2,8

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Ren svindel. Fikk feil varer, får ikke pengene tilbake, kundeservice svarer ikke.

Bestilte 4 sekker med hundemat, 17 kg pr sekk, den 10 mars. 19 mars purret jeg på mail da jeg ikke hadde hørt noenting. 23 mars får jeg mail om at det har skjedd en bestillingsfeil og at de har bestilt inn 11,4 kg sekker, som de skal sende til meg, og at jeg vil få refundert mellomlegget. De har altså ikke hatt inne sekkene som jeg bestilte fra siden deres. Den 27 og 28 mars får jeg sekkene i to forsendelser. Den ene i en tynn pose der sekken er flerret opp over hele sekken. I den andre forsendelsen har den ene sekken flere hull, den ene sekken har mistet vakuumet, det er kun en sekk som er som den skal. Jeg skriver flere mailer, får ingen svar. Har heller ikke mottatt mellomlegget som skulle tilbakebetales.
Den 14 april svarer daglig leder Emil Rygh på telefonen. Han sier da at jeg skal få tilbakebetalt for 3 sekker med 17 kg som utgjør 3561 kr, noe jeg samtykker til. De ødelagte sekkene trengte ikke returneres, de har fått tilsendt bilder av disse på mail. Men betalingen får jeg aldri. Han svarer fortsatt ikke på mail. Aldri kjøp noe fra zoocare.no eller andre firma Emil Rygh driver.

10. maaliskuuta 2026

Svært dårlig kundeservice og lang leveringstid

Jeg bestilte varer den 30. mars, og i dag (10. april) har pakken fortsatt ikke blitt sendt. Butikken har holdt over 2000 kr låst i snart to uker uten å levere det jeg har betalt for.
​Jeg tok kontakt med kundeservice i dag for å etterlyse ordren. Jeg fikk svar fra Emil, som lovet at pakken skulle sendes i dag. Da jeg svarte og ba om sendingsnummer (sporingsnummer) som bekreftelse, sluttet de helt å svare.
​Det er helt uakseptabelt å bruke så lang tid på å sende ut varer, og enda verre å love utsendelse uten å kunne dokumentere det med sporingsnummer når man spør. Finn en annen butikk hvis du trenger varene dine innen rimelig tid.

10. huhtikuuta 2026

Fikk aldri varen, den var ikke på lager

Bestiller vare, får mail info om at varen snart er på vei. Etter 6 dager tar jeg selv kontakt og etterspør sporing. Det viser seg at varen har de ikke på lager, selv om nettsiden annonserer at de har varene på lager. Referer til at varen er utsolgt fra leverandør, dette er en norsk leverandør som en kjapp sjekk tilsier at dette muligens ikke stemmer helt.
Det tar 2 dager før neste oppdatering, hvor de informerer om at kjøpet blir kansellert og det skal bli gjennomført full refusjon. (skulle bare mangle).
Ytterligere 5 dager går og det har ennå ikke kommet refusjon, ny mail blir sendt. Får bekreftelse om at dette blir ordnet nå.

Det skal nevnes at kundeservice svarte stort sett raskt, men ingenting så ut til å skje før jeg etterspurte informasjon selv derav den dårlige karakteren.

Heier på nye grundere og norske nettbutikker, men her falt de til kort.
Jeg kommer ikke til å bestille herfra igjen.

12. maaliskuuta 2026