Zorgmatras Arvostelua 1 375

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Na enige aarzeling toch besloten om twee dekbedden met vaste overtrek patroon Nora te bestellen. Het werd snel geleverd en bleek een goede keuze te zijn, vederlicht maar toch aangenaam warm. En wat ee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb hier ongeveer 6 jaar geleden mijn eerste dekbedden zonder overtrek gekocht. Deze zijn nog steeds in super staat, ondanks dat ze elke week de was en (in de winter) de droger in gaan. In de zomer... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

De bestelling was oké. Het dekbed voldoet aan de verwachtingen. Nog even afwachten hoe het zich gedraagt nadat het gewassen is. Een punt van aandacht is de verpakking. Het dekbed zat ontzettend strak... Näytä lisää

1. Makuuhuoneen sisustus

Tietoja yrityksestä Zorgmatras

Yrityksen kirjoittama

Zorgmatras.com bied kwalitatief hoogwaardige (zorg)producten aan voor rondom het bed en de slaapkamer. Veel producten worden op bestelling geproduceerd en op maat geleverd voor de klant. Klanten service staat hoog in het vaandel bij zorgmatras.com. Veel verkochte producten zijn een dekbed zonder overtrek Ideaal voor mensen met reuma of andere klachten waardoor een dekbed overtrekken een moeilijke klus is.

Om een matras te beschermen tegen bijvoorbeeld incontinentie, bedplassen of huisstofmijten kunt u bij Zorgmatras.com terecht voor een matrasbeschermer waterdicht, wasbare onderlegger of een Waterdicht hoeslaken.

Verder bieden wij nog oplossingen bij nachtzweten zoals bijvoorbeeld een gekoeld matras of een koel kussen of een anti transpiratie matrastopper.

4,7

Snel geleverd

Snel geleverd

29. heinäkuuta 2025

Beste Klant,

Dank voor het delen van uw ervaring met ons.

Dekbed

Goede kwaliteit voor een nette prijs
en levering volgens afspraak

Beste Piet van Dijk,

Fijn om te vernemen dat u tevreden bent.

Netjes afgeleverd had twee 1pers

Netjes afgeleverd had twee 1pers. besteld was er maar 1 afgestuurd even een telefoontje was zo op gelost

Beste Nell,

Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat we onze fout correct hebben kunnen herstellen.

Saanut 3/5 tähteä

Een klein puntje van kritiek

Een klein puntje van kritiek: op 31 augustus werd mij gevraagd een berichtje te schrijven over de producten die ik besteld had. Echter, ik had nog niets ontvangen, hetgeen ik dan ook bericht heb. Op 2 september kreeg ik de vraag een aantal sterren toe te kennen aan Zorgmatras over de afhandeling van de bestelling. Wel werd toen vermeld, dat het mogelijk was, dat de bestelling nog niet ontvangen was, hetgeen ook nog steeds het geval was. Inmiddels heb ik de bestelling ontvangen en ben hier heel tevreden over.

Beste H. van der Steeg,

Bedankt voor de review, u had inderdaad een pre-order besteld echter worden onze automatische review mails standaard na een aantal dagen verzonden vandaar dat we daarin ook vermelden dat de producten mogelijk nog niet heeft ontvangen, uiteraard hoeft u dan ook nog geen beoordeling te plaatsen.

We neem uw feedback mee om onze service te verbeteren.

Prima

Snel, duidelijk in communicatie

1. syyskuuta 2025

Beste Pascalle,

Bedankt voor de review, we nemen uw feedback mee in onze ontwikkeling!

Dekbed

Op tijd binnen gekregen en mooi gestikt. Ligt heerlijk soepel om je heen.

Beste Frieda,

Hartelijk dank voor uw beoordeling, goed om te horen dat u blij bet met uw nieuwe producten.

Saanut 5/5 tähteä

Product is goed en op tijd geleverd…

Product is goed en op tijd geleverd volgens afspraak.
Zeer tevreden dus.

Beste BK,

Bedankt voor de positieve review, fijn om te horen dat alles goed is verlopen en u tevreden bent.

Beste Karin,

Bedankt voor uw positieve review, dat waarderen we enorm.

Saanut 5/5 tähteä

Goede kwaliteit dekbedden zonder hoes

Goede kwaliteit dekbedden zonder hoes. Slapen erg lekker 💤

28. elokuuta 2025

Beste Fred,

Hartelijk dank voor de positieve review!

Saanut 3/5 tähteä

Prima producten

Prima producten, vriendelijke klantenservice.

Alleen heel erg jammer dat ik erachter kwam dat mijn zending niet compleet was, mailtje gestuurd en werd vrijwel direct een nalevering gedaan.
Maar ook die was niet compleet, nog een mailtje en uiteindelijk weer een nalevering.

Kom op beste magazijnmedewerker(s)/inpakker(s), lees de bestelling goed en vooral de kolom aantal.

4. huhtikuuta 2025

Beste Huib,

Bedankt voor de review, vervelend dat uw pakket niet compleet geleverd is. We hebben de magazijnmedewerkers hierop aangesproken en zijn constant bezig met het verbeteren van werkzaamheden en manieren te vinden om fouten te minimaliseren.

Saanut 4/5 tähteä

de adminstratie was wel wat in de war

de adminstratie was wel wat in de war. dat verdient zeker aandacht

Beste Theo Peters,

Bedankt voor uw feedback, graag vernemen we van u wat uw ervaring met onze administratie was zodat we dit kunnen verbeteren.

Saanut 5/5 tähteä

ligt geweldig geen poespas(ook voor kat)

doen wat ze beloven besteld volgende dag geleverd goed verpakt materiaal zoals beschreven nu voor de tweede keer iets besteld niks op aan te merken ga zo door

Beste Cor Janssen,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback, dat waarderen we enorm!

Saanut 5/5 tähteä

Mooi afgewerkt de instopstrook dekbed…

Mooi afgewerkt de instopstrook dekbed prima goed geleverd
Alleen jammer dat de ritssluiting rond om loopt dus ook aan de slaap kant

Beste Bergeman,

Bedankt voor uw review! Met uw feedback proberen we onze kwaliteiten te verbeteren!

Saanut 5/5 tähteä

Mooi dekbed net zoals het ook op de…

Mooi dekbed net zoals het ook op de site staat
Ideaal als je reuma aan de handen hebt

Beste Tanja,

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling, met uw feedback kunnen we andere klanten beter helpen!

Team Zorgmatras

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin