Banner for Zoutvoordeel.nl

Zoutvoordeel.nl Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wat kan er mis gaan met twee flacons reinigingsvloeistof voor de waterontharder.. Misschien veel, maar in dit geval niks! Het was prima verpakt en heel snel bezorgd. Ik kon een deel ervan betalen met... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Belofte dat het zout 18 mei zou worden geleverd werd niet nagekomen. Belofte dat chauffeur half uur van tevoren zou bellen omdat er niemand op het afleveradres woont werd niet nagekomen waardoor zo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Op jullie website kun je precies zien wat jij kunt verwachten van het product. -Dus juiste product omschrijving en wat de kosten zijn ( 1 van de goedkoopste wat ik zo kon vinden en snel en netjes a... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Via AI gevonden omdat ze goedkoper zijn dan de originele zoutblokken en ze hebben de juiste EN 973 type A kwaliteit. 18 blokken eenvoudig kunnen bestellen en leverdatum kunnen opgeven. Vriendelijke c... Näytä lisää

1. Valmistaja

Yrityksen kirjoittama

Dé webshop voor zout in Nederland! Bij ons vind je elk type zout dat je nodig hebt, altijd aan scherpe prijzen. Of je nu op zoek bent naar strooizout voor de winter, voedingszout voor in de keuken, onthardingszout voor je waterverzachter, of speciaal zout voor je vaatwasser, zwembad of wellness—wij hebben het allemaal! Met een ruim assortiment, snelle levering en topkwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres. Bestel eenvoudig online en geniet van de beste service en de laagste prijs.

Waarom kiezen voor Zoutvoordeel.nl?

Yrityksen kirjoittama

Premium kwaliteit, scherpe prijs
Zout van de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. Ons zout voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen en wordt aangeboden aan de beste prijs.
Uitstekende klantenservice
Geniet van onze bekroonde klantenservice. Ons team staat voor je klaar, wanneer je ons nodig hebt.
Gratis & snelle levering
Snel & eenvoudig. Wij garanderen gratis levering in Nederland binnen 2 werkdagen als je vóór 12:30 bestelt en betaalt.

Gratis & snelle levering

We bezorgen jouw bestelling snel.

Erinomainen

Goede prijs. Keurig geleverd

10. joulukuuta 2025

Beste John,

Saanut 3/5 tähteä

fijn apparaat; voldoet aan zijn verwachtingen

Contact en afhandeling perfect. Prijsverhoging minder en jammer dat 1 zoutstaaf deels stuk was

15. marraskuuta 2025

Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback. Spijtig dat 1 zoutstaaf gebroken was. Gelukkig kan deze nog perfect gebruikt worden in uw waterontharder.

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

4. joulukuuta 2025

Beste Joost,
Dank voor de fijne beoordeling en jouw waardering voor onze service en levering.

Beste Willy,

Mooi bedrijf en betrouwbaar

De levering was netjes afgeleverd
Alleen kun je de tijd van levering niet volgen dus je bent genoodzaakt om de hele dag thuis te blijven
Anders had ik voormiddag nog een boodschap kunnen doen

18. marraskuuta 2025

Beste Erik,
Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring.
Aarzel niet om bij een volgende bestelling te vragen om u op te bellen een uur voor levering, dan kan u toch nog een boodschap doen.

Prima!

Duidelijke website, makkelijk bestellen, goede prijs, correcte aflevering!!

14. marraskuuta 2025

Beste Geert,
Bedankt voor je 5-sterren review!
We zijn blij dat je tevreden bent met onze service.
We waarderen je reactie enorm en kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn!

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, komt afspraken na.

12. marraskuuta 2025

Beste Cor,
Hartelijk dank om even tijd genomen te hebben om deze fijne reactie te plaatsen.

Aanrader

Ik kreeg een tip van een bekende van mij om het zout voor onze water ontharder bij de zoutman te bestellen.
Dat ging allemaal soepel , van bestellen tot levering.
Dank je zoutman..

10. marraskuuta 2025

Beste Peter,

Product voldoet aan verwachting

Product voldoet aan verwachting en wordt netjes conform afspraak geleverd. Communicatie over levering etc. is uitstekend.

6. marraskuuta 2025

Beste René,

Saanut 4/5 tähteä

Snelle en duidelijke levering tot aan…

Snelle en duidelijke levering tot aan de deur.

19. lokakuuta 2025

Beste,
Dank voor de fijne review en jouw waardering voor de levering.

Perfect

Alles oké, op tijd goed

26. syyskuuta 2025

Beste,
Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling.

Snel geleverd en goede communicatie

Snel geleverd en goede communicatie

27. syyskuuta 2025

Beste Patrick,

Super service

16. syyskuuta 2025

Beste Lex,

Saanut 5/5 tähteä

Snelle en keurige levering.

Duidelijke webshop. Levering conform opgave. Chauffeur heeft contact opgenomen waar hij de bestelling neer moest zetten. Top.

18. syyskuuta 2025

Beste Jacco,

Levering volledig volgens afspraak

Levering volledig volgens afspraak. Product bevalt goed en de prijs-kwaliteitverhouding is top.

7. syyskuuta 2025

Beste Martin,

5. syyskuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Hier kunt u uw zout prima bestellen…

Hier kunt u uw zout prima bestellen voor een aquacell ontharder en ze zijn een stuk goedkoper dan bij aquacell zelf schelde me 80 euro en wordt snel thuis gebracht bestel de volgende keer weer bij jullie bedankt

31. elokuuta 2025

Beste Albert,

Saanut 2/5 tähteä

Een levering is zonder tegenbericht op…

Een levering is zonder tegenbericht op een andere dag dan schriftelijk afgesproken geleverd wat ons de nodige organisatorische problemen opleverde

20. elokuuta 2025

Beste,
Door een panne met de vrachtwagen werd een dag later geleverd. We begrijpen dat u hierdoor wat organisatorische problemen had. We zullen u nog via apart mailverkeer contacteren.
Gelieve ons te verontschuldigen voor het ongemak.
Katie van zoutvoordeel.nl

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin