Simon på Zparo en grym och kompetent kontakt från början till slut. Han får högsta betyg från mig med sitt otroliga generösa men professionella tillvägagångssätt att hjälpa mig till en bättre liv... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Banky Lån har verkligen imponerat mig med sin professionalism och kundservice. Deras process för att ansöka om lån är enkel och transparent, vilket gör att man känner sig trygg genom hela lånehanterin... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Riktigt otrevligt bemötande och när jag sa att jag inte var intresserad så blev han mer eller mindre lite hotfull. Svara inte när dom ringer
Yritys on vastannut
Zparo jobbar med att jämföra privatlån åt privatpersoner i Sverige. Du får svar från flera långivare samtidigt som endast en kreditupplysning tas.
Sibyllegatan 18, 11442, Stockholm, Ruotsi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä Zparo
Jätte trevlig och fick bra hjälp! Rekomenderar:)

Vastaus yritykseltä Zparo
Mycket bra service och jättebra bemötande

Vastaus yritykseltä Zparo
Utmärkt kontakt, tydlig kommunikation och service. Över förväntan!

Vastaus yritykseltä Zparo
Väldigt bra service och trevligt bemötande i telefon av simon.

Vastaus yritykseltä Zparo
Jag fick allt information och hjälp jag behövde. Tack till hela teamet.

Vi är väldigt nöjda
Bra service och bra bemötande och förstående :)
Rekommenderar starkt er.

Vastaus yritykseltä Zparo
Jag rekommenderar starkt Zparo de har konsekvent tillhandahållit pålitlig och effektiv service. Teamet är kunnigt, vänligt och går alltid den extra milen för att säkerställa kundnöjdhet jag fick hjälp väldigt snabbt jag är jätte nöjd.

Vastaus yritykseltä Zparo
Ser ut som jag fick hjälp med ett lån jag inte trodde var möjligt (inte utbetalt ännu).
Mycket trevlig hjälp, tack Simon!

Vastaus yritykseltä Zparo
Snabb service, mycket bra förklarat,
Och mycket trevlig personal.

Vastaus yritykseltä Zparo
Äntligen en person som engagerade sig och lyssnade in mina önskemål och behov.
Innebar att jag fick en ny lösning som jag är riktigt nöjd med.

Vastaus yritykseltä Zparo
Fick ner min månadskostnad med 70%.(hade inte den mest förmånliga räntan ,men ändå) snabbt jobbat och trevligt bemötande.

Vastaus yritykseltä Zparo
Excellent customer service! I was contacted by Simon who answered all my questions and guided me to my solution in a kind and very professional manner! I can only thank him and recommend his services to everyone.

Vastaus yritykseltä Zparo
Trevlig bemötande och proffsig tålamod. Jag är jätte nöjd!

Vastaus yritykseltä Zparo
Helt utmärkt kundbemötande, Ville du är proffs, rakt på sak, snabbt att svara på frågor. Hjälpte mig med att samla mina lån. Mitt liv har förändrats med lägre månadskostnader.
Tusen tack Ville du är kung

Vastaus yritykseltä Zparo
A very good organization that acts quickly and provides quick answers to customers in a very positive and friendly way. Excellent service for which I recommend others who have not dealt with Zparo on issues that relate to financial help.

Vastaus yritykseltä Zparo
Lättsam och trevlig handläggare. Hjälpte oss till ett lån med bättre ränta än det vi hade. Big up till Simon! ⭐️

Vastaus yritykseltä Zparo
Trevligt bemötande och förståelse på ett så varmt och engagerat sätt och hjälpt mig eftervård många år av uppgivenhet. Tusen tack ❤️❤️❤️

Vastaus yritykseltä Zparo
Zparo är proffesionellt företag hjälper många mänskor för att minska sina låneräntor och garantera bäste ekonomi till deras familjer.

Vastaus yritykseltä Zparo
Theodor var omtänksam ,stööttande och rar när min ekonomiska ångest behövde kloka råd.