Erg leuke site met mooie kleding en leuke producten. Leuke spullen voor in huis en de producten hebben lekkere geurtjes. Lieve en mooie cadeautjes om te geven. Goede ontvangst pakketjes. Ik ga er nog... Näytä lisää
Leuke kleding, geregeld mooie assesoires. Prettige communicatie. Hulpvaardig. Jammer dat bezorgen op een verzamelpunt, zoals bij een winkel meer kost, qua bezorgkosten. Lijkt mij juist handiger om... Näytä lisää
Bij onze bestelling was een klein foutje gemaakt, na ontvangst met Zusss gemaild en uitgelegd wat het probleempje was. Hierop kreeg ik direct reactie, mocht de foute bestelling houden en ze hebben dir... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goede en snelle informatie/terugkoppeling, nadat je bestelling hebt geplaatst. Komen aangegeven levering goed na. De producten voldoen aan foto's en omschrijving op de site en overtreffen mijn verwach... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Shop jouw nieuwe, favoriete outfit en woonaccessoires voor in huis bij Zusss! Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Binnen 1-3 werkdagen verzonden.
Klompenmakerstraat 11, 2984 BB, Ridderkerk, Hollanti
- 0786459138
- info@zusss.nl
- zusss.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 68 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Snelle levering van leuke jurk voor een…
Snelle levering van leuke jurk voor een mooie prijs
Zeer mooie producten en met zorg…
Zeer mooie producten en met zorg ingepakt en een snelle verzending wij zijn zeer tevreden 😊
Teleurstellend, niet voor herhaling vatbaar
Erg late levering (bijna een week onderweg) en geen reactie op mijn vragen erover. Cadeau kwam hierdoor te laat. Wel kreeg ik intussen allerlei spam-mails met aanbiedingen, waar ik niks aan had.

Vastaus yritykseltä Zusss
Snelle levering en goede opvolging
Mooie oorbellen en ketting precies…
Mooie oorbellen en ketting precies xoals op de website.
Snelle en correcte levering.
Mijn zussen waren blij met het cadeautje. 😊😊

Vastaus yritykseltä Zusss
Netjes ingepakt en meteen geleverd
Ik kocht een dienblad wat verpakt zat…
Ik kocht een dienblad wat verpakt zat in een doos. Bij opening stonk het dienblad enorm. Twee dagen buiten gestaan maar ging niet weg. Advies van jullie was het nieuwe dienblad schoonmaken met water en groene zeep!!! Ik had dit gekocht om cadeau te geven. Reageerde ook terug je gaat iets nieuws toch niet schoonmaken met water en groene zeep en dan cadeau geven.
Dienblad uiteindelijk niet cadeau kunnen geven ivm de hele vervelende geur stinkt nu nog. Ook echt mijn reactie naar jullie terug gestuurd niets meer vernomen. Zo slecht heb er geen woorden voor zal ook niets meer bij jullie kopen door deze slechte service!!!!

Zee efficiënt
Zee efficiënt, professioneel gehandeld en geholpen bij gebroken aangekomen producten. Extreem klantvriendelijk. Meer dan 5 sterren ⭐️ als dat zou kunnen. Bedankt

Vastaus yritykseltä Zusss
11,35 euro heb ik moeten betalen voor…
11,35 euro heb ik moeten betalen voor het ontvangen en retourneren van een artikel die ik qua maatvoering volgens de maattabel van Zusss heb besteld. Het was veel te groot en omruilen voor een kleinere maat kan niet. Opnieuw bestellen kost weer €4,95 verzendkosten. Ik stop met bestellen bij Zusss

Superfan van zusss
Superfan van zusss! Kwaliteitsproducten!
Bestel er al jaren online en koop ook regelmatig in de winkel vooral van de kaarsen en kussens enorm fan!

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, en pasvormen, gewoon een fijn merk, ik ben er blij mee

Vastaus yritykseltä Zusss
Zeer leuk materiaal en zeer leuk om…
Zeer leuk materiaal en zeer leuk om naar te kijken ❤️

Super ervaring!
Makkelijke site, mooie producten en supersnel verzonden! Dit was mijn eerste bestelling en er zullen er vast meer volgen.

Vastaus yritykseltä Zusss
Vaas besteld maar stuk toegekomen
Vaas besteld maar stuk toegekomen. Mail gestuurd, snelle reactie en na enkele dagen nieuwe vaas, beter verpakt en heel toegekomen.
Leuke spullen en goede service.

Mooie spullen
Mooie spullen. Goede communicatie. Artikel uitverkocht. Werd direct op de hoogte gebracht en het bedrag terug gestort.