Zorgeloosdakwerken Arvostelua

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Fast and reliable service once Robin…

Fast and reliable service once Robin arrived to our house. We called for a clogged gutter and some pipe noises. Not only did he take care of the initial issue, but did an extensive check of underlying problems that could avoid issues for us in the future. He is honest, kind and explains everything thoroughly. Looking forward to get the next visit with him and his team for the last fix!

2. syyskuuta 2026

Puik team

Wij hadden een mega lekkage (Capelle aan den IJssel) en via Loodgieter.nl is het team van Zorgeloos Dakwerken langs gekomen. Zij waren binnen 2 uur ter plaatse. Er bleken meerdere gebreken te zijn. Robin heeft een aanbieding gedaan om beide dakkappellen en garage te voorzien van nieuwe dakbedekking, de schoorsteen opnieuw te voegen, het dak te reinigen en te coaten en alle buitenmuren schoon te maken en te impregneren. Wij zijn hierop ingegaan en de werkzaamheden zijn, na een onderbreking vanwege sneeuwval, naar tevredenheid uitgevoerd, met foto's van voor en na de werkzaamheden als bewijs. Er wordt veilig gewerkt met steigers en een lift. Ze zijn erg vriendelijk en werken netjes. Ook toen er nog een restpunt was, is dit de volgende dag al opgelost. Robin denkt mee en is enorm oplossingsgericht, ook voor zaken die niet tot de oorspronkelijke offerte behoorden, zoals kitten en schilderen. Wij zitten er weer droog en netjes bij!

19. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Zorgeloosdakwerken.nl ideaal voor onze totaalklus

Wij waren opzoek naar een bedrijf die een totaal concept voor ons huis kon aanbieden en op korte termijn kon starten. De werkzaamheden: dakpannen schoonmaken/coaten, gevels schoonspuiten/impregneren en alle houtwerk schuren/schilderen. We hadden nog maar net een offerte aanvraag gedaan of Zorgeloosdakwerken.nl van Robin Walters stond voor de deur. Robin en zijn mannen Chris en Frenkie wisten binnen korte tijd ons hele huis om te toveren tot een blinkend paleis met een dak, gevels, houtwerk en voegwerk als nieuw. Geen werk was teveel moeite en Chris kwam zelfs in zijn vakantie nog even de boel afronden! We konden ons geen beter bedrijf wensen voor deze uitdagende totaalklus. Chapeau mannen!

1. toukokuuta 2025

Super goed werk!

Geweldig bedrijf! Super service, voor een goede prijs. Vriendelijke medewerkers die top werk leveren. Hebben ervoor gezorgd dat mijn dak er weer als nieuw uitziet. Daarnaast zijn de muren helemaal gereinigd en geïmpregneerd. De woning is weer als nieuw! Nadat ze klaar waren, was alles weer netjes opgeruimd en schoongemaakt. Echt een aanrader!

25. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Betrouwbaar en vakkundige service.

Robin en zijn team hebben ons zeer vakkundig en snel geholpen bij het verven van onze aanbouw. Tevens hebben zij onze gevel gereinigd en geïmpregneerd en het dak van onze berging voorzien van een nieuwe laag bitumen. Contact verliep nagenoeg gestroomlijnd, eventuele veranderingen konden meteen doorgegeven worden. Al met al zijn wij zeer tevreden met het resultaat.

27. maaliskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Zorgeloos ontzorgd door ZorgeloosDakwerken

Bij aankoop van ons nieuwe huis in Heerhugowaard is de dakbedekking vernieuwt. Hierbij bleek ook het loodbeslag vernieuwt te moeten worden. Gelukkig kon de fa. Zorgeloos Dakwerken ons hierbij helpen op korte termijn. Toen bleek dat de muren erg veel last hadden van vuil en vocht doorslag. Op een later tijdstip hebben we dit schoonmaken en impregneren van de stenen muren ook door de fa. Zorgeloos Dakwerken laten uitvoeren.
Beiden werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd. De communicatie -afspraak en samenspraak- verliep allemaal naar wens.
Ik kan zeggen dat alle aspecten n.l. communicatie, kwaliteit van werk en prijs in goede verhoudingen tot elkaar waren.
Ik kan de fa. Zorgeloos Dakwerken iedereen aanraden.

Grt. Dolf Boerema.

12. maaliskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Laat uw huis er als nieuw uitzien!

Robin heeft ons dak en muren prachtig gemaakt. Had - buiten zijn schuld - wat te kampen met tegenslagen (zoals bijvoorbeeld slecht weer) maar wist deze op tijd op te lossen. Alle afspraken is hij nagekomen. Wij zijn erg blij met het eindresultaat.

6. maaliskuuta 2025

Goeie gast

Goeie gast, met zijn team in 1 dag de gehele uitbouw voorzien van een nieuw dak. Top gedaan

17. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin