Zusss Arvostelua

4 975
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Erg leuke site met mooie kleding en leuke producten. Leuke spullen voor in huis en de producten hebben lekkere geurtjes. Lieve en mooie cadeautjes om te geven. Goede ontvangst pakketjes. Ik ga er nog... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Leuke kleding, geregeld mooie assesoires. Prettige communicatie. Hulpvaardig. Jammer dat bezorgen op een verzamelpunt, zoals bij een winkel meer kost, qua bezorgkosten. Lijkt mij juist handiger om... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bij onze bestelling was een klein foutje gemaakt, na ontvangst met Zusss gemaild en uitgelegd wat het probleempje was. Hierop kreeg ik direct reactie, mocht de foute bestelling houden en ze hebben dir... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Goede en snelle informatie/terugkoppeling, nadat je bestelling hebt geplaatst. Komen aangegeven levering goed na. De producten voldoen aan foto's en omschrijving op de site en overtreffen mijn verwach... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Naistenvaateliike
  2. Sisustusliike
  3. Koruliike
  4. Karttakauppa

Yrityksen kirjoittama

Shop jouw nieuwe, favoriete outfit en woonaccessoires voor in huis bij Zusss! Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Binnen 1-3 werkdagen verzonden.

Erinomainen

(4 975)

521 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Teleurstellend, niet voor herhaling vatbaar

Erg late levering (bijna een week onderweg) en geen reactie op mijn vragen erover. Cadeau kwam hierdoor te laat. Wel kreeg ik intussen allerlei spam-mails met aanbiedingen, waar ik niks aan had.

25. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Zusss

Hai Heleen, dank voor je berichtje. Wij kunnen geen mail vinden in onze mailbox met jouw mailadres, waar heb je deze naar toe gestuurd? Ons mailadres is info@zusss.nl. Jouw bestelling is geplaatst op 24 Juni, zoals vermeld op onze website versturen wij binnen 3 werkdagen, jouw bestelling is op 27 Juni meegegaan met DHL, echter is het hier enkele dagen vertraagd, mede door het weekend en warme weer was het op dat moment ook langere bezorgtijd bij de pakketdiensten zoals aangegeven. Op maandag 29 Juni is jouw pakketje bezorgd. In dit geval zijn wij afhankelijk van de pakketdiensten en zij kunnen inderdaad wel eens wat vertraging oplopen door omstandigheden, in dit geval de hitte. Excuses voor het ongemak! Groetjes Zusss

Saanut 5/5 tähteä

Mooie oorbellen en ketting precies…

Mooie oorbellen en ketting precies xoals op de website.
Snelle en correcte levering.
Mijn zussen waren blij met het cadeautje. 😊😊

11. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Zusss

Dat is nog eens leuk om te horen! Heel fijn! Geniet ervan!

Saanut 1/5 tähteä

Ik kocht een dienblad wat verpakt zat…

Ik kocht een dienblad wat verpakt zat in een doos. Bij opening stonk het dienblad enorm. Twee dagen buiten gestaan maar ging niet weg. Advies van jullie was het nieuwe dienblad schoonmaken met water en groene zeep!!! Ik had dit gekocht om cadeau te geven. Reageerde ook terug je gaat iets nieuws toch niet schoonmaken met water en groene zeep en dan cadeau geven.
Dienblad uiteindelijk niet cadeau kunnen geven ivm de hele vervelende geur stinkt nu nog. Ook echt mijn reactie naar jullie terug gestuurd niets meer vernomen. Zo slecht heb er geen woorden voor zal ook niets meer bij jullie kopen door deze slechte service!!!!

23. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Zusss

Goedemorgen, dank voor je berichtje.
Kun je de laatste mail nog eens sturen naar info@zusss.nl....wij kunnen geen mail terugvinden in de mailbox als reactie. Dan zullen we de laatste mail uiteraard netjes oppakken. Groetjes Zusss

Zee efficiënt

Zee efficiënt, professioneel gehandeld en geholpen bij gebroken aangekomen producten. Extreem klantvriendelijk. Meer dan 5 sterren ⭐️ als dat zou kunnen. Bedankt

19. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Zusss

Hai Michaela, wat een fijne review! Daar worden we heel erg blij van en uiteraard nog blijer dat we het netjes voor je hebben kunnen oplossen. Geniet van je koffiemokjes. Groetjes Zusss

Saanut 2/5 tähteä

11,35 euro heb ik moeten betalen voor…

11,35 euro heb ik moeten betalen voor het ontvangen en retourneren van een artikel die ik qua maatvoering volgens de maattabel van Zusss heb besteld. Het was veel te groot en omruilen voor een kleinere maat kan niet. Opnieuw bestellen kost weer €4,95 verzendkosten. Ik stop met bestellen bij Zusss

17. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Zusss

Hai Ivonne, ik begrijp jouw reactie...zoals netjes vermeld op onze website zijn de verzendkosten voor bestellingen onder de € 55,00 en retourkosten inderdaad voor eigen rekening. Uiteraard kun je ook altijd bij een verkooppunt bij jou in de buurt een kijkje nemen. Groetjes Zusss

Superfan van zusss

Superfan van zusss! Kwaliteitsproducten!
Bestel er al jaren online en koop ook regelmatig in de winkel vooral van de kaarsen en kussens enorm fan!

20. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Zusss

Dat is erg fijn om te horen Julie-Anne! Geniet van al je aankopen. Groetjes Zusss

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, en pasvormen, gewoon een fijn merk, ik ben er blij mee

Daar worden wij blij van Karin! Geniet ervan. Groetjes Zusss

Super ervaring!

Makkelijke site, mooie producten en supersnel verzonden! Dit was mijn eerste bestelling en er zullen er vast meer volgen.

Dat is heel erg fijn om te horen! Daar doen we het voor! Groetjes Zusss

Saanut 4/5 tähteä

Vaas besteld maar stuk toegekomen

Vaas besteld maar stuk toegekomen. Mail gestuurd, snelle reactie en na enkele dagen nieuwe vaas, beter verpakt en heel toegekomen.
Leuke spullen en goede service.

Vastaus yritykseltä Zusss

Fijn dat we het direct netjes voor je hebben kunnen oplossen. Geniet van je mooie vaas! Groetjes Zusss

Mooie spullen

Mooie spullen. Goede communicatie. Artikel uitverkocht. Werd direct op de hoogte gebracht en het bedrag terug gestort.

17. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Zusss

Fijn om te horen dat alles netjes en duidelijk was. Worden we blij van! Groetjes Zusss

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin