Banner for Zoutvoordeel.nl

Zoutvoordeel.nl Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wat kan er mis gaan met twee flacons reinigingsvloeistof voor de waterontharder.. Misschien veel, maar in dit geval niks! Het was prima verpakt en heel snel bezorgd. Ik kon een deel ervan betalen met... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Belofte dat het zout 18 mei zou worden geleverd werd niet nagekomen. Belofte dat chauffeur half uur van tevoren zou bellen omdat er niemand op het afleveradres woont werd niet nagekomen waardoor zo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Op jullie website kun je precies zien wat jij kunt verwachten van het product. -Dus juiste product omschrijving en wat de kosten zijn ( 1 van de goedkoopste wat ik zo kon vinden en snel en netjes a... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Via AI gevonden omdat ze goedkoper zijn dan de originele zoutblokken en ze hebben de juiste EN 973 type A kwaliteit. 18 blokken eenvoudig kunnen bestellen en leverdatum kunnen opgeven. Vriendelijke c... Näytä lisää

1. Valmistaja

Yrityksen kirjoittama

Dé webshop voor zout in Nederland! Bij ons vind je elk type zout dat je nodig hebt, altijd aan scherpe prijzen. Of je nu op zoek bent naar strooizout voor de winter, voedingszout voor in de keuken, onthardingszout voor je waterverzachter, of speciaal zout voor je vaatwasser, zwembad of wellness—wij hebben het allemaal! Met een ruim assortiment, snelle levering en topkwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres. Bestel eenvoudig online en geniet van de beste service en de laagste prijs.

Waarom kiezen voor Zoutvoordeel.nl?

Yrityksen kirjoittama

Premium kwaliteit, scherpe prijs
Zout van de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. Ons zout voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen en wordt aangeboden aan de beste prijs.
Uitstekende klantenservice
Geniet van onze bekroonde klantenservice. Ons team staat voor je klaar, wanneer je ons nodig hebt.
Gratis & snelle levering
Snel & eenvoudig. Wij garanderen gratis levering in Nederland binnen 2 werkdagen als je vóór 12:30 bestelt en betaalt.

Gratis & snelle levering

We bezorgen jouw bestelling snel.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

134 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Gewoon top

Gewoon top, netjes op tij afgezet

13. huhtikuuta 2026

Beste Arno,
Bedankt voor je positieve review! We waarderen je feedback enorm!

Uitstekende ervaring

Gemakkelijk bestellen, correct en behulpzaam geleverd

13. huhtikuuta 2026

Beste Andre,
Bedankt voor je 5-sterren review!
We zijn blij dat je tevreden bent met onze service.
We waarderen je reactie enorm en kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn!

alles op tijd geleverd

20. maaliskuuta 2026

Beste Harrie,

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en een goede prijs.

Snelle levering en een goede prijs.

20. maaliskuuta 2026

Beste Eric,
Hartelijk dank voor deze fijne review en het vertrouwen in onze firma.

Saanut 2/5 tähteä

Pallet was uit elkaar gevallen

Pallet was uit elkaar gevallen, dus vervoerder had er 2 palletten van gemaakt , daardoor ook 3 zakken kapot !

7. huhtikuuta 2026

Beste Peter,
Onze excuses dat je ervaring niet was zoals gehoopt. Dat is absoluut niet de service waar we naar streven.
We nemen via apart mailverkeer contact met u op, en bespreken graag hoe we dit recht kunnen zetten.
Katie van Zoutvoordeel.nl

Conform afspraak

Conform afspraak. Prima

Beste,
Bedankt voor de waardering!

Keurig

Zoutblokken op palet keurig in onze voortuin neergezet.

Beste Ed,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en het vertrouwen.

Saanut 5/5 tähteä

Het bedrijf leverd volgens verwachting

Het bedrijf leverd volgens verwachting, netjes en volgens de voorwaarden. Top gedaa

Beste Wilco,
Bedankt voor je positieve review!
We waarderen je feedback enorm!

Goed beste bezorgd

2. maaliskuuta 2026

Saanut 2/5 tähteä

Ik krijg de vraag naar mijn ervaring…

Ik krijg de vraag naar mijn ervaring voordat e.e.a. geleverd is dat vind ik dus heel matig...

21. maaliskuuta 2026

Beste Arjan,
Ik zie het al, u vroeg levering 10 dagen na bestelling. Hierdoor heeft u de levering nog niet ontvangen op het moment dat u de vraag kreeg via Trustpilot.
Onze excuses voor het ongemak.

Prima zout

Prima zout, geleverd volgens afspraak

17. maaliskuuta 2026

Snelle service

Snelle service
Ik had een vraag die is snel beantwoord

15. maaliskuuta 2026

Beste Wim,
Hartelijk dank om even tijd genomen te hebben om deze fijne reactie te plaatsen.
Blij te lezen dat je onze service weet te waarderen.

efficiënt en klantgericht

Snel
Makkelijk
Correct

16. maaliskuuta 2026

Beste,
Bedankt voor je 5-sterren review!
We zijn blij dat je tevreden bent met onze service.

Saanut 5/5 tähteä

Bestelling online verliep goed en een…

Bestelling online verliep goed en een aardige chauffeur die goed zijn werk doet, complimenten

17. maaliskuuta 2026

Beste,
Dank voor deze positieve feedback en de 5 sterren daarvoor.
We bezorgen de complimenten aan de chauffeur.

Mooie aanbiedingen

Mooie aanbiedingen tegen zeer scherpe prijzen, snel en correct bezorgd!

16. maaliskuuta 2026

Beste,
Blij te lezen dat je onze prijzen en service weet te waarderen.

Goed geleverd

21. helmikuuta 2026

Saanut 1/5 tähteä

Leveringstermijn + kortingscode

Mijn ervaring met dit bedrijf is helaas teleurstellend. Bij bestelling kun je een specifieke leverdatum en -dagdeel kiezen (dus thuiswerkdag geregeld), maar op de dag zelf werd er zonder bericht niets geleverd. Na zelf contact op te nemen bleek de zending uitgesteld. Bij een zware levering van 136 zakken zout is communicatie essentieel; dit verplaats je niet zomaar.

Daardoor is de levering uiteindelijk met 1,5 week vertraagd. In die tussentijd startte een kortingsactie van 10%. Ondanks dat mijn bestelling nog niet geleverd was, weigerde de klantenservice deze korting met terugwerkende kracht te verrekenen (een verschil van € 70,-). De 'oplossing', een kortingscode voor een volgende bestelling (met een jaar geldigheid), is zinloos als je net een voorraad voor twee jaar hebt ingeslagen. Geen aanrader als je waarde hecht aan service en betrouwbaarheid.

UPDATE 20-03-2026:
Beste Katie, Terugkomend op je bericht: ik herken mij totaal niet in het beeld dat we een passende oplossing hebben gevonden. Dat heb ik telefonisch al direct aangegeven.

De tegemoetkoming waar ik 'mee akkoord ging', was een kortingscode die voor mij waardeloos is, aangezien ik met 136 zakken zout de komende 5 jaar geen nieuwe bestelling plan. Dit heb ik telefonisch ook duidelijk aangegeven. Hoewel ik vanuit mijn kant meerdere redelijke suggesties heb gedaan om dit netjes op te lossen, ben jij met geen enkel alternatief akkoord gegaan. Er werd vanuit jullie zijde enkel vastgehouden aan een eenzijdige oplossing die mij feitelijk niets oplevert.

Het mislopen van de actie scheelt mij € 70,-. Ik had de zending aan de deur kunnen weigeren op basis van mijn herroepingsrecht, wat jullie aan transport- en retourkosten aanzienlijk meer had gekost dan de korting waar ik om vroeg. Maar zo gaan we toch niet met elkaar om?

Ik had gehoopt dat jullie kritisch naar je eigen communicatie en de starre houding in dit proces zouden kijken. Voor ons heerst er een bittere nasmaak waarbij ik als klant met de rug tegen de muur ben gezet. Anders zou ik deze review ook niet schrijven.

Ik denk dat dit een mooie kans biedt om deze werkwijze intern nog eens onder de loep te leggen bij jullie. Ik hoor graag jullie reactie en zal jullie deze review ook per mail netjes doen toekomen.

Iedereen die deze review leest is gewaarschuwd, ondanks alle mooie andere reviews die er zijn.

UPDATE 26-03-2026
Tot op heden op mijn verstuurde mail nog steeds geen reactie mogen ontvangen. Ik stuur nogmaals een reminder.

4. maaliskuuta 2026

Beste Mireille,
We begrijpen heel goed hoe vervelend het is wanneer een levering niet op de gevraagde dag aankomt. Dat mag niet gebeuren en dat vinden wij zelf ook erg jammer. Je rekent op ons, en wij willen dat graag waarmaken.
We werken met een logistieke partner die de planning zo goed mogelijk opvolgt. Toch spelen er soms omstandigheden waar we geen invloed op hebben. De goederen vertrokken wel op tijd uit ons magazijn, maar dat verandert niets aan jouw teleurstelling. Dat begrijpen we volledig.
In het algemeen halen we een leverstiptheid van 98 procent.
Op jouw vraag hebben we de levering 1,5 week uitgesteld. We konden eigenlijk al de dag nadien leveren.
Kortingsacties passen we altijd strikt binnen de geldende periode toe. Dit hebben we telefonisch met jou besproken, alsook een tegemoetkoming waarmee je akkoord ging.
Als je nog vragen hebt, helpen we je graag verder.

goed geregeld

goed geregeld, mooi op een pallet en beschermd tegen regen

12. maaliskuuta 2026

Beste,
Blij te lezen dat je onze service weet te waarderen.
Katie van zoutvoordeel.nl

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin