Saanut 5/5 tähteä

Prima plek, enkele manden geleden naar toe gegaan om mijzelf te laten informeren over een simpele pod systeem. Caliburn G2 aangeraden, zeer tevreden mee. Van de week nieuwe pods, coils en e-liquid... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De afgelopen 2 jaar heb ik mijn eliquids bestelt hier, en ik heb tot nu toe geen enkel probleem gehad. Alles komt in het algemeen de volgende werkdag binnen, ookal duurt het soms een dagje langer.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Haal hier altijd mijn coils. Prima producten, snelle levering! Had een keer een pakje coils waarvan er 1 defect aankwam (dat gebeurd), maar goed opgelost met klantenservice, kreeg er een extra bi... Näytä lisää

1. Sähkötupakan myynti
  2. Tupakkakauppa
  3. Sähkötupakkamyynti

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Beginnen met elektrisch roken of gewoon op zoek naar e-liquids, mods en coils? Zwoofs heeft het grootste assortiment van de Benelux! Altijd gratis verzending!

• Caïrostraat 64, 3047 BC, Rotterdam, Hollanti

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

3,9

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Goede service. Ben zelfs gebeld toen een product niet op voorraad was. Kreeg uitleg over soortgelijk product die wel op voorraad was. Snel geleverd. Fijn want was kado voor een vriendin.

28. heinäkuuta 2021

Creatief rekenen

Bij de afrekening verscheen een veel hoger bedrag als het totaal in de winkelwagen. Dit zijn geintjes waar ik niet van houd. Zwoofs verklaart dat het normaal is dat het winkelwagen bedrag niet klopt met wat moet worden afgerekend, meningen kunnen verschillen.

14. heinäkuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, goeie prijs/qualteit verhouding

De verzendkosten zijn gratis wat altijd erg fijn is. Er zijn vele producten om uit te kiezen, allemaal met hoge qualiteit.

14. kesäkuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Wacht al langer dan een week,het is…

Wacht al langer dan een week,het is brievenpost dus waarom duurt het zolang? In de winkel kun je ook niet terecht, kortom ze doen niet wat ze beloven, misschien moeten ze post nl wat meer achter de broek aanzitten ,iemand maakt er een potje van.

28. joulukuuta 2020

Helemaal top!

Haal hier altijd mijn coils. Prima producten, snelle levering!

Had een keer een pakje coils waarvan er 1 defect aankwam (dat gebeurd), maar goed opgelost met klantenservice, kreeg er een extra bij volgende bestelling.

Aanrader!

12. marraskuuta 2020
Saanut 4/5 tähteä

Vier sterren voor de klantenservice en…

Vier sterren voor de klantenservice en de snelle en kosteloze bezorging. Of de e-sigaret me ook van het roken zal afhelpen moet nog blijken, en of hij het goed blijft doen uiteraard... Anders vijf sterren.

4. syyskuuta 2020

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst, niks ontvangen. Ik was volgens Zwoofs "te laat met het melden". Heb nu geen producten en geld is weggegooid. Nooit meer Zwoofs voor mij. Zeer onbetrouwbaar.

Na mijn klacht te hebben ingediend hebben ze dit keurig opgelost! Hopelijk komt mijn pakket nu gauw binnen.

17. joulukuuta 2019
Saanut 1/5 tähteä

Zwaar teleurgesteld in deze webwinkel

Zwaar teleurgesteld in deze webwinkel. Van de bestelde artikelen heb ik er 1 direct retour gedaan op eigen kosten, aangezien het foutief besteld was. Nu wordt beweerd dat het artikel gebruikt is of sterker nog omgewisseld. Ik raad iedereen af te bestellen bij deze webshop en al helemaal niet om vooruit te betalen. Nog nooit zoiets asociaals meegemaakt.

8. lokakuuta 2019

Super!

Super!

Ik ben al een tijd klant bij Zwoofs en bestellingen gaan altijd snel en goed. Helaas deze week bij een bestelling een kapotte driptip ontvangen maar dit werd direct opgelost via live chat op de website.
Ik raad Zwoofs al lang aan en zal dit ook zeker blijven doen!

11. heinäkuuta 2019
Saanut 3/5 tähteä

Lekkende TFV12 coils van Zwoof

Had coils voor de tfv12 besteld, en deze waren niet goed vast aan de onderkant, waardoor het begon te lekken. Aangegeven, maar in plaats van naar een oplossing te zoeken, zei de medewerker dat het niet aan de coil lag, maar aan de inhaaltechniek/wattage. Nou..ik vape nu al 3 jaar..en ik weet echt wel wat ik doe. Waren trouwens 2 vd 11 pakken coils die ik in totaal heb gekocht bij Zwoofs.

Verder: goede prijzen, snelle levering

13. kesäkuuta 2019
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin