Na enige aarzeling toch besloten om twee dekbedden met vaste overtrek patroon Nora te bestellen. Het werd snel geleverd en bleek een goede keuze te zijn, vederlicht maar toch aangenaam warm. En wat ee... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik heb hier ongeveer 6 jaar geleden mijn eerste dekbedden zonder overtrek gekocht. Deze zijn nog steeds in super staat, ondanks dat ze elke week de was en (in de winter) de droger in gaan. In de zomer... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De bestelling was oké. Het dekbed voldoet aan de verwachtingen. Nog even afwachten hoe het zich gedraagt nadat het gewassen is. Een punt van aandacht is de verpakking. Het dekbed zat ontzettend strak... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Levering vlgs afspraak. En kunnen betalen als je geen internet bankieren hebt met overschrijving.
Yrityksen kirjoittama
Vogelzankweg 159, 6374AC, Landgraaf, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Although shipping took some time I am very pleased with the matras covers. No bugs anymore, they fit perfectly and smell good too. I will buy for both my sons and partners too.
Al het materiaal dat ik besteld heb is ook met de grootste zorg geleverd, allemaal apart verpakt.
Qua levering mag het sneller daar op de website staat een of twee werkdagen maar niet meer dan 10 dagen wachten.
Maar fout aan hun kant daar ze het dekbed vergeten door te geven aan de stikster voor een instopstrook aan te zetten.
Ik had ook gevraagd voor een waterdicht hoeslaken op matras afmeting 80*200 of 90*200 ,daarin hebben ze me ook geholpen en aan teveel betaling terug gestort.
Al meerdere bestellingen gedaan en altijd netjes op de aangegeven tijd en bijzonder goed materiaal. Een dikke pluim. 🪶
Na een fout bij de levering (verkeerde dekbed geleverd) is het probleem op een prettige manier opgelost, en het dekbed zelf bevalt uitstekend!
Super makkelijk.
Niet meer dekbed in de hoes doen .
En heerlijk warm
Wij zijn prettig geholpen, de matrassen werden keurig verzorgd en op tijd bezorgd!!!
Goede voorlichting over wanneer het product te bestellen was. Komen afspraken na.
Goede communicatie en antwoord op vragen. Makkelijk te bestellen. Snelle levering.
Bestelling makkelijk. Snel verstuurd. Goede bezorging.
Maar waar het omgaat, is in mijn geval dat de matras topper niet meer verschuift!
Helaas gebeurt dit nog wel.
Maar, van de vele alternatieven die ik heb uitgeprobeerd, werkt deze wel het langste/beste van allen.
Aanvulling:
Zorgmatras heeft contact met me opgenomen, vrijwel meteen na mijn review hierboven en geïnformeerd met gerichte vragen, om meer duidelijkheid w.b.t. de eventuele mogelijke tekortkoming(en) van hun product, maar ook of het mogelijk met mijn matras of matras-topper te maken kan hebben. Dus ze zijn zeer gemotiveerd om hun producten te verbeteren en hierom mijn waardering geüpgraded van 3 naar 4 sterren.

Vastaus yritykseltä Zorgmatras
Eindelijk een dekbed die lekker zacht aanvoelt na 2 verschillende merken te hebben getesr. Na het wassen blijft t dekbed gewoon goed, vulling propt niet op elkasr
Snel en correct geleverd nadat opdracht door mij telefonisch gewijzigd is.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.