagd maar dat…

Premie berekening aangevraagd maar dat had ik ook maar 3 andere partijen gedaan. Uiteindelijk gekozen voor een andere partij want toen ik ze probeerde te bellen kreeg ik ze niet te pakken.

Sindsdien heb ik 10 emails en 4 belletjes gehad terwijl ik aan heb gegeven dat ik geen interesse meer heb. Zonet belde ook weer een medewerker met een eigen 06 nummer om de verzekering door te nemen want hij kon deze zo activeren.

Wat een aggresieve verkoop zeg. krijgen ze premies ofzo.

27. toukokuuta 2024

Beste Dominick,

We zijn telefonisch 24 uur per dag, 7 dagen in de week gewoon bereikbaar.

Vervelend dat het je niet is gelukt ons te bereiken. We kunnen dat eigenlijk niet goed verklaren.

Fijn dat je toch bij een andere partij bent geslaagd. Succes daarmee!

Aanrader

Heel goed en betaalbaar!, Moeiteloos af te sluiten.

ZZuper blij mee!

26. toukokuuta 2024

slecht

Ik wilde aanmelden Alles ingevuld inc lengte en gewicht.
Ik ben super gezond nooit ziek geweest toch word ik geweigerd omdat mijn BMI is boven de 32 !!
Schandalig heel slecht puur discriminatie op gewicht
Vertel niemand aan mij dat slanke mensen altijd gezond zijn.Onzin

26. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä ZZUPER

Beste Eva, het klopt dat mensen met een BMI lager dan 32 niet altijd gezond zijn. Het is wel bekend dat mensen met een BMI hoger dan 32 over het algemeen een hoger gezondheidsrisico hebben. Omdat wij geen keuringen verrichten en de premie betaalbaar willen houden hebben wij op basis van medische data en onderzoeken deze grens aangehouden.

Snelle Service

Ik stelde wat vragen via WhatsApp en kreeg direct antwoord. Binnen een paar minuten was ik door het aanvraagproces heen en kreeg ik direct een polis toegestuurd.

23. toukokuuta 2024

Super eenvoudig

Super eenvoudig via mijn telefoon afgesloten. Ik wilde erna nog iets wijzigen en ook dit was zzuper snel geregeld.

21. toukokuuta 2024

Zeer tevreden

Ontzettend fijn om te ervaren dat een organisatie zeer goed te bereiken is, het werk zorgvuldig uitvoert, de tijd voor je neemt als klant en ook nog eens scherpe tarieven heeft. Ik ben zeer tevreden!

14. toukokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Ze zijn niet transparant over wat er…

Ze zijn niet transparant over wat er wel en niet gedekt word. Zo worden psychische klachten niet gedekt, iets wat in deze tijd met personeelstekorten en hogere werkdruk juist steeds belangrijker aan het worden is.

29. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä ZZUPER

ZZUPER heeft zich als doel gesteld om voor een grote groep zzp’ers een zeer goede verzekering te bieden die veel gezondheidsproblemen dekt (hoewel niet alle) en die bovenal zeer betaalbaar is. Om die reden worden mentale klachten niet meegenomen in de verzekering. Als ZZUPER die wel zou meenemen, zou de premie namelijk aanzienlijk hoger uitvallen. Als mensen een verzekering zoeken die ook dit soort risico’s maximaal afdekt, kunnen ze beter een AOV afsluiten. Maar dan betalen ze ook een veel hogere premie voor zo’n verzekering.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin