Ren svindel. Fikk feil varer, får ikke pengene tilbake, kundeservice svarer ikke.
Bestilte 4 sekker med hundemat, 17 kg pr sekk, den 10 mars. 19 mars purret jeg på mail da jeg ikke hadde hørt noenting. 23 mars får jeg mail om at det har skjedd en bestillingsfeil og at de har bestilt inn 11,4 kg sekker, som de skal sende til meg, og at jeg vil få refundert mellomlegget. De har altså ikke hatt inne sekkene som jeg bestilte fra siden deres. Den 27 og 28 mars får jeg sekkene i to forsendelser. Den ene i en tynn pose der sekken er flerret opp over hele sekken. I den andre forsendelsen har den ene sekken flere hull, den ene sekken har mistet vakuumet, det er kun en sekk som er som den skal. Jeg skriver flere mailer, får ingen svar. Har heller ikke mottatt mellomlegget som skulle tilbakebetales.
Den 14 april svarer daglig leder Emil Rygh på telefonen. Han sier da at jeg skal få tilbakebetalt for 3 sekker med 17 kg som utgjør 3561 kr, noe jeg samtykker til. De ødelagte sekkene trengte ikke returneres, de har fått tilsendt bilder av disse på mail. Men betalingen får jeg aldri. Han svarer fortsatt ikke på mail. Aldri kjøp noe fra zoocare.no eller andre firma Emil Rygh driver.